2.Nesil alacağına, hiç alma daha iyi, 1.Nesiller var forumda ikinci el olarak, hurdasını alsan 10 tane 2.nesil patriot eder, bu 2.nesil patriot kesinlikle adı dışında webley patriot değil, bir silahı o markanın ürünü yapan üzerinde kullanılan namlusu, malzeme kalitesi, tetiğidir, bunların hiç biri webley patriot değil, yani orijinal patriotun tetiğini kopyalasaydı, tamam derdim, kötüde olsa bu kadar becerebilmişler derdim, ama tetik sistemi tamamıyla hatsan, ha hatsan almışın ha 2.nesil patriot almışın fark yok.
Mustafa Serdar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Bence bu tüfeği alana kadar piyasada bu fiyata bir sürü silahlar var Peki Mustafa amca bu silahı getirtirken Yatagun ve meydan av birik olup mu getirtildi yoksa sadece bu iki firmadan birisi mi getirtti Benim anlamadığım bunu eğer Yatagun kendi bünyesinde getirtmiş olsaydı şu anki satış fiyatının daha altında satışa sunardı gibi düşünüyorum
Şimdi bu konuda yani daha ucuza satardık gibi bir şey söylemem ticari anlamda pek etik olmayacak, Bu ürünü Meydan av ithal etmiştir, bizimle bir alakası yoktur, biz sadece bayileri olarak onlardan alıp satıyoruz ve ürün şuan için stoğumuzda.
-
-
mustafa abi benim bahsettigim 4,5 crosman 500 lük ucu sivri olan pellet.pelletler çok güzel ama bahsettigim hatayı yapıyor benim gamonun namlusunda sorun olabilirmi acaba namlunun geniş olması gibi
Olabilir, Gamoda da son bir kaç yıldır hiç bir namlu bir diğerini tutmuyor hatsan gibi, dahası Gamolarda namlunun uçtan 5 - 10 hatta 20 santimlik kısmında yiv set olmadığına bile şahit olduk, geçen yıl bu yüzden arkadaşların çok tüfeğini firmaya iade ettirttik.
-
Arkadaşlar Namlu kalitesi en önemlisi, ama ardındanda pellet kalitesi ve pellet namlu uyumluluğu gelir, yani namlu mükemmel iken çapı uygun olmayan kaliteli pellet ile mükemmel namluda rezalet sonuçlar alabilirsiniz, çok kaliteli bir namluda kötü bir pelletlede olması gerekenden iyi sonuçlar alabilirsiniz, pellet kafası setlere oturmuyorsa o pelleti namlunuza hiç koymayın, çünkü arkasından basıncı yiyen pellet, kafası setlere oturmuyorsa tek taraflı namlunun bir yönüne yaslanacak, dolayısıyla hafif yan olarak namludan çıkacaktır bu durumda o atıştan bir şey beklememek gerekir.
Ayrıca Diana Sport son derece kaliteli pellettir ama "mach" yani burnu düz pellettir ve bu pellette pellet kafası setlere oturacak bir namlu ve maksimum 25 metre atışlarda kullanılmalıdır, uzun mesafe pelleti değildir, uzun mesapelerde en iyi dizayn, "DOME" (ingilizce) tabir ettiğimiz kubbe başlı pelletler her zaman daha başarılıdır, bunlara örnek olarak H&N Barakuda, Diana High Power, FX Diabolo Exact gibi modeller gelir.
-
Kim önce bitirecek acaba
-
Hayırlı olsun incelemesi burada var
http://www.pyramydair.com/blog/2008/01/b…oncept-and.html
Sabredemeyenler yabancı diliniz varsa okuyun.
Foster konnektör acaba CO2 yi de düşünülerek mi yapılmış
Silah yarın elimizde olacak, ama bildiğim kadarıyla CO2 ilede kullanmaya uygun.
-
hayırlı uğurlu olsun,mustafa amcam söz verdiği tarih de getirt miş tüfeği
Kadir bir yanlış anlaşılma olmasın, bu tüfeğin Türkiye distribütörü Meydan Avdır, zaten ben getirtseydim sanırım yarı fiyatına satardım.
-
Arkadaşlar biz YataGun da 5,5 cal. olanın hız verisini 16grains e göre 845fps olarak girdik, yarın hız ölçümlerini yapar gerçek gözlemimize düzeltiriz, ama bilinmesi gereken kendi orijinal sitesindeki 900fps hız değeri 14,3grains pellet e göredir, bizde genelde pCP silahlarda ölçümleri 16grains pellet ile yaptığımız için ve artık avrupada da bu 16grains pellet ile yapılan ölçümler baz alındığından kafa karışıklığı olmaması için bu düzeltme yapılmıştır.
-
yatagundaki fiyat tüfek+pompa için mi?yoksa sadece tüfek mi?
Pompa tüfek birlikte
-
Yarın elimizde olacak gerekli incelemeyi vs... yapar yazarız arkadaşlar,
-
Arkadaşlar, kalitesine ve fiyat performansına göre Amerikada büyük ilgi gören Benjamin Discovery Türkiyeye geldi,
https://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Benj…isi=&ID=908
[Resim Engellendi: https://www.yatagun.com.tr/XDDiscovery22pomp-2.jpg]
[Resim Engellendi: https://www.yatagun.com.tr/XDDiscovery22pomp-1(1).jpg]
-
Bu aralar dövizin yükselmiş olması ve esnafında elinde eski mal olması ve sıkışıklıktanda dolayı bayilerde uygun fiyatlı mal bulmak mümkündür, bizde bunu bilerek gereken düzenlemeleri yaptık.
-
üstadlar ben gamonun servisinin olmadığını fabrikaya yollamak zorunda olduğumuzu duymuştum doğrumudur yoksa servisi varmı?
Servisi var, sadece Adanada ve kendileri, fabrika ispanyada.
-
benim yatagundan bir ricam var eğer buluşma günü oraya sitede satılan bb lerden getirirlerse hem bizi lojistik olarak desteklemiş olurlar hemde boşuna kargo parası vermeden alış veriş olur.
tabi birde indirim olursa dadından yinmez .
Paketinde 5 YTL kâr'a fazla diyorsan bilemiyorum, arkadaşlara söylerim getirirler,
-
Bakarsınız Hatsan bunada atlar getirtir
-
Olsada satsak
-
Vasili Kemal AA S410 u modludur ve kendi ifadesi ile "365m/sn hızı var ve uzun mesafe gurup atışlarımda her 5 atışda tüpü yeniden dolduruyorum" demiştir, bu şu demektir, 300cc tüp hacmine sahip bir silah orijinalden modlu yada S410 gibi sonradan modlanıp, 16grains pelletle 1050fps hızlar üzerine çıkılıyorsa atışlar arası düşme mutlaka fazla olacaktır, ama 950 - 970 fps hızlarda atışlar arası ve küçük tüp hacimli bir silahta istikrar aranıyorsa, regülatörsüz tek silah FXT12 dir, ilk 26 atış neredeyse birbirinin aynısıdır.
Birde olayın bir başka yönü var, 1126fps ses hızına geçiş noktasıdır, herkes güç - güç diyor, tamam güç olsun, atışlar arası erken düşme oluyor tamam bunada kabul, ama isabetlilik bence çok önemli, sonuçta av deniliyor hedef büyük deniliyor, hedef ne kadar büyük ? soru burda, forumda ateşl silahlar kısmında biraz önce okudum bir yazı, "20 metreden 50 kiloluk domuza tek kurşun ile 410 kalibre safir ile 9 kurşunda zor öldürmüşler" peki ben .22 kalibre havalı silahla domuz vurmayacağıma göre ve 70 - 100 metreden kara şişe vuracaksam(ki ben bunu mevcut PCP silahlarımla çok rahat yapıyorum) o zaman bu mesafelerde kara şişe vurmakla gurup yapmak arasında bir fark yok.
Uzun lafın kısası, Çok güçlü silah isteniyorsa, atışlar arası düşme konusunu hiç tartışmayalım çünkü bunun hesabı belli, ne kadar ekmek o kadar köfte, yani tüp hacminiz ne kadar büyükse o kadar stabil atışlar yaparsınız, o zaman benim silahım aşırı güçlü olacaksa mutlaka tetğide hassas olmalı namlusuda 1.sınıf olmalıki Vasili Kemal gibi 5 atışda yapsam 150 - 200 metrelerde hatırı sayılır guruplar çıkarabilmelki, 100 metre üzeri kara şişeye tek atış tek vuruş olsun.
İsabet önemli değil güçlü olsun diyorsanız, o kadar para harcamanızada gerek yok, gidin bir tane 1.nesil patriot yada mod125 alın, biraz dizelle 16grains pelleti zaten 1000 fps üzeri atarsınız, üstelik 200 liraya
-