Mustafa Serdar adlı kullanıcının mesajları

    Mustafa Abi, yanlış anlamazsanız size HTC yakışır. Kullandığınız Toshibadan sonra özellikle HTC HD Mini yi tavsiye ederim.


    Teşekkür ederim,


    Fakat bu konu nisan 2009 a ait, bu telefondan sonra yine tuşlu samsung 200 modeli aldım, şimdide onun tuşları çalışmamaya başladı, donmalar, geç algılamalar başladı, HTC Desire HD düşünüyorum, artık microsofttan vazgeçip android e geçeceğim, ama yinede endişeliyim bu dokunmatik ekran konusunda, araç kullanırken arama yapmak vs... sıkıntılı olur diye düşünüyorum.

    Erdem, hayırlı olsun, mükemmel fotoğraflar çekiyorsun kıskandım seni.


    Bu Tactical serisini en fazla tercih edenler ve ısrarla farklı yaklaştırma değerlerinde olanlarını Yivli ateşliciler talep ediyorlar ve zaten bu 8,5 yaklaştırmadan başlayan modellerin bir kısmını da yivli ateşliciler satın aldılar ve şimdi yeni siparişlerimize bu serinin alt yaklaştırmalı modellerinide ekledik, kullanılan objektif kalitesi çok yüksek, 2010 yılı dünya çapında en ünlü 20 marka yarışında yani Zeisslerin Swarovskilerin olduğu klasmanda başta 8. sırada Hawke Sidevinder 30 Tactical.

    formu kullanan ben ve bir arkadaş dışında prosport ile ilgili paylaşım malesef yok..


    Türkiyeye henüz ilk kez geçen yıl giriş yaptığı, pahalı bir silah olduğu ve son 2 - 3 yıldır PCP çılgınlığı başladığı için.

    ps de yukarda hw 100 gördüm iyi bir silah ve yakışıklı duruyor :) ama sumatra carbin bana tahribatı daha iyi gibi geldi üstelik namlusunun kısa olması daha pratik ve pottatif olmasını sağlıyor. Bununla birlikte bütün kore silahlarında aynı sorundan bahsediliyor yani isabet oranı fx ve diğer üst kalite silahlara göre daha düşük ben şu anda sumatra carbin ve evanix arasında düşünüyorum yani kore ve tahribat. hw 100, fx t12 gibi silahlarla carbin, evanix arasında tahribat açısından ne fark var kaç metrede kaç cm sapması oluyor vb bilen varsa ve açıklarsa sevinirim
    teşekkürler


    En iyi şartlarda FX - AA - Falcon gibi 30fpe güçlerinde silahlar 100 metrede 2,5 santim gurupman yaparken, Sumatra 3,5 santim, evanixler 4,5 santim ve yine exanix ar6 8 - 10 santim gurupman yapar, sumatranın 3,5 santim gurupman yapması kötü olduğu için değil, 80fpe güce sahip olmasındandır, çünkü sumatralarda da 1/18 twis oranlı 8 yiv 8 set alman namlu kullanılır.

    namlu içindeki kurşun yatağında kendim değiştirebilirim. namlu dışındakini çözemedim.
    dış o-ring nerede? dış o-ringi değiştirmek kendimizin yapabileceği birşey mi acaba?


    Dış o-ringi değiştirmenizi, namluyu sökmemeniz durumunda kesinlikle önermem, herkesin yapacağı bir işde değil zaten ve gereksiz, bazı meraklı arkadaşlarımız silahlarını söküp dağıtmayı seviyorlar, bu durumda o-ring değiştirilmek zorundadır.
    Yani sizin ihtiyacınız yok.

    Çok teşekkür ederim Mustafa Bey.
    üstten 2. resimdeki Dış O-Ring Glad. için değil de Revo için heralde.
    Eğer FX Glad. ta Dış O-Ring kullanılıyorsa onu da alayım.
    İçe takılanı Sepete attım. Daha alınacak çok şey var.
    Saygılarımla.


    Namlu dış o-ringi Revo, glad, T12 hepsi aynı.

    Değerli Arkadaşlar,


    Sumatra ve Recluse tüfek ile birlikte Moderatör alan arkadaşların ortak görüşü, SamYang Moderatörler çok kaliteli ama sesi %50 ancak susturuyor!!!


    Biraz önce telefonum çaldı ve "Dandandelyus" Atilla bey hatta, Ben kendisine moderatörü satın almadan önce (2 gün önce satın aldı) Moderatörün çok kaliteli malzeme işçilikle üretilmiş olduğunu fakat işlevselliğinin iyi olmadığını iyi susturmadığını söylemiştim.
    Kendisini deneme yanılma ile moderatör içindeki vafıllarınnamlu tarafındaki çanak kısmı namlu tarafına gelecek şekilde bir ter bir düz şekilde yerleştirince mükemmel susturduğunu söyledi.


    Bende bunun üzerine bir tane moderatörün içini açtım dediğini yaptım ama yay boyu uzun geldi ve kapak takılamadı, bunun üzerine yayın 1/3 oranında kesip, kısa olanı önce moderatörün içine ittim, sonra bir ters bir düz vafılları yerleştirdim, sonrada test yaptım.


    Eski halinde %50 susturan moderatör bu hali ile %85 civarı susturdu, yani sonuç mükemmel.


    357 kalibre için, de aynı işlem yaılabiliyor, tek farkı .357 de 3 adet yay var, biri devre dışı kalıyor, bir öne birde arkaya yayı takıyorsunuz.

    Bende iyiki erken ayrılmışım az daha dursaymıştım herhalde beynim rafadan olacakmıştı :) Daha kafamın acısı yeni geçiyor. Derisi soyulmaya başladı ;şrofls;.


    Benimde saçlarımın ön tarafındaki ;kihhik, hafif ;kihhik, açıklık feci yanmış.Acısı yeni yeni geçiyor. ;#^+.


    Ah bu ihtiyarlık ;,;- bende farklı değilim, farkında olmadan kafamı bir kaşıyorum, acıdan gözümden yaş geliyor. ;lol;

    mekanik dahisi ve işçilik kalitesi son nokta olan tüfeğimi sökerken bile korkuyorum. mekanikten çok iyi anlamama rağmen alyan anahtarların bile iz yapmasından endişe edecek kadar titizimdir. bir ara istanbula yolum düşerse diyecem ama zor gibi.
    en güzeli ankara ve istanbul ortası olan denizli ilçesinde buluşma ayarlayalım . size korkunç bir mangal kebabı yapayım. ;şrofls;. mustafa abi böyle birşey ayarlarsan tüm camiaya mütevazi menderes ırmağı kenarındaki çiftliğimde ev sahipliği yaparım. camianın merkezi noktasında olmasından katılımda fazla olabilir . 15 kişi yatılı olarak olabilir.


    Sen yıllardır davet yaparsında, bizim bir fırsat ayarlamamız hep zor olmuştur, Forum arkadaşlarımızda uygun görürlerse Mayıs 2011 de SamYang 2. parti ithalatının tanıtım toplantı ve bahar şenliğini senin çiftlikte yaparız, bu arada senin ön sipariş .357 Recluse yide elden teslim ederiz. ;şrofls;.

    tüfeğe bakım yaparken dikkatimi çekti. namlu tutucu hassas olarak takılırken namluyu uç taraftan 1mm gibi kaldırıyor. çok azda olsa bir stres oluyor. bunun isabete eksi olmazmı ?


    güç ayar düğmesini sanırım hepimiz max da kullanıyoruz. bunu söküp daha geniş düz bir çelik boruyla iletilse pellet hızı artmazmı ?


    namluyu monte ederken her ne kadar dikkatlice yerine taksaktta hava giriş deliğinin mutlak manada tam yerine gelmesi mümkün gözükmüyor. aslında önemli bir durum bence. bunu sıfır hatalı tam tamına yerine nasıl denk getirebiliriz.?


    Son sorudan başlayalım, namlu hava girişinin tam yerinde takılabilmesi için, alt ve üst bloklar birbirinden ayrılmalıdır.


    Namlu tutucu 1mm kaldırmasının isabete olumsuz bir etkisi olmaz, çünkü dürbünü buna göre sıfırlarsın, hatta kliklerin yetmediği uzak mesafede namlu tutucu alt ve ürt parçanın arasına ince bir o-ring konularak namlu biraz daha yukarı kaldırılabilir.


    Güç ayarı kısmını oynarsan silahın stabilitesini bozarsın, güç olarak 30 fps en fazla etmene rağmen.