Mustafa Serdar tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    abi o 67 69 oldu... sonra 69 ss oldu... sonra 75 camaro oldu... bu akşam itibariyle araba almaktan vazgeçti. yarına Allah kerim

    GM olacaksa 56 - 61 - 63 - 64 - 68 - 71 ama bana sorarsan bunların hiç birine bulaşmasın, Türkiyenin ilk elektrikli otomobillerine baksın, bugün için cenevre otomobil fuarında sergileniyorlar, torunlarına Türklerin ilk elektrikli seri üretim otomobili diye saklar. ;avci;

    Kelime arapça kökenli olup türkce karşılığı atmakdır. Kelime sadece ok ile atmayı kapsamamaktadır. Her türlü silah ile atımı kapsar. Buna sapandan füzeye kadar atma prensibi ile çalışsan sistemler dahildir.

    +1

    Zaten hadisi şerif diye biliyorum ben, yanılmıyorsam ve atıcılıktan bahistir, hatta çocuklarınıza atıcılığı öğretin - sevdirin şeklinde de devam sözleri vardır.

    Çok doğru Yalçın bey, mükemmel oluyor, hatta başka yerden kırılıyor kaynak yerinden kırılmıyor, yalnız donduktan sonra tekrar tekrar japon damlatınki kuruduktan sonra oluşan mikro gözenekleri tekrar japon doldursun, sıkılaşsın.

    Ben metal törpüsüyle çelik yada farklı metallerde yaptığım törpüleme işlemlerinde metal tozlarını atmıyorum, plastik pelet kutusunun içine yerleştirdiğim mıknatısla çelik tozlarını topluyorum, sonra kağıt peçete üzerine getirip kutunun içinden mıknatısı çıkarında kutu tabanına yapışan çelik tozlar peçeteye dökülüyor, bunları daha sonra kırılan her türlü cismin tamiri yapıştırılmasında eklenen cisimlerin üzerine epeleyip japon yapıştırıcısını damlatıyorum.

    Ahmet bey, siz pensenin ağzını peleti kalibre etmek için kalibrasyon kalıbı şekline sokmuşunuz ve sonuçta başarı elde etmişseniz önemli olan odur, sizin silahınızın namlusu zaten bol, çaplı 5,52 gibi bir pelet bulsaydınız güzel sonuçlar alırdınız, 6,35 in kafasını 5,5 a kalibre ettiniz, etekler zaten yüksek basınçla namlu içinde yiv ve setlere kendini kalibre etti ve sizde amacınıza ulaştınız, tebrik ederim sizi,

    Size dürbün önerisi olarak böylesine güçlü bir silaha uygun Gamo modellerinin fazla büyültmeli olmayanlarını ama mutlaka ve mutlaka Dampa ayakla kullanmanızı öneririm, dampa ayak sayesinde hem sıfırınız bozulmaz hem dürbününüzün ömrü çok daha uzun olur, dampa demek sadece tek parça ayak demek değil, yanılmayın, dampa ayak darbe emici özelliğe sahiptir ve silahtan yansıyan darbeleri dürbüne ulaşmadan absorbe etmeye yarar.

    http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Gamo_Tüfek_Dürbün=&ID=288

    http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Yata…unt=&ID=141

    Sıfır bir silahta henüz valf yuvasına alışmamışken tüpün tamamen boşalması halinde pompa ile doldurulamayabilir, bu FX marka silahlar için geçerli değil, hatta AT44 içinde, Webley Raider geçerli değil, çünkü valfleri 4mm çok küçük, baskı yüzeyi az, diyeceğim odurki 3 - 5 kutu pelet harcanmış silahın valfi yuvasına alışmıştır ve tüp tamamen boşkende, silahı kurup, kurulu halde iken pompa ile doldurabilirler, şayet imkan varsa scuba tüpü kullanın.

    S410 da silahı komple dağıtmadan da tüpünü söküp kontrol edebilirsiniz, tüpün havası tamamen boşaldıktan sonra 2mm allen anahtarla namlu tutucuyu sökün ve tüpü saatin tersi istikamette çevirerek sökebilirsiniz, sonrasında tüpün kafasınıda sökebilirsini, ve içini temizleyip, tüpün iç yüzeyine sentetik gresi aşırı ince yani bir beze sürüp bezle tüpün içine ovalayarak tatbik edebilirsiniz, tekrar monte ederken yüzeylerin tam anlamı ile birbirini öptüğünden emin olun, yani alet kullanmadan sadece elle sımsıkı sıkın.

    abi benim tüfeği de sökmüştünüz,tüp içi temiz demişdiniz yanlış hatırlamıyorsam :him:s bende sürekli pompa kullanıyorum ;confused; ama 30 40 bar da bir tahliye vanası açıyorum,takribi 170 bar dan 220 bar dolum arası 20 25 pompa da bir tahliye vanasını açıyorum,bundan dolayı su birikmemiş olabilir mi :him:s

    ayrıca kendim gözlemlediğim kadarı ile,açık arazi de pompa daha çok su damlacıkları üretiyor, 2 katı fazla su damlacıkları oluşuyor pompa nın tahliye vanasını açtığımda,2 kez arazide dolum yaptım,daha da yapmıyorum

    Kadir senin Tüfek FX Gladiator ve tüpüde Alüminyum, içi dışı özel bir boya ile boyalı, korozyon oluşmamış, sadece dolum sibopu karıncalanmış, zımpara ile temizledim, sentetik gres uyguladım ve O-Ringini değiştirdim, kastım özellikle çelik tüpler.

    Değerli arkadaşlarım,

    Özellikle PCP silahını pompa ile dolduranlar ve sahil kesiminde yada nem yoğun bölgelerde yaşayanlar, pompanızdan silahınızın tüpüne yoğun nem aktarılıyor ve silahınızın tüpü içinde yoğunlaşan nem tüpün iç çederlerinde ciddi korozyona yol açmaktadır, bu korozyon silahın valf sistemine de zarar verebileceği gibi asıl önemli tehlike tüp iç yüzeylerde korozyon ile tüpün zayıflamasıdır.

    Dün forum üyesi bir arkadaşlarımızın silahını ofiste söktük, henüz 2 aylık bir silah olmasına rağmen tüp içinden su boşalttık ve ciddi korozyon oluşmuştu, bu arkadaşımız sahilde yaşıyor ve sürekli pompa ile dolum yapıyor.

    Kompresörlerde profesyonel nem alıcılar vardır ve scuba tüplere kuru hava doldurulur.

    Turgay iş satın almaya gelince araştırma ile çok ucuza bulabilirsiniz, çok talepli bir ürün olmadığı için ikincielinde ciddi ucuz olabiliyor, örneğin ben 1.000 Euroya aldım izmir yapımı ve 1,5 yıldır hiç bakım yapılmaksızın sürekli çalışıyor (300 bar) yani temiz bir ikincielle karşılaşabilirsiniz, biraz araştırın, ama önce itfaiye işine bakın, olursa kompresöre gerek kalmaz.

    Halka açık bir platformda kendini savunmadan aciz insanların verdiği tepkiyi vererek aleni hakarette bulunarak asıl kendi karakterinizin boyutlarını sergilemiş oldunuz, size güle güle forumumuzu bulandırıp ortalığı bir birine katmayı başaramadınız, sizinle ilgili tüm mesajlar silinecek vve bu forum sizi yaşamamış olacak.

    Alıntı

    avukatlık okuyan biri kaç yaşında olabilir sence. hobislah.com da ortalığı karıştırmaya çalışan biri hatırladığım kadarı ile, leviathan dı ordaki adı.ben kimin kaç yaşında olduğunuda hangi karakterde olduğunuda çok iyi biliyorum. bunu çoğu kişide biliyor. köşeye sıkışıp haddi aşan sözler sarfetme ancak sizin gibilerin işi olabilir. aynen böyle devam edin, aferim....görüşmemek üzere!

    Bu çoğu kişiyi, buradaki 3.500 kişi hangi karaktere sahip olduklarını çok iyi biliyorlar ve burayı rahat bıraktıkları içinde müteşekkirdirler. g;$i