mustafa abi bende 2 tüp var birii yeni diğeri eski ben yenisini kullanıyorum yani şimdi güvendeyim daha kaliteli bir pcp kullanıcısı olmak bende isterim biraz maddiyat birazda iş ortamı beni frenliyor hatsan firması bu tüfeği gerçekten çok kaliteli yapmış olsaydı diğer markaları olumsuz etkilerdi (şahsi görüşüm)ayrıca hatsanın ticari düşünceleride olabilir yinede bence özellik olarak güzel bir tüfek
Ülkü abi bu silahı satın alıp incelemeye başladığında bizde son derece sevinmiştik, bu fiyata PCP satılacak diye, ticari anlamda da bize köstek değil destek olacak bir silahtı, çünkü PCP silahları tanımayanlar 1500 - 2000 YTL veripte tanımaya çalışmazlardı, başlangıç PCP si olurdu bu silah, bu yüzden heyecanlandık, ama silahın tüp sorunu ciddi bir tehlike teşkil etti, Allah dan kimseye bir şey olmadı ama PCP silah almaya niyetlenen bir çok arkadaşımız bu tüp sorunundan korkup her ne marka olursa olsun PCP silah alma kararından vazgeçti, keşke Hatsan baştan bu tüpleri adam gibi üretseydi de bu korku yaşanmasaydı,
Ve halen Hatsan için mükemmel servisi var deniliyor, bunuda anlamak mümkün değil, insan hayatı bu kadarmı ucuz, hatalı tüplerle ilgili hangi müşterileriyle temasa geçp tüp değiştirelim dediler, bırakın bunu uyardılarmı? haydi biz burada forum sayesinde olaylardan haberdarız, peki anadoluda bayiden AT44 satın alanlar ne oldu ? bunlara haber verildimi ? bu insanlar şu an tehlikedeler, hangisinin elinde bu tüpler patlayacak ve kimin yuvasına ağıt düşecek, bu çok büyük bir sorumsuzluktur, vurdumduymazlıktır, bizde de var AT44 ve satın aldığımız bayide adres bilgilerimiz mevcut, aradılarmı bizi ? Hayır.
Son söz olarak, bu hobiyi seviyoruz ama canımız pahasına değil.