Mustafa Bey sizi burda bulmuşken bişey sormak istiyorum. 2 ay falan forumdan uzak kaldım da gelişmelerden habersizim. BAM marka tüfekler iptal mi oldu yoksa gelecekler mi? Yatagun.com da göremedim de...
Bu konuda forumda bir şey yazmak istemiyorum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Mustafa Bey sizi burda bulmuşken bişey sormak istiyorum. 2 ay falan forumdan uzak kaldım da gelişmelerden habersizim. BAM marka tüfekler iptal mi oldu yoksa gelecekler mi? Yatagun.com da göremedim de...
Bu konuda forumda bir şey yazmak istemiyorum
Arkadaşlar yukarıdaki alıntı, yani FX T12 namlu boyu kısa demişim, o blgiyi hatalı yazmışım, sanırım çok eski bir mesajdır ve benim bu hatam yazışmalarda tercüme hatasından kaynaklı olabilir,
Ama bu arada FX in sitesindeki namlu çıkış hızları ile Yatagundaki namlu çıkış hızlarının farklı olmasının nedeni,
Hatsan 100 olursa, şeması alttaki linkte.
Hatsan MOD.100 Şema ve Ayrıntıları
mod 125 in yayını ve piston demirini yeşil gresle yağlayınca patlama sesi çıkıyor bazen yanlış nerede yoksa normal mi dir bu patlama sesi? bazen patlıyor sonra 5 atış sonra patlıyor hep patlama olmuyor yani
Bunun nedeni piston keçesinin sağlıksız olması, yani bazen piston önüne gres alıyor ve patlıyor.
Hafta sonu gelirse tahminen ne zaman satışa girer acaba?
Hafta sonu gelirse 1 dakika sonrasında satışa sunulur, çünkü kayıtları oluşturuldu. Alttaki linke girerek bilgi ver butonunu tıklarsan, geldiğinde sana SMS ile bilgi gelir.
Malumunuz tüp hacmi küçük tüfeklerin sorunlarından biri de dolum olduğundan, Yüksek basınçlı Paintball tüplerinin PCP lere bağlanıp bağlanamayacağını merak ettim. Üzerlerindeki regülatörlerin basınçları düşük olduğundan nasıl bir yol izlenebilir? Paintball tüpünün hortumunun ucuna Quickfill zımbırtısı bağlanabilir mi?
Bağlanır, Hatırlarsan bir zamanlar bu konuda yazılarım vardı bir yerlerde, ama burada sorun o tüpün ucuna 180 yada 200 bar a düşürecek bir regülatör gerekli, gerisi tornacılarda yaptırılır, hatta bende bu konuya uygun malzemeler bile mevcut, ama çok işlevsel değil.
Daha Çok Göster1 kilometremi
![]()
baklavacılar bildiğim kadarı ile kapalı abi,yanlız vaktin olursa uğra bana abi bir çayı iç yemeğimi ye memnun olurum![]()
sorgun yolundan side ye giderken,side yol kavşağına geldinmi,direk yolun karşısına geçiyorsun abi,ondan sonra 2 ci ışıklarda lambanın hemen yanında köşem market var yolun solunda, burası bizim,side yol kavşağından tam 5 kilometre abi kumköy bulunduğum bölge,
cep 0537 331 47 81
bende uğraya bilirim abi,haftanın 3 günü ordan geçip manavgat ırmağına balığa gidiyorum![]()
bu gün birşey tutamadım o ayrı konu
çorbaya su katdığım için özür diliyorum ankara ekibinden![]()
bu tarafa yolun düşen herkesi beklerim
Tevekkeli, telefonları çalışmıyor, web siteleri kapalı, Arayacağım seni, uğrarım ![]()
Mustafa abi patriyottaki bu piston ağırlığının alınması kaç m/s düşeme yapar tahminen.
Bu tür konularda tahmin pek tutmaz, deneyip görmek gerekir, benim öngürüm %5 - 10 civarı düşme olur.
abi dampa lazım kabul bekliyoruz nerde kaldılar. ayrıca patriotun yayından 3 spir kesildimi sakinleşme olurmu ?
Ambalajcıda bekliyor, bu hafta sonu ümid ediyoruz gelmesini,
Bunun yerine yay önündeki ağırlığı söksen bile tepmen nispeten azalır.
Arkadaki stopperin lastiğinin ezilmesi tepmenin öne doğru olduğunu gösterir.
+1
Önce arkaya hafif, sonra öne güçlü ve bu öne olan ciddi bir darbedir ve yaylılarda Dampa olmadan bu sorunlar çözülemez.
Buluşma saatini bilmem ama ben 06:33 gibi 1 nolu çamlıkta, doluysa (bazen akşamdan kalanlar olabiliyor) 2 nolu çamlıkta olurum... Öğle sıcağına pek kalmamak lazım... Bu arada ft yaparsak yaylılarda kafadan birinci olurum
(kimsede yaylı kalmadı nasıl olsa)
Orada dur şimdi !
Ülkü abi geliyor oraya, elinde 77k ile, seni döver ![]()
peki tepmeyi değiştirir mi bu gres yağı? mod 125 i göz önüne alırsak?
Bir miktar azaltır ama güç ciddi azalır, ayrıca yay önündeki ağırlığında silahtan sökülüp çıkarılması gerekir, 2 spirde yaydan keserek kısalt, oldukça tepmesi az bir silahınız olur.
Yaylı ve GasRam silahlarda disel 0 a yakın düşürüldüğünde, atışlar arası hızlarda dengelenmiş olur, sonuç olarak dediğin gibi güç düşer ama stabilite gelir, bu durum yakın mesafe atıcılık çalışmaları için güzel olsada, Kara şişeler için disel faktörü çok önemlidir ![]()
iyide taşımak yasaksa bunu neden satıyorlar sonuçta bu ev bıçağı değilki ekmek kesmede kullanalım.
Sen zaten "Çok Özel Güvenlik Görevlisi" sin sana bir şey demezler herhalde. ![]()
güzel bıçak ama malesef taşınması yasak, yakalandığı takdirde kıl bi polise denk gelirse 6136 ya muhalefetten 12 ay cezası var. Markası nedir bu bıçağın acaba ?
Yanında döner bıçağıyla dolaşıyor adam, sorduklarında da "dönerciyim, bileyciden geliyorum"
İşte PCP yi bu yüzden sevmiyorum. Anadoluda eskiler "Boyalı karı gibi heç derdi bitmez" derler. PCP'de bunun gibi bir şey ama iyi bir şey.
İşte bu yüzden anadoluda boşanmalar çok oluyor,
Erkeklerin gözü açıldı, 90-60-90 arıyorlar. ![]()
Ayhan aslında olayın farkındayımda bir yerde hata yapmışın ! Sonuna "ok " yazmışın
iş çorba olmuş,
Diğer taraftan gelinim sen işitde yaptım senin üzerinden. ![]()