Mustafa Serdar tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

AA yani AirArms pelletler JSB markası tarafından Çekoslovakya da üretilmektedir ve dünyanın en kaliteli 3 markasından biridir, JSB firmasının pelletlerinin distribütörlüğünü de Katresu AŞ olarak aldık ama aynı pelleti bu firmaya FXairguns da yaptırıyordu ve bize 2000 kutu için FX in verdiği fiyat ile aynı fiyatı verdiği için biz şimdilik FX pelletleri ithal ettik, Yani 16grains ağırlıkta ve aynı ürün.

Umarım haftaya YataGun dan satın alabileceksiniz, üstelik 4,52 ve 5,52mm çaplarında.

Gece görüş dürbününü Almak Satmak Bulundurmak suçtur,bu cihazı satanda, Bu cihazın satılmasına alt yapı sağlayan o site de suç işlemektedir, bu ilan için ihbarda bulunulması halinde, bu suçu işleyenler için yargılama yapılır.

Yusuf o kurma kolu tutucusunun girdiği deliğin karşısındaki delik lüzumsuz yere delinmiş ama olsun, hafiflik sağlar, o dipteki contayı görebilmen çok zor ve değişik bir tasarımı var, Ben o conta olmadan denedim, pellet namludan çıktıkdan sonra 6 metre gidip düşüyor, şayet pellet sıkıysa namluda da kalabiliyor.

Mod54 aşkımı depreştirdin Yusuf, bırak beni işim gücüm var. ;kihhik,

Yusuf pelleti namluya yerleştirdiğinde parmağının eti ile tam bas, yani kurmayı kapattığında o plastik, pelleti itmesin, çünkü o plastiğin tasarımı çok zayıf, buda pellet eteğinin o plastiğe zarar vermesine neden olabilir ve o plastik azıcıkta olsa ezilirse güç kayıpları başlar.

transfer deliğini görebiliyorum ama etrafında contaya benzer bişi yok silahın performansındada düşüklük yok acaba benmi yanılıyorum birde namlunun pıston gömleğıne girdiği yerde sol tarafta bir boşluk var o ne innesi onuda anlamadım

Namlu arkasının Gümleğe girdiği çukurun dibinde bahsettiğim plastik conta var, solundaki delik kurma kolunun uç tutucusunun girdiği yerin arkası.

Reklamın kötüsü olmaz misali, Ortaya sallanıyor arkadaşlar, Hatsanın FXairguns ile bir ortaklığı yada satın alması vs... yok, bunlar Balon haber, Ancak Hatsan herşeyi ben yaparım iddiasıyla kalkar bir tane FX i kopyalarsa da şaşırmamak gerekir.

Kazasız belasız atışlar,Güle güle kullan. :)

mod 54 te kayar sistem sadece kundak ile mekanizma arasında vardır ve dürbün ana şasi üzerinde olduğu için çekiç darbelerine doğrdan diğer pistonlu silahlar gibi tabi olur,bu yüzden Mod54 tede dampa dürbün ayağı kullanmak şarttır.

Bahadır bey'e forumumuza üye olduğu ve bilgilerini bizimle paylaştığı, paylaşacağı için öncelikle teşekkür ederim,

Bahadır bey Kron Bisiklet firmasının sahibidir ve kendisi ile Üretmiş oldukları Kron markalı dağ ve elektrikli bisikletlerin https://www.airgunturk.com/www.yatagun.com.tr sitesinde online satışı ve desteği konusunda Katresu A.Ş. olarak anlaşmış bulunmaktayız,

Kendisi ile tanışmamız hoş sohbeti,samimi tavırları ile ve Biz Türk üretici olarak en yüksek kalite ürünü üretmeliyiz iddaalarına sahip düşünce yapısı ile beni oldukça etkilediğini itiraf etmeliyim.

[Resim Engellendi: http://img151.imageshack.us/img151/1281/5o2a5k5m4x2a4c1r0u1bud6.jpg]

[Resim Engellendi: http://img151.imageshack.us/img151/3526/7p4a7k7m6x4b6c3s2v3bmn0.jpg]