fuigo adlı kullanıcının mesajları

    Kalibreniz nedir. Bende 6.35 kullanıyorum. Namlu kurma zor. 100 atıştan sonra çok yormaya başlıyor beni. Ayrıca atış bu yüzden zevksiz bir hal almaya başlıyor. Tetik çok sertti, tetik ayarıyla bir nebze düzelttim onu. İsabetlik ve güç harika. Sırf buna sebep bunları göz ardı ediyorum.

    Lw namlu yanlış bakmadıysam 100euro ..civarı toplu alımda daha uygun olur .kendi namlularına harcadıkları masraflarıda çıkınca fark hatsandaki gibi olması lazım ..iki kat artıcak bir durum yok bence..ama bu kadar bu muhanbet döndükten sonra iyice değere binicektir orası ayrı ..alın size lw 500zam :)

    Umarım dediğiniz gibi olur. Biz müşteriyiz. Beklentimiz hep ucuz ve kaliteli bir şeyler kullanmak. Böyle olursa seve seve alırız. Ama böyle olacağını maalesef düşünmüyorum.

    Asıl sorulması gereken soru şu ;


    1500 tl civarındaki kral pro nun LW namluya sahip bir modele yükseltiğinde satış rakamı ne olacak ? 3 bin tl olursa lw bekleyenler bu fiyatlara bu tüfeği tercih edecek mi ?


    Bana göre bu riskler üretici ve para kazanma odaklı bir firma için en önemli kriterdir.

    Madem lw namlu olmayacak kral firmasının müşterisini tatmin etmesi lazım. Kullandığı malzemeyi üretim prosesini ve yiv açmada kullandığı çalıyı değiştirmeli.

    Bunları yapmak için önce vizyon gerekir. Daha sonra bu prosesler düzenlenir ve tüfeğin satış fiyatı da mevcut fiyatlardan 2 kat daha fazla olur. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı.

    Ağır ağır, kurmakta eziyet, 40 atıştan sonra bariz belirginleşiyor kurma zorluğu. Tetik sert, tetik ayarlarıyla biraz oynadım, birazcık daha iyi. Bunlar kötü tarafıydı. İyi tarafı ise isabetli güçlü yakışıklı olması :)


    Hayırlı olsun.

    Tebrikler. Puncher Breaker Silent modeli aklımı çeliyor sürekli. Lakin yeterli inceleme ve atış videoları yok. 6.35 kalibreye sahip olmayı düşünüyorum, firmaya mail gönderdim solaklar için mekanizmayı sola çekebiliyor musunuz diye. Cevap bekliyorum. Diğer türlü bullpub kullanmak bana eziyet olabilir. Sizin bu bahsettiğim modelle ilgili tecrübeleriniz varsa duymak isterim. Teşekkürler.

    Arkadaşlar tekrar merhaba,


    H&N Baracuda Hunter Extreme 0.25 28.4 Grain peletler ile hız test ve tahribat testi yaptım.



    Tüfenk ortalama 215 M/S ile atıyor bu peleti. Ürettiği güç ise ortlama 42.9 J



    5 Metre mesafeden 18 mm. kalınlığında suntaya pelet giriyor ve çıkıyor.


    airgunturk.com/attachment/31193/airgunturk.com/attachment/31194/



    airgunturk.com/attachment/31195/




    10 Metre mesafede ise pelet giriyor arkayı patlatıyor ama içerde kalıyor.



    airgunturk.com/attachment/31196/
    airgunturk.com/attachment/31197/


    Sonuç : Çok güçlü ve stabil bir tüfek üretmişler. Hatsanı tebrik ediyorum ve iyiki 6.35 tercih etmişim.

    Kaliteli evet aması var.


    Buna verilecek paradan daha uyguna FFP özelliği olan vector ü değerlendirebilirsin. FFP özelliği olmayan zoomlu dürbün almak bana göre pratik değildir. Arazi şartlarında can sıkıcıdır. Eğer dersen ki, ben 10x de sıfırlamamı yaparım başka ayara karışmam o zaman yüksek zoom ada gerek yoktur. Nacizane tavsiyem eğer dürbüne bu ayarda bir bütçe ayırdıysanız kesinlikle FFP tercihiniz olsun.

    Arkadaşlar tekrar merhaba, yorum ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bugün resmi tatil nedeni ile atış yapabilme şansım oldu. Yeni gelen kaliteli peletlerimle atışa gittim. H&N Baracuda 6.35 27.8 Grain.


    Öncelikle ses olayı baya düştü. Tepmede öyle. Yukarıda yazdığınız yorumların çoğu doğru çıktı. Bu tüfeği gerçekten bugün sevdim.


    10 Metrede destekli 2 cm grupman yaptım. Lakin ayakta desteksiz atışlarımda pek başarı elde edemedim. Tetiğe ciddi anlamda alışmam gerekiyor. Bunun içinde bol bol atış pratiği yapacağım.


    Bu konuyu açmama sebep olan ses sorunu artık ses sorunu olmaktan çıktı. Her şey güzele doğru dönmeye başladı.


    Şimdi buna sportmach dampa üzerine güzel bir hawke yada vector serisi güçlendirilmiş bir dürbün almayı düşünüyorum.


    airgunturk.com/attachment/31058/


    Tahribat olarak da pelet değişince delicilik arttı.


    Bu bilgisayar kasası, dandik peletler delmiyordu. Bu pelet hem deldi hem arka kısımdaki desteği şişirdi. Mesafe gene 10 metre.

    Kötü peletler namluya iyi oturmaz, hava kacagi olur, ayrica kotu peletler hafiftirler, piston sanki bosta atis yapilircasina, patlama sesi cikartir. En buyuk etkende dizellemedir. Tufeginizle 1000 atis yaptiktan sonra, hem siz tufege alisir, hem de tufek kendine gelir. İlk gunku yorumunuzdan cok farkli olur hersey.


    Mod 135 qe isabetli ve guzel bir silahtir. 1000 atisi tamamladiktan sonra, Zetax üstadimdan tetik ayarinin incelikleri hakkinda bilgi alabilir ve uygun ayari yaparsiniz. Zira Hatsanlarin pistonluda olsa Quatro tetikleri cok iyidir, inanilmaz guzel hale gelebilir. Pcp leri aratmaz enin olun. Hele ki birde yine ustadimin Sas modifiyesinden yaparsaniz, tufek tadindan yenmez,


    Elinizdeki tufek cok guzel, bence erken yorum yapmissiniz.

    değerli yorumun için teşekkür ederim. 21 yıl aradan sonra ilk kez pistonlu kullanıyorum. Teknolojileri muazzam değişmiş. Tüfeğin görüntüsünü çok beğendim, sizinde dediğiniz gibi peletler 8 tl lik fiyasko peletleriydi. Bugün h&n peletlerim geldi 28 grain. Onlarla tekrar atışa gideceğim. Benim bu tarz bir tüfekle ilk deneyimim ve kıyaslayabileceğim bir tecrübem yoktu o yüzden burada paylaşarak bir sorun olup olmadığını görmek istedim. Sizin değerli yorumlarınızlada bir fikir sahibi oldum. Tekrar teşekkür ederim.

    Arkadaşlar merhaba,


    Hatsan Mod135 QE 6.35 tüfeğim elime ulaştı, tüfekle gelen şu dandik peletlerle biraz atış denemesi yaptım. Lakin sesin çok fazla olduğunu düşünüyorum. Kıyaslama yapabileceğim benzer bir tüfek kullanmadığım için sizle paylaşmak istiyorum.


    Bu ses normal mi arkadaşlar, yoksa QE görevini yapmıyor mu ?


    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.



    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Selam,


    Öncelikle bu organizasyon da emeği geçen herkesi tek tek tebrik ediyorum. Zorlu, yorucu, disiplin ve büyük sorumluluk getiren bu tür organizasyonları sorunsuz hazırlamak hiç kolay değildir. Gerçekten ülkemiz için çok güzel bir işe imza attınız. Bu yarışmanın birincisi bana göre organizasyon ekibidir.


    İkinci olarak da yarışmada dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum. Burda tabi ki mühim olan dereceye girmek değil katılmak, yarışmaktır, lakin her oyun da olduğu gibi bu oyunun da bir kazanını olmak zorundaydı ve o kazananı da tebrik etmek bize düşer.


    Herkese hayırlı günler dilerim.


    Furkan Balcı