dogant tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

HPI teşekkür ederim. Boş bi vaktimde anlattıklarını uygulayıp denemeyi düşünüyorum. Uzun menzilde tüfeğin istikrarını olumlu mu olumsuz mu etikiliyor peki? Ben işyerinin Bodrum'unda bi kaç deneme atışı yaptım, ateşli yivli tüfek gibi sesi var. Ses çok hoş ama çevreye rahatsızlık veriyor :) o nedenle moderatör siparişi verdim. 6.35 konusunda çok kararsız kalmıştım ama sanırım iyi bi tercih yaptım. Güçlü tüfek ağır pellet atmalı bence

HPI 6.35 bt65 lw elit tüfeğim geldi.Bahsettiğin işlemi Nasıl yapabilirim merak ettim. Standart hali ile H&n 25 gr saçma ile 3cm lik kalası delip geçiyor ve saçma tamamen duvara gömülüyor. Daha ağır saçmalarla daha fazla tahribat verir diye düşünüyorum. Tek sıkıntısı şimdilik aşırı ses yapıyor .pompalı tüfek kadar sesi var.