mithatkilic adlı kullanıcının mesajları

    Bir zaman bende araştırmış, en yakın ateşli yerli yapım Haniç 36 cal yi bulmuştum, av teskeresi ialınabilir ancak fiyat olarak 2200 tl civarı olduğundan uzak durmuştum.. Konuyu takipteyim

    Teşekkürler sizinki de hayırlı olsun:) Yanında dürbün vermediler benim tüfeğin ama gez atışlarında nispeten uzak mesafelerden atabiliyorum, yine de dürbünü de deneyimlemek isterim. Sekku hocam çok güzel anlatmış sıfırlamayı sağolsun. En yakın zamanda bir dürbün de ben edineceğim bakalım nasıl olacak

    Tüfek ile gelen dürbün 4*20 tasco( büyük ihtimal sahte), piyasada 20.Tl gibi bir fiyatla satılıyor, bence, imkanlar elverdiği ölçüde ve forumdaki üstadların tavsiyeleri doğrultusunda biraz daha üst seviye dürbün almakta fayda var.

    Striker edge tahribatı ile ilgili son deneyimlerim neticesinde yazma gereği duydum. 50 büyük adım mesafeden içi su dolu salça konserve kutusunu delip geçerek beni hayrete düşürdü. Ucuz 2.5. liralık pellet ile atış yaptım. Su direncinden dolayı çift taraflı delebileceğini ummamıştım açıkçası..

    tüfeğiniz hayırlı olsun, aynı tüfekten bende aldım, çok memnun kaldım, bir heves ile alacaklar için fiyat/performans olarak gayet tatmin edici sonuçlar veriyor.Tüfekle gelen dürbünü taktığımda ayarsız olduğundan netice alamadım, üstte ve sAğ yanda yuvarlak düğmeleri var, sağ sol yukarı aşağı ayar yeri bulamadım, üsttekini çevirsem dürbünün gazı kaçabilir diye okuduğumdan ve youtube da bu dürbün ile ilgili bir ayar videosu bulamadığımdan , dürbün süs olarak kaldı, şimdilik :))