Mesela kafayı klavyeye vurup parçalayan avatar uygun olabilir.
O da vahşet içeriyor ve kemasobe Kemal kullanıyor,
Bakacağım Hasan
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Mesela kafayı klavyeye vurup parçalayan avatar uygun olabilir.
O da vahşet içeriyor ve kemasobe Kemal kullanıyor,
Bakacağım Hasan
Teşekkür ederim, bence sizde vakit buldukça uğraşın bu işlerle, benim geçmişimde sanayiciliktir üretmenin verdiği tatmin başka bir meslekte yok.
Tezgah güzel olmuş,
Bu silahtan çok basit bir işlemle daha fazla güç elde edebilirsiniz, Horozdaki deliğe 6 metrik kılavuz çekin ve dış çapı 8mm gibi bir borunun içine 6 metrik 30mm paslanmaz allen başlı vidayı sabitleyin, sonuç %25 daha fazla güç, üstelik silahı kurmakta çok zevkli oluyor.
Hasan şu vahşet görüntülü avatarından artık sıkılmadınmı ![]()
![]()
Ayrıca havanın sıcak yada soğuk olması, atışlar arası zaman farkları bile hız eğrilerini değiştirir.
Hepsi o, seni böyle bir düşünceye iten sanırım namlu başlangıcında bu peletin namlu setlerinde kesilmesindeki zorlama olsa gerek.
Umarım Gladiatorun Biatlon kolunu eğmezsin ![]()
Hayır,
tüpün şişmesini önlemek için ![]()
Erdem aparatın içinde koruyucu bant var, ayrıca en önemli konulardan biri olan olası 200 bar üzerine çıkılması durumunda bu aparat tüpün balonlamasını engellemede ciddi önem taşır, Hatsan at44 lerde dikkat ederseniz namlu tutucuları tüpün ortasına taşıyıp 2 tane yaptı, Neden? ![]()
Çok güzel olmuş Taylan bey, ben çamurlu havalarda vs... aracımın ön kaputuna bu bipodu kullanıyorum, yanal hareketlerininde olması kaputun eğimliliğini tolore edebiliyor.
Mustafa abi bu kutu kaç gram? içindeki cila kaç kere uygulanabilir?
Net : 250 gram Erdem, ve sana 2 - 3 yıl gider
Taylan bey bence çok gerekli bir şey değil çünkü mil son derece düzgün ve temiz yüzeye sahip, bu bence fazla abartı.
Sabitleme vidası dediğimiz ayar butonunun geri gelmesini engellemek için buton üzerindeki kanala oturan bir pim var, bu pimin arkasında yay onunda arkasında setiskur var, bu setiskuru aşırı sıkarsanız yay sizlere ömür olur, ancak bu ünite sökülüp etrafı katranımsı bir gres ile yağlanıp monte edilirse çevirmesi bir miktar sertleşebilir, onun dışında olmaz.
Mümkün değil Taylan bey,
http://www.battenfeldtechnologies.com/wheeler-engineering/
sanırım bu şirketin kendi üretimi
Hemen ilgileniyorum,
Aslında hepimizde olması gereken bir set, dikkat edilirse dürbün ve dürbün ayak montaj kalibre aletleride mevcut,
Ama ismim mavi olmuş, emektar T12'im darılmasın sonra
Her iki grupta olanları mor yapsak , yada başka renk
Maalesef Mor rengi olamıyor o rengi başkaları için rezerve ettim ![]()
mustafa bey
bu tornavidayı keşke getirtebilseniz yatagunda alıcı bulacağından eminim
Getirtebiliriz tabiki ama gerçek üreticisini bulmamız gerekiyor, bu konuda bir çalışma başlatayım.
PCP tüfekler uzun mesafe nokta atışı yapılabilen hassas atış silahlarıdır, mühimmat kalibresininde küçük olması nedeniyle seçilen hedefte küçüktür ve gez arpacık genelde tercih edilmez, bunun yerine open sight yada red dot kullanılır, ama bu silahlardaki genel tercih Dürbündür,
BoltAction konusuna gelirsek, FX in T12 modeli BoltAction dur ve ahşap arzu etmeniz halinde forumumuzda BlackBoy_55 nickli Musa kardeşimiz mükemmel seviyede kundaklar yapıyor ve kompetanı olduğu silah kundağıda T12 dir.
Saol Osman abi teşekkür ederim. Evet dün itibariyle AA fun 'a da üye oldum ama rengim hala turuncu. Ben mümkünse mor istiyorum burdan forum yöneticilerine duyuru olsun
İsteğin yerine getirildi Serdar,
Fakat senin kargo yanlışlıkla Kars a gönderilmiş 1 haftaya kadar düzeltme gerçekleşir sanırım.
Kemal bey paylaşım için teşekkürler, sen diş hekimi olduğun için yeni nesil vidalı dişlerdede sanırım bu konu oldukça önem arzediyor. ![]()
http://www.cabelas.com/cabelas/en/tem…=0064177229685a