Sağdaki deri olan çok şık ve kullanışlı olsa gerek.Nereden buluyorsunuz bunları ?
Bende var 1 tane kendim kullanıyorum, geçen yıl http://www.airgunbuyer.com dan almıştım.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Sağdaki deri olan çok şık ve kullanışlı olsa gerek.Nereden buluyorsunuz bunları ?
Bende var 1 tane kendim kullanıyorum, geçen yıl http://www.airgunbuyer.com dan almıştım.
[Resim Engellendi: http://www.pyramydair.com/images/acc/0529.jpg] [Resim Engellendi: http://www.airgunsofarizona.com/Wilkins%20Pouch.gif]
Abi buluşma Haluğun poligonda olacak dimi
Çünkü bizde saat 16:00 dan sonra oraya gitmeyi planlıyoruz.Şayet hava bozuk olursa ne kadar airsoftçu varsa gelicez
Evet fatih, Haluk bey'in Poligonda olacak buluşma, siz 16.oo da geleceğinize göre ev yapımı baklavalar size kalmayacak ![]()
Kamuran büyük geçmiş olsun,
Benim böbreklerimdede arada bir taş oluşuyor, sana tavsiyem, kesinlikle ciddiye al, hazır yoğurdu al, mikser vs.. le kireçsiz, kaynatılmış tatlı su olabilir, ılık yada soğuk halde yoğurt kadar suyu yoğurda ilave et, mikser gibi bir şeyle çırp, sonra bu ayranı bez torbaya doldurup 24 saat asıı halde süzülmeye bırakın, buradan süzülen suyu alın ve her sabah aç karna ve gece yatarken 1 su bardağı için, 1 hafta içinde taşı eritir ve yok eder, bunu daha fazlada yapabilirsin, yani 2 yada 3 su bardağıda içebilirsin
Tabiki cevap verilecek, benim Hogo87 nin yazısının altını çizmemin nedeni, sizin arkadaşa yanıt yazmış olmanız değil, ortam gerici ifadelerden uzak durmamızdır.
Tabiki Hatsan ın üretimlerinde kalite standardı olmadığı gibi servislik hizmetindede %100 mükemmel değil ve kimsede %100 olamaz ve %100 olmasıda beklenemez, benim gözlemim Hatsan, silahlarına servislik verilmesi anlamında, talep olması halinde nisbeten iyidir, ama diğer taraftan, sattığı ilk AT44 tüfeklerin hatalı tüplerinden dolayı bu silahları toplatmamış olması, en azından kullanıcı yada bayilerini bu konuda uyarmamış olması onların servislik anlayışındak bir zafiyettir.
Buna bir örnek lkü beyin satın aldığı AT44 tür ve görüştüğümüz bir kaç bayinin bundan haberi bile olmaması, hatta bazı üyelerimizde bayi ile yaptıkları görüşmelerde buna benzer bilgileri fruma aktardılar, Peki forumlardan haberi olmayanlar ne yapacak?
Ben bunların amerikan malı olduğunu sanmıyorum, Ekrem bu girişleri yaparken kaynak olarak Meydan avın web sitesini baz almıştı, ben şimdi o ürünlerin altından ne malı olduklarından emin olmadıklarımızın bu bilgilerini hemen siliyorum, bende şimdi bu yazı ile farkettim, bundan öncede buna benzer çok hatalı bilgileri düzeltmiştim, ama bitmemiş daha demekki.
herkes elindeki tüfeğe bakarak yorum yaptığı için boyle tartısmalar yasanıyor.hatsan fabrikasından cıkan tufeklerin kalitelerinin birbirini tutmadığını gözonune alarak yorum yaparsanız birbirinizi kırmamış olursunuz.
+ + + + + 1 1 1 1 1 ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bugün göndermişler yarın elimizde olur ve YataGun a girişlerini yaparız.
İstanbuldaki arkadaşlar ![]()
Pazar gün Şehremini havalı silah poligonunda sohbet muhabbet ve atış buluşmasına kimler katılıyor,
Gelecek arkadaşlar isimlerini girmeye başlasınlar
Değerli kardeşim, İsveç li mühendisler bu silaları tasarlarken ince ince uğraşarak başarıyı yakalamışlar, bu silah kendisi gibi benzer güç ve kapasitelerdeki silahlarla mukayese edildiğinde regülatörsüz olarak 26 - 30 stabil atış yapabilen ülkemizdeki tek silah, gücü son derece yeterli, ilk kez pcp silah alacaksanız, bu silahı bu hali ile alıp kullanın, tanıyın, zaman içinde bunun gücünün daha fazla olması arzunuzun, bu modlamanın getireceği eksilere razı olmanız halinde yapalım.
Bence orijinal hali ile kalması bu silahtan alacağınız keyifi artıracaktır.
Discovery Türkiyeye yeni girdi, Challenger ise yıllar önce girmiş ve maalesef ilgi görmemiş bir silah olmasından dolayı fiyatı aşağılara çekilerek bu silahtan kurtulunmaya çalışılmaktadır, Keşke zamanında bu silah yerine Crosman ın Co2 leri getirilseydi, ithalatçının Co2 lere bakış açısıda farklı olacak, bu ticaretten keyif alacaktı, yurt dışında da fiyat performans olarak sevlmeyen ve satmayan bir silahtır. Alta verdiğini de Diğer challenger ile aynıdır, bu bir ticari çalımdır, tutarsa, HN Baracuda eskiden (2007 de) şimdikinin 2 katı idi (euro bazında) ne olduda yarıya düştü ? paketindeki resim değişti ! " Rekabet " Diana HighPower a karşı.
Mustafa Abi bu konuyla alakalı değil belki ama benim gladiatorun namlusu sola doğru eğik duruyor (az bir açıyla belki ama dürbün kızağından gözle hizalarsam bariz belli oluyo) ben de namlu tutucuyla hafif sağa eğdirerek dürbün kızağıyla aynı hizaya getirip setskuru sıkıyorum. Yanlış bişey yapmıyorumdur umarım...
Doğru olanı yapıyrsun, aslında namlu sola eğik değil ve olamazda, namlu tutucunun al bölümündeki setiskuru gevşetip çıkarman halinde düz olduğunu görürsün,
Mevcut distribütör firma ile bu fiyatları hiç hayal etmeyin. ![]()
Birde unutmadan, amerikada bayi yada son satıcının alış fiyatı ile 3.dünya ülkelerinin alış fiyatı maalesef aynı oluyor, ve nakliye vergiler vs.. artış oluyor,
Ha derseniz ki (biraz reklam yapalım)
YataGun gibi bayilik vermeden doğrudan ithalatan tüketiciye satış olursa ne olur ? o zaman o fiyatı Euro olarak düşünebilirsiniz.
Olmaz Mustafa . . .
O Ring yukarıdaki transfer postunun kenarlarına sürterek yırtılır.
Not: Ne mühendisi olduğunuzu merak ettim sormamda sakınca yoktur umarım
Soruyu öyle değilde, eğitimleriniz deseydiniz daha geniş bir açılım alınırdı sanırım ![]()
Balığı ben ikram edeyim Bülent bey,
Bakın bilgisayarınızı kapatmak için ilk tıkladığınız yer (Başlat) yada ( Start) açılan yan kısımda Çalıştır diye bir şey göreceksiniz ona tıklayın, ve bir pencere açılacak bir satır çıkacak karşınıza oraya bu yanda parantezin içindekini yapıştırın ve onaylayın ( C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts ) sonra her zaman bilindik bir menü gelecek bu menü içinden ( Not defteri ) Yada işletim sisteminiz ingilizce ise ( Notepad ) satırına tıklayın, işte o açılacak not defterininin içini son yazdığım kaynak kodlara göre düzenleyin ve sayfayı kapatın, değişiklikleri kaydedeyimmi denecek evet deyin. ![]()
Bir şeyler gözükse onları da yapacağız ama???
Sadece başlık geliyor.
Bülent bey benim tarifim yapın sorun bitsin, benim evde modeme bağlıyım, şirkette ağa bağlıyım ve bu yöntemle sanki youtube hiç yasaklanmamış gibi çalışıyor, ama gördüğüme göre siz vista kullanıyorsunuz, başarısız olmanız ondan olabilirmi bilmiyorum.
Açılan sayfanın tamamı bu şekilde olacak, alın yapıştırın.
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
127.0.0.1 localhost
208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 www.youtube.com
Daha Çok Göster
Güç ayar diskinin O Ringlere bastığı kısım keskin değil, aksine havşalı, sizin gördüğünüz hava kaçağı, namlu ağzındaki O Ring den kaynaklı kaçaktır, çünkü bu diskin alt ve üstündeki O Ringler basınç altında ve özel gresli, ama ciddi oradan kaçırdığından eminseniz bir ara silahı gönderin, O Ring leri değiştirelim, siz değiştirmeye çalışmayın, o kısımların sökülmesi özel aletler ve tecrübe gerektirir.
abi adama helal olsun ama eğer ben yanlış hesaplamıyorsam menzilinde ( etkili menzil değil gidebileceği en uzun mesafe ) bile bu yoktur çünkü g3 dediğimiz silahın etkili menzili 400 m siz kıyas yapın biri bana bu işi açıklarsa iyi olur çünkü benim fizik bilgim inşaat mühendisi olmama rağmen çökmek üzere
1- sabit kütleli bir cisim enerjisi arttıkça hızı da artar 1/2m.v^2 732fps hız ile 430 grain mermi
2- 468 m de merminin düşmesi ağır pellette daha fazla olması gerekir m.g.k k=havanın dinamik sürtünme katsayısıben nerde yanlış mantık yürütüyorum
Alttaki konuyu okuyun ve takıldığınız yerleri sorun.
Başbakan da evinde youtube izleyebiliyormuş, bizim neyimiz eksik ![]()
Başlattan çalıştır a tıkla. sonra açılan pencereye bunu yazın C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts daha sonra BİRLİKTE AÇ çıkıcak oradan notepad'i seçip açın ve
127.0.0.1 localhost satırını bulun ve altına şunları kopyalayın
sonra da kaydet ve kapatın