fuigo adlı kullanıcının mesajları

    6x24-50 tasco orjinal çin malı dürbünler var 150-200 liraya rahatlıkla yurt dişindan getirtebilirsin. Ben kullanipta sorunlu bu diyen görmedim henüz. hatta forumdaki BİSMARCK nickli arkadasıma aldim kullaniyor gayette güzel dürbün. böyle bir şey alabilirsin eğer para senin için sıkıntıysa.

    selamlar kısa bir araştırma sonrası Nikko - Platinum Nighteater 8x32x44 dürbün almaya karar verdim fiyatı 650 ytl bu dürbün hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim ona göre kararımı netleştirecem


    bende bu serinin 6x24-56 olanı var ve cok memnunum. Zoom dan ziyade mercek capini daha geniş tutarsan daha net bir görüntü elde edebilirsin. Benim dürbünde max 24 zoom olduğu halde hiç 24 ile kullanmadım 6x en fazla 12x her türlü yetiyor. Yani sana tavsiyem en az 50 mm bir mercek capi olması daha iyi olur.

    selamlar arkadaşlar yurt dışından dürbün almak istiyorum önerebileceğiniz bir site varmı acaba sorunsuz olarak yollayan birde 300$ civarı almak istediğim dürbünün fiyatı gümrükte bir sorun olurmu acaba fiyatı 100$ geçen alışverişlerin gübrüğe tabi olduğunu duymuştum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa memnun olurum


    300 dolarlık bir ürün gürmükte her türlü takılır. extra para ödersin yani. Alacağın şirket göndereceği ürüne Teleskop yazip ürün fiyatını 80 euronun altında gösterirse hiç bir sıkıntı olmaz.

    köyün birinde kahvehanede oturuyoruz . birisi dediki getirde görelim şu tüfeği.arabadan çıkardım getirdim. baktılar dedilerki ooooo dürbün var bunda her attığını vurursun tabi dediler.mesafesini bildiğim noktaya soda şişesini diktirdim. _+ 5 metre ile 90 metre. hadi vurun dedim kurdum verdim attılar hava gazı :) hafif rüzgarda vardı. vatandaş filmlerde gördüğü gibi dürbün artısına giren hedef kaçmaz hemen vurulur.düşmeyi rüzgarı hesap etmez. silahın özelliklerini bilip dürbün ayarını ona göre adapte etmek gerekir.hava şartlarınıda göz ardı etmeden.


    bu olay malesef bilinçsiz insanlarımızın bir numaralı lafıdır ve uyuz olurum bu lafa!


    Tüfeğin üstünde dürbünü gören " oo bu dürbünle hedef kaçmazki herşeyi vurursun " gibi bir cümle kurarak insanın sinir katsayısını zorlarlar. Yakın bir abimiz yivli ateşli silahı ile domuz kaçırmıyor attığını vuruyor dürbünsüz. Onu gören bir arkadaşı tüfeği inceledi ve aynen şunu şöyledi " bu tüfek vurur abi " :) :) :)


    Sanki tüfeği kuruyorsun kendi vuruyor böyle bir şey varmı ya. Atıcının hiçbir önemi yokmuş gibi sarf edilen bu sözleri eshefle kınıyorum Emeğe saygısızlık diye düşünüyorum.

    Arkadaşlar burada bence ihtimallerden biri Scuba tüpde 205 bar değil, 190 bar var, 205 doldurulmuş olabilir, ısınmadı sanılıyor ama ısınıyor, yani çarşıdan aldım 3 tane eve geldim 2 tane olabiliyor, bu bizimde sürekli yaşadığımız bir durum, şirketteki tüpleri doldurtuyoruz, 220 bar a bekleye bekleye, şirkete gelince bakıyoruz, 200 bar olmuş, birde havaların soğuduğunu dikkate almak gerekiyor,


    FX lerde hızlı dolum ucundaki sibop yayı 10 bar ile açılıyor, yani scubanızda 190 bar var ve silahınıza 180 bar doldurabilirsiniz demek oluyor.


    benimde tam olarak demek istediğim buydu bu dediğin olayın aynısı air arms de de oluyor.

    tüpdeki basıncın aynısını basmadığını biliyorum. Benim tüpte 210 bar hava varken silaha yaklaşık olarak 195 bar hava basiyor. Ama seninkinin basınc aralıkları biraz fazla gibi belkide normaldir bilemiyeceğim.

    yeni zelanda havalı tüfek formunda sormuştum ne tür tüfekler kullaniyorsunuz bu tüfeği av için kullandıklarını hw100 üde hedef atışları için kullandıklarını söylemişti. Soruyu da bugün sormuştum tesadüfe bak aldığım cevabın tüfeğini şimdi burda görüyorum ne güzel bir durum :)


    Hayırlı ugurlu olsun...

    tasco 6-24x50 mil dot. + Sunshade + Işıklı Mildot ( Kırmızı ve Yeşil ) görüntü cok net önden paralax sıfırlama ayarları profesyonel klik şeklinde fiyat performansına göre oldukca iyi bir dürbün sıfır kutusunda. lazimsa 200 ytl ye birakirim.

    Selam,


    Arkadaşlar Av için süper poze tüfeğe Red Dot takmak istedim ama süperpozelerin gez cubuğu genişliği 1.2 cm. Reddotun ayaklarının sıkıştırma aralığı 2. cm arada baya bir boşluk oluyor ayrıca otomatik tüfeklerin ise 7 mm genişliği var. Fazla masraf yapmadan red dotu geze nasıl monte edebilirim ?


    Cevaplar için teşekkürler...

    regülatörlü diye reklamı yapiliyordu ilginç. Regülatör olmadığını Revolution atış değerlerinden anlamak gerekiyormus demekki. O konuda bir ustamız regülatörlü nasıl bu kadar farklı atiyor diye yorum yapmişdi demekki dediği gibi regülator yok.