Mustafa Serdar tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bu arada Evanixten bize yanıt geldi ve biz Hatsan a distribütörlük vermedik, arzu ederseniz sizede hem evanix hem samyang markalardan gönderebiliriz dediler, bizde, almayalım o zaman dedik. :thumbup:

Şimdi şöyle bir bakıyorumda, bu hobiye emek veren biri olarak amacımıza ulaşmış oluyoruz, bu hobiye gönül verenlerin bayram günleri geldi artık, inşaallah uzun sürer. ;d;

Hatsan kalitesiz üretimlerini Türk tüketicisine veremeyeceğini gördü çok şükür. ;d;

Bence bu konuda Hatsan teşekkürü hak etti, ben havalı silah camiası adına Bahtiyar beye teşekkür ediyorum, herkes sizden bunu bekliyordu, kedinin ciğere baktığı gibi yabancı sitelerde bakar ve ah geçirirdik içimizden, artık bizimde bol çeşitlilikte PCP lerimiz olacak.

Hatsan bir iyilik daha yapsada, Şu AirArms ların Yaylı TX200 ve Prosport'unuda getirse, ben örneğin hemen bu iki silahada şimdiden talibim. :)

Nasrettin hocanın bir sözü vardır, "al şu kavuğu sen giy ve karar ver" keşke sizin dediğinizi yapabilsem, amaç yasakçılık değil, ipin ucu tutulmuyor, insanımız klavye arkasında kendini genel kurmay başkanı sanıyor ve görüşünü paylaşmayana bildiği tüm küfür dağarcığını kullanabiliyor, Umarım sizin ve hatta bizimde arzu ettiğiniz yapıda forumların yaşatılabileceği olgunluk ve kültür seviyesine ulaşabiliriz.

Forum kurallarımızda açıkca belirtilmiş olmasına rağmen ısrarla, din, siyaset hakkında dokundurmalar yapılmaktadır,

Lütfen bu forum sayfalarını, kendi benimsediğiniz dini yada siyasi görüşü lanse etme platformu olarak kullanmayın, size göre çok komik olan bir başkası için üzerine titrenilen bir konu olabilir, Bu platformda bulunma sebebimiz ve forum kurallarımız, Havalı silah hobisi hakkında paylaşımdır,

Kimin dindar, kimin Laik yada kimin daha milliyetçi olduğu bu forumda bulunan kimseyi alakadar etmemektedir, Bu konularda içinizi dökmek, değerli görüşlerinizi başkalarıyla paylaşmak isterseniz, Lütfen internette arama yaparak başka platformlar bulun ve oralarda yazın yazılarınızı,

Ben şahsım itibariyle, dindar yada dinsiz, sağcı yada solcu, Türk yada Amerikalı, bu hobi çerçevesinde herkesle dostum ve benim inancıma yada siyasi görüşüme aykırı herkeslede bu hobi çerçevesi içerisinde dostluğuma devam ederim.

Son kez, LÜTFEN KENDİ İNANÇ YADA SİYASİ FİKİRLERİMİZİ BAŞKALARINA LANSE ETMEKTEN VAZGEÇELİM, BUNUN YERİ BURASI DEĞİL.

Amerika'dan bir vatandaşımızın 'Türk olmak nasıl bir duygudur ?' konulu yazısı

Sonuçta çekiç karşıda bulunan valf miline vuruyor, valfi iten yay çok zayıf, tüpde basınç var iken valfi çekiç zor itiyor ve aradan havayı aktarıyor, tüpte basınç olmaz ise çekiç valfi aşıp karşı duvara vuracak, sonuç 3 - 5 sıkmada zarar görmesede daha sonra mutlaka zarar verecek.

Abi ben olayı biliyorum, sadece "50 barda atış yapmak kötü" yazılınca Allah Allah dedim. Nesi kötü ? (hedefeten seken mermi haricinde)

Bilirsin ki havasını boşaltıp söküyoruz...

Nasıl yani ? dedim bir an...

FX T12, Raider de ve AT44 de havayı boşaltmadan tüpü silahtan sökebiliyorsun.

Tüfeğin hayırlı olsun mesutttttttttttt

50 barda hurdaya nasıl çıkıyor abi. Ben çok bitirdim tüfeğin havasını (tüfek sökmek için). Posss diye bir ses çıkar bittiğinde de her seferinde de korkar, zıplarım.

Yanlış mı yaptık çoğu zaman :(

Buluthan, PCP lerin bir çoğunda silah kurulu değilken çekiç yayı çekici belli bir basınçta valf e bastırır, AirArms ta böyle, ve AA da basınç 40 - 50 bar a geldiğinde fosssss diye bir sesle tüpte kalan havayı boşaltır, oysa FX - Daystate ve bazı silahlarda silah kurulu değilken yay boştadır ve valfe basınç uygulamaz ve 10 bar hava varken bile tüp boşalmaz.
    Bunların hangisi iyi dersen, yapıları itibariyle bu şekilde dizayn edilmeleri gerekliliğinden bu şekilde tasarlanmışlardır.