dunwolf adlı kullanıcının mesajları

    O dalga geçenler hala milattan önce yaşıyorlarda ondan herşeyi eskiden bıraktıkları gibi sanıyolar bu silahların güçlerini ve etkilerini bilseler senden benden önce stokları bitirirler.Türkiyede bu hobinin ilerleyemeyişinin sebebide bundandır zaten.ne diyeyim ''eğitim şart''.. :Bal:taC:

    Teşekkür ederim Kadir abi sağol,sizin tüfeğinizle ilgili yazılarınızı okumuştum gerçekten çok güçlü ve isabetli.benim tüfeğimin menzili aşağı yukarı belli zaten 50-60 metre ötesinede atmıyorum,dediğiniz gibi daha öteside şu durumda ilgilendirmiyor beni ancak daha ilerisine baktığımda da sorun yok zaten pcp dede rahatlıkla kullanılır.tüfeğin ağırlığına gelince şuanda tam olarak kaç ton geliyor bilmiyorum ama #hims ayakta atış iptal oldu benim için :) dahada ağırlaşsa bile kullanırım tüfeğime aşığım diyebilirim seyretmesi bile güzel..

    Eblemis kardeş bunu bilmiyordum gerçekten açıklaman için sağol.o zaman benımkı gerçekten tesadüf olmuş :him:s (nasıl iş anlamadımda) hakkaten Allah Allaah.. ;şrofls;.

    Herkese teşekkür ederim sağolun.atışlarımı destekli yaptığım için bir sorun olmuyor ama desteksiz ayakta atış neredeyse imkansız.sonuçta çin malı diyip geçmemek lazım fiyatı siz ne kadar artırırsanız adamlar okadar güzel ürün yapabiliyorlar,fiyat olarak başarılı sayılabilir buda.

    Uzun zamandır dürbün arayışıma son verdim ve tosko 6-24x50 yi almış bulunmaktayım.daha önce yüksek zoomlu bir dürbünüm olmamıştı ve hiç kullanma fırsatı bulamamıştım kullanmak hw de nasip oldu 3-9 da işmi görüyordu ama mildotlu olmayışı canımı sıkıyordu ;kihhik, ilerde fx imi aldığımda onunla kullanıcam bi yerde yatırım yapmış olduk(para buna yetti işte) ;tacli# İlk başta yerinde inceleme şansım olmadığından mercek çapı 40mm.olanını sipariş verdim bunun benim tüfekte daha iyi olacağına karar vermiştim ama dürbün geldikten sonra birde baktımki görüş alanı o kadar küçüktü ki bir anda hayallerim suya düştü ;( hemen aradım ve bunu değiştirmek istediğimi söyleyerek 50mm. olanını istedim hay hay dediler sağolsunlar onu göndererek şu anki dürbünümü aldım.Allah tan bunun görüş açısı ondan iyi çıktı :)


    Hemen bir kaç atış yaptım.dürbünü sıfırlamaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor hep aşağı vuruyor :him:s (yaklaşık 45-50m.fx pellet)clikte sona geldim ama nafile hala olmuyor.hemen arka ayağın altına resim kağıdından bir parça kestim ve yerleştirdim.dürbünün arka tarafı biraz yükselmişti atışlara başladım ve nihayet derin bir nefes alarak sorunu çözdüm ^^ Görünüşü gerçekten çok hoşuma gitti netlik fena değil paralaxda iyi neticeler veriyor yandan olsaydı paralax daha iyi olurdu aslında uzanmak zor oluyor.zannettiğim kadarda kötü çıkmadı fiyat-performans açısından güzel tavsiye ederim benim tüfekle biraz uyuşmadı o ayrı konu(bakarken çok hoş görünüyor ama) :) neyse çok uzun oldu umarım sıkmamışımdır herkese isabetli atışlar..saygılar..


    [Resim Engellendi: http://s9.directupload.net/images/081105/temp/wwe3vkv7.jpg] [Resim Engellendi: http://s9b.directupload.net/images/081105/temp/9buqperb.jpg] [Resim Engellendi: http://s9b.directupload.net/images/081105/temp/kzwvm4ot.jpg]

    :!: Okuduklarım doğrumu ya süper bi haber bu 8o Mustafa abi çalışmalarınız olduğunu biliyordum ama bu derece güzel ve güçlü bir ürün olduğunu tahmin etmemiştim.gerçekten isteklerimizi karşılayan bir tüfek olmuş kalitesiyle gücüyle,80 ft/lbf rekor bir güç ayrıca değişebilen namlusu güzel haber,çalışmalarınızda başarılar dilerim Allah yolunuzu açık etsin.. :D :D

    Hayırlı uğurlu olsun tüfeğiniz resimlerden çok hoş görünüyor doğrusu,böylesi uzak mesafelerede etkili atış yapması etkileyici hemide 4.5 la,gruplarının nasıl olacağını bende merak ettim şimdi ama 103m. ve üzeri atışlarda o şişeleri vurduğunuza göre gruplarında güzel çıkacağını düşünüyorum tekrar hayırlı olsun kazasız belasız atışlar iyi günlerde kullanın..

    Evet 97k da kullanıcam uzunluğu 40.5 cm.civarında biliyorum.pellet yuvasının üstüne geliyor ama pekte sorun olmaz diye düşünüyorum 40mm.mercek çapla ayakları ileri alıp biraz denedim geçenlerde benim dürbünle :) aslında bu tüfeğe zaten ağır bir dürbün ama ilerde pcp düşünüyorum güzel bir yatırımda olabilir şimdiden.

    Serkan kardeşim hayırlı olsun dürbünün güle güle kullan.Bu aralar bende bir dürbün arayışına başladım.bu taskonun mildotlu olması ve fiyatınında uygun olması son derece hoşuma gitti.6-24×40 olanını düşünüyorum bende ama bu dürbün hakkında çokta bir bilgim yok.dürbününden memnun olup olmadığını sorucaktım netliği,paralaxı,sağlamlığı nasıl kaliteli bir dürbün havasında gerçekten güzel iş görüyormu merak ediyorum alınacak bir dürbünmü kısaca açıklarsan sevinirim saygılar.. g;$i

    Hayırlı olsun gerçekten çok güzel ve çok güçlü bir silah almışsınız insanın hayalindeki silahla kavuşması mutluluk verici birşey,kazasız belasız atışlar dilerim iyi günlerde kullan.

    Teşekkürler madmax.tüfek ağır olduğundan haliyle bacaklarını tam olarak açtığımda biraz esneme oluyor tamda kaldırmıyor aslında tüfeği.üç kademeli olan bacaklardan en alttakini kapatıp kullanınca biraz daha mukavemet sağlıyor ve sorun olmuyor ama ben yinede bunun bir büyük boy olanını tavsiye ederim yınede.

    Teşekkür ederim sağolun,pellet konusunda sizinle aynı fikirdeyim o pelletleri ben namluya bile sürmem,tetik ayarı gerçekten çok hassas tornavidada bez kullanmak akıllıca olur bencede (gözüm gibi bakıyorum zaten ;kihhik, ) kundak vidalarının biraz gevşekliği vardı doğru ilk atıştan önce onlarıda sıkmıştım,ara ara tekrar kontrol edilmeli yinede.ilginiz için tekrar teşekkürler saygılar..

    Herkese merhaba sonunda istediğim oldu ve bende bir hw 97k sahibiyim artık.Görünüşü,işçiliği,tetiği,atış hassasiyeti tam anlamıyla süper aylardır hayalini kurduğum bir tüfekti ve sonunda kavuştuk.Tüfeği alalı bir buçuk ay kadar oldu ama bir kaç kere arazide deneme şansım oldu.35-40 metre arası atışlar yaptım ama grup çalışmalarım olmadı bu mesafelerden kibrit kutularını rahatlıkla vurdum ve bira şişeleri güzel kırılıyordu doğrusu. :)


    Pellet olarak fx ve ts-18 kullandım ama bu tüfeğin biraz seçici olduğunu okumuştum bu konuda biraz yardım ederseniz bana sevinirim.Herkese kazasız belasız atışlar dilerim saygılar..


     [Resim Engellendi: http://s5b.directupload.net/images/081014/temp/jhrkgxqo.jpg]


     [Resim Engellendi: http://s2b.directupload.net/images/081014/temp/w2ozgjko.jpg]