Mustafa Serdar tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

HW90 sabit namlu yapılamaz, böyle bir şey yapmak yeni silah üretmekten zor ve estetik yoksunu bir şey çıkar ortaya, namluyu sabitledin, nereden kuracaksın silahı, vs...

Diana ve HW ler de tetik sistemi piston içindeki mil den kilitler, buda olmaz, o zaman geriye Gamo CF 30 kalır, Hormonlu bir CF 30 üretirsin (Piston çapı 30mm lik) yay yerine de GasRam kullanırsın, al sana bir Sabit namlu GasRam. Yada Mod54 ün tetik sistemini iptal edip, yerine alttan tırnaklı, HW90 gibi yada Gamolardaki gibi bir tetik sistemi kurarsan GasRam Mod54 ün olur.

Ülkü abinin o sözü yurt dışından CFX için getirttiği kapalı (sabit basınçlı) GasRam deneyiminden kaynaklıdır, o GasRam sökülemez ve basıncı ayarlanamaz (presli sistem) yapıdadır, oysa HW90 da kullanılan GasRam sökülebilir, hava basılabilir, tamir edilebilir yapıdadır, PCP silahlarda bile tek O Ring ile geçilen yerler bunda çift O Ring ile donatılmış.

peki tüfeğin içindeki basıncı 22 bara düşürsek bu şeklide pistonu ağırlaştırsak gine tüfeği standardından hızlı hale getire bilirmiyiz.

Piston ağırlığı arttıkça basıncında artması gerekiyor, zaten orijinal 26 bar basınçta bile piston ağırlığı yeterli değil, tetiği ezdiğinizde piston bir ileri bir geri silahın içinde hopluyor,

mustafa abi 2 tane hw 90 kullandım ama hatsan 125 ile daha iyi atışlar yaptım tukada hw 90 kullandı o da az kalsın kanser oluyordu son anda kurtuldu. ;şrofls;.

Bendede HW90 var, isabetlilik mükemmel, her yönüyle memnunum silahtan, 1 yıl önceki GasRam da bulunan 30 bar hava halen 1 bar dahi düşmedi,

Bu silahın sorunu piston ağırlığının az olması, piston çapı büyük, lock Time süresi kısa (bu avantajdır) ama büyük çaptan dolayı sıkışan havayı ezemiyor, dediğim gibi bunun nedenide piston ağırlığının az olması, GasRam sökülüp içine (dip kısmına) bir miktar kurşun yerleştirdiğinizde deli deli güç üretiyor.

İkiside 1.Nesil Webley Patriot'un gücüne erişemezler, silindir hacmi en büyük olan Patriot dur,

• Diana 350 piston çapı : 28mm
    • HW90 piston çapı : 30mm
    • W.Patriot piston çapı : 30mm

Bu üç silahta kırma namlu ve bu üçü arasında bir kıyaslama, tabi benim görüşüm, kimse alınmasın.

Puanlama 10 üzerinden:

Diana 350 Magnum :
    Namlu kalitesi : 8
    Tetik Kalitesi : 8
    Ürettiği Enerji : 8
    İsabetlilik : 9
    Genel kalite-işçilik : 9

Weihrauch HW90 :
    Namlu kalitesi : 9
    Tetik kalitesi : 10
    Ürettiği enerji : 9
    İsabetlilik : 8
    Genel kalite-işçilik : 10

Webley Patriot : (1.nesil)
    Namlu kalitesi : 6
    Tetik Kalitesi : 9
    Ürettiği enerji : 10
    İsabetlilik : 7
    Genel kalite-işçilik : 8

mustafa abi siz oturdunuzda benmi ısmarlamadım balığı, sactava yı yahu ;kihhik, o ziyareti ben saymıyorum,bir dahaki sefere ziyaretin zamanını uzun tutarsanız,yemekden sonra discoya bilem götürürüm ben sizi ;grin;

Biliyorum Kadir :) ben ogün 45 dakika senin iş yerini aradım, vakitde geçmiş, sende yoğundun, inşaallah bir başka sefer, bende istanbula geldiğinde beklerim seni.

En alttaki balık, tropikal bölge balığı ve bu balığı deniz akvaryumlarında görebilirsiniz, hatta taksim The Mamara Etap otelinin lobisindeki Deniz akvaryuumnda var, bu balıkları tutup istanbulda akvaryumculara çok ciddi paralara satablirsiniz.

Öncelikle Yeni silahınız hayırlı olsun,

Ve keşke herkes bizi sizin gibi doğru analiz edebilseydi.

Ayrıca ben yine sizi silahın tüpünde olası petrol bazlı gres yada sıvı yağları temizlemeniz konusunda uyarayım, çünkü tüpe oksijen basmaktan farksız tehlike söz konusu, yani bu konudada uyarılarımızı dikkate alıp almadıklarını bilmiyorum, siz tedbirinizi alında, sonrasında huzurla kullanın silahınızı.

Pahalı ve kaliteli ağaca sahip silah kundaklarında genelde kullanılan yöntem, ham ağaca Tik yağı yada badem yağı gibi yağ emdirme yöntemidir, bu yağ emdirme öncesi su bazlı renklendiricilerle rek uygulanabilir, kurutulduktan sonrada yağ tatbik edilir, buna örnek Ülkemize ithal edilen Ceviz kundaklı PCP ler ve AirArms lar, ve oldukça hoşda oluyor.

Hatırlanırsa geçmiştede Helyum ve benzeri gazlar konuları tartışıldı, bunlar sizinde dediğiniz gibi fantaziden öteye gitmez, yani genel kullanıma sunulamaz,

Burada 200 bar aslında küçümsenmemeli, bakın 200 bar ile 80 fp/lbs güce ulaştık, siz şimdi bu gücün etkilerini hayal edin, şakası olmayan, 30 grains bullet (mermi dizaynı) .223 (5,56) mermiyi 1030 fps hızı gördük, hafta sonu namlu başlangıcındaki değişiklikleride yaptım ve bugün yeniden hız test i yapacağım, kullandığım namlu zaten .223 (5,56) 750mm boyunda 4140 kalite çelik, 8 yiv 8 set 1/16 Tvis Lothar Walther machGrade. Ve her atışda 280cc tüp 5 bar kaybediyor.

Şimdi bu kombinasyon, buradaki maliyetleri karşılayacak olanların ulaşabileceği konumda, ve ayrıca bu 30grains bulletlerinde ithalatını hemen başlatıyorum.

The content cannot be displayed because it is no longer available.
    The content cannot be displayed because it is no longer available.