dogant adlı kullanıcının mesajları

    Zeiss gibi markalar ancak yurtdışından alınır. Burada o paraları vermek gerçekten enayilik olur. 4 kat fiyat farkı var arada.

    Sarjöre yerleştirirken dikkat ediyordum ona. Genel olarak sorun yaşamadım ama bi tanesi kayarsa falan direkt namluyu tıkıyor sanırım. Bi türlü çıkaramadım.


    Bence bt65 in şarjöründe sorun var.

    Merhaba ,içinde pellet sıkışan tüfeğim servisten geldiğinde içindeki nota bu tür pelletleri kullandığım surece aynı sorunu yaşayacağımı yazmışlar.


    Kullanmamalı miyiz başka sorun yaşayanlar var mı bu konuda?

    Tüfeğim bugün servisten geldi. 1 haftada servislik olan tüfek için kargo parası ödedim. Üstelik özensiz kargo yapmışlar tüfeğin namlusu dışarıda kalmış ve içine pislik girmiş.

    Sesi kısmadığını söylüyorlar sonradan moderatör de takma şansın yok. Bence takip sökme ikmanı sabit moderatör e göre daha kullanışlı.

    pelletlerdeki 10 gr ağırlık farkı 200-200 fps fark doğurabiliyor.


    resmi verileri şu



    250 BAR2 x 500 ccKaliteli Sentetik Malzemeden Ayarlı Taktik Tabanca Kabzalı Dipçik1230 mm585 mm5,90 kg


    ,5 mm 396 m/s - 1300 FPS 17 Adet Gez Arpacık
    5,5 mm 375 m/s - 1230 FPS 14 Adet
    6,35 mm 365 m/s - 1200 FPS 13 Adet

    Çıkardım ama çıkarıken hafif zorlandı. Kurma kolunu bi kaç kez çektim.küçük bi conta parçası da şarjör ü sıkıştırmıştı arızadan önceki atışlarda .tüfeğin içinden mi çıktı yoksa şarjörü koyduğum poşetten dolayı sarjöre mi yapıştı emin değilim. Hatsana yolladım tüfeği, onlar halleder sanırım.


    Sağılsınlar Tüfek yeni olduğu için kargo ücretini ödettirmediler.

    Benim de hatsan ı tercih etmem de kurumsal servisinin olmasının payı büyük. Bugün harbi alıp akşam çıkarmayı deneyim bi daha. Olmazsa mecburen servise gidecek.


    Peki bu tip durumlarda namlunun zarar görme durumu var mı ?

    Tahminim pellet sıkışması daha önce de oldu baya .ince Mehmet lerde sıkıntı oluyor. merniyi aldı ama sıkmadı. Kurma kolu ileri gitmiyor öyle ortada kalıyor. Ne yaptıysam olmadı :/


    Pek anlamadığım için sökersem toplayamam diye korkuyorum :)

    Merhaba arkadaşlar. Tüfeğim şarjör değişinden sonra atış yapmadi .kurma kolunu tekrar çektim bu kez de saçma sıkıştı. Neyse çıkardım boşta sıktım sorun yok. Başka şarjör taktım yine atış yapmıyor ve kurma kolu ileri gitmiyor,tam ortada kalıyordu.tekrar çekti m saçma sıkıştı çıkardım vs.neyse uzatmayım şu an kurma kolu ileri doğru kilitlenmiyor sanırım içinde saçma var.çıkarsam bile şarjörü takar takmaz yine sıkışacak. Ne yapmam lazım ?

    henüz yeniyim ve uzun mesafe atışına çıkmadım. yakın mesafedeki denemelerimde h&n baracuda diablo 31 gr 6.35 te çok etkili. İnce mehmet 43 gr de öyle fakat namluya sürme konusunda zaman zaman sıkıntı yaratıyor. büyük ve ağır bi pellet

    Tabi fizik kurallarına göre doğru mantık ama tüfeğin mekanikleri de önemli bence diye düşünüyorum. Bi süre standart tüfekle atışlar yapayım da sonra detaylı bi şekilde modifiye işine gireyim.pompa da yok bende Scuba var sadece. Dolum vs falan zahmetli iş

    HPI teşekkür ederim. Boş bi vaktimde anlattıklarını uygulayıp denemeyi düşünüyorum. Uzun menzilde tüfeğin istikrarını olumlu mu olumsuz mu etikiliyor peki? Ben işyerinin Bodrum'unda bi kaç deneme atışı yaptım, ateşli yivli tüfek gibi sesi var. Ses çok hoş ama çevreye rahatsızlık veriyor :) o nedenle moderatör siparişi verdim. 6.35 konusunda çok kararsız kalmıştım ama sanırım iyi bi tercih yaptım. Güçlü tüfek ağır pellet atmalı bence

    HPI 6.35 bt65 lw elit tüfeğim geldi.Bahsettiğin işlemi Nasıl yapabilirim merak ettim. Standart hali ile H&n 25 gr saçma ile 3cm lik kalası delip geçiyor ve saçma tamamen duvara gömülüyor. Daha ağır saçmalarla daha fazla tahribat verir diye düşünüyorum. Tek sıkıntısı şimdilik aşırı ses yapıyor .pompalı tüfek kadar sesi var.