Arkeolog08 adlı kullanıcının mesajları

    Firmayla mailleşiyorduk almanya fuarı sonrası martın son haftasında türkiyede satışın başlayacağını yazmışlar. Ancak standart modeli alsanızda kral kullanıcılarına çok cüzzi bir fiyata yeni modellerde ne varsa eski modele uygulayabileceklerini de yazmışlardı. Mart sonunu belki en azından beklerim baktım çıkmıyor alırım standart modeli bu ay sonu heralde.

    Aslında hiç beklemek istemiyorum ilk tüfeğim olacağı için heyecanla bu Almanya fuarının başlayıp bitmesini beklemiştim. O bile bir iki ay gibi geldi bana :) bir hafta sonu istanbulda satışını yapan bir bayiye uğrayıp W modeline bakmayı planlıyorum dediğiniz gibi. Peki 100 fps çok önemli bir değer mi sizce?

    Merhaba. Başlıktaki model tüfekler Kralın kataloğuna yeni eklediği ürünler. Ve özellik olarak 5.5 namlulu olanlar 1050 fps ye yükseltilmiş. Bir de namlularda bir takım değişiklikler var. Ve muhtemelen fiyatları da şuan piyasada olan W modelinden biraz daha farklı olacaktır. Sizce 100 fps lik bir hız artışı ve görsel bir takım değişiklikler beklemeye değer mi yoksa W modelini almalımıyım? Beklemek istemediğimden W modelini almayı düşünüyorum ama bir yandan aklımda dur diyor karar veremedim fikirleriniz bu bakımdan çok önemli.