By_Nisay adlı kullanıcının mesajları

    Güneşten Kırmızı-Beyaz olan @can okar, yalnız degilsin kardeşim :D olanları aynaya bakınca farkettik bizde. ;lol;
    Benjamin mauder ile gez-göz-arpacık 135 metreye atan arkadaşımızın vidyosunu bekliyoruz. @Buraksanli
    Condorcu Dayı @oturan dan uzun mesafe atışlarını göremedik ama sabırla bekliyoruz.
    @Perdeci4791 vedat abi kövtenin tadı damagımızda kaldı, kuzuyu gören olmadı ;#^+.
    Zeynelin okuyla otagımızı kurduk :wel:co:m
    önemli not: Çakıcı Ali abinin @Dexter , silah envanterini görsele ekleyemedik, nakliyeci tutmak gerekti ;d;
    @oturan Oğuz abinin ölmeden helvasını yedik, @Perdeci4791 Vedat beye teşekkürler ;,;-
    Tüm Dostlara Teşekkürler.
    "Kesinlikle Dostluk Kazanacak!"

    Özlemle gitmeyi bekledigimiz mekanımız Kılıçlar'ın, baharın güzel havasıyla bizleri karşıladıgı bir gündü ^^
    Hamza'nın deyimiyle "Köyümüz" dedigimiz yeri öyle özlemişizki darbuka çalıp oynayanlarımız dahi oldu 8o@Perdeci4791 :)
    sabahın 9:30 10:00'nda damlayama başladık Köyümüze.
    Vedat abinin @Perdeci4791 meşhur alçı hedeflerini dikmek oldu ilk işimiz, bunun yanı sıra Hacı Murat abiyi "AşEvi"nin başında görmek bizleri dahada mutlu etti ;)
    Murat abi semaverini yakıp çayda demlenince keyifler iyice yerine geldi.
    Tepeyi aşıp yanımıza gelen herbir arabayı gördükçe iyice "gubarıp-gosaldı" gögsü kabardı Dostlarımızın :D
    daha fazla uzatmadan görselleri ekliyorum Dostlar! ;keyf;
    @Perdeci4791 Vedat
    @Dexter Ali
    @oturan Oğuz
    @by_nisay Yasin
    @Fireless Yahya
    @Buraksanli Burak
    @can okar Can
    @Koray Aykut Koray
    @///Mre Emre
    -Murat
    -Hamza
    -Ahmet
    -Kadir
    -Mustafa
    -Uğur
    -Ömer
    -Zeynel
    -Saim
    -Fatih


    "Kesinlikle Dostluk Kazanacak!"

    Merhaba,benzer bir arayış içinde olduğumdan yeni başlık yerine buradaki konuyu takip etmek istedim.Model 87 qe ile 1990 yılında mod.45 de bıraktığım yerde n devam ettiriyorum.Sonra pcp alalım dedik.Hobi biraz pahalı, her zaman neye ihtiyacın olduğunu bilerek, benzer fiyat ve modeller hakkında üstadların fikri sorulduğunda sağlıklı sonuca ulaşılıyor.Ben kararımı at44 th normal namludan yana verdim, sebebine gelince, çoğu zaman (moderatörle) apartmanın altındaki garajda 20 m. desteksiz,gez,arpacık kullanarak atış yapacağım, yeterli grupmanı yakaladığımda yine kendi çapımda omuzlayarak 50 m. çalışmayı düşünüyorum. Dolayısıyla hafif (daha doğrusu hem hafif hem ucuz) olması,tüp dolumunun pompayla kolayca yapılabilmesi. gayet uygun fiyata alınacak bir yedek tüple de stabil atış sayısının 50 civarında ve bütün bunların da pompa dahil 1000 tl lik bir bütçeyle (üstadlara göre lw den aşağı kalmayan namlusu ile) yapılabiliyor olmasını bu modelle uyumlu bulmam nedeniyle böyle bir karar verdim. Siz ne aldınız?

    hocam ben bu tarife uyan, aşagı yukarı aynı beklentiler ile Kral Puncher Maxi aldım. ayakta atmaya cok uygun kibar stabil, belki bi LW namlusu yok ama güzel tüfek.aklınızın bi köşesinde Maxi.de bulunsun derim. iyi günler.

    Sorun: Tüp vanasının ignesi kırıldı. kırılan parça çekiç yayının arasına girdiginden kurma kolu mekanizmasıda çalışmadı.
    Çözüm: yedek parça Kral Av.dan istenilip değiştirilebilir, tüfegin tüpünü boşa cıkaran iki vida (tüfegin altında) sökülüp tüfekteki hava boşaltıldıktan sonra tüpün başlıgını cevirerek kolayca degiştirilebilir. el becerisi olan birisi kolaylıkla degiştirebilir. diger türlü fabrikaya da gönderilerek sorun çözülebilir. gerek burdan gerek Pm atarak yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

    ülkede 2 tane firma var yerden yere vuruluyo kaliteyi kim istemez eleştiri tabiki yapilir ama bazi isler yermeyle degil moralle ilerler çin taklit ediyo çin kopyaliyo dediler 5 sene önce şimdi aliexten çin mali alcaz diye yırtınıyoruz demem o ki hatsan kral da olmasa bir cok ürünu rüyamizda görürdük ithalleri bu kadar da ayyuka cikarmak biraz zoruma gidiyo acikcasi

    Özeleştiri, başı çeken iki firmayada digerlerine teşekkürü borç biliriz. Bu sitemleri, eleştirileri, surat atmaları, kızmaları velhasıl tamamını, evebeynin cocuguna iyi insan, örnek insan olması için yaptıgı özütler, belki kulagını çekmeler, yönlendirmeler olarak görmeli. Hiç bir ana baba yavruna kızsa etsede dışlamaz kötü olsun demez.
    İnşallah en iyiye en güzele erişmek dilegiyle.
    Edit: imla

    Foruma üye olup, hemen akabinde belli bir firmaya yönelik üst üste konu açan hesaplar ve açtıkları konular silinecektir.Bu tip üyeler forumdan süresiz olarak uzaklaştırılacaktır.
    Sürekli aynı firmaların ürünlerini tek bir resimle viral reklam gibi gösterip forumu farklı amaçlara alet edenlere kapımız kapalı.


    Söz konusu markaların Çeşitli tüfeklerini ciddiyetle ve tarafsız olarak inceleyip paylaşımda bulunan arkadaşlar da var forumda. Onları takip ederek ürünler hakkında objektif ve detaylı bilgi elde edebilirsiniz.

    eline saglık, teşekkürler.

    Bu bir haklı sitemdir aslında. kötüleyip yerdenyere vurmak degil tabibi amaç. bizim firmalarımız daha iyi olsunlar gayesidir istegimiz.

    deyinmek istediklerimizi dökmüşsünüz. teşekkür ederim.

    kral pcp silahlarının çalışma prensipleri eski evanixlerin nerdeyse milimetrik olarakta aynısı ..Bazı arkadaşlar üretilen modellere yenilikçi gözlen bakıyor ama yerli firmalar olarak ortada birsuru model var ama elle tutulur tatminkar bir ürün yok!!3 kuruş fazla olsun güzel birşey olsun mantığında degiller..Elinde makina parkuru olarak nerdeyse uçak motoru yapacak kadar teknoloji sahip olan firmalar neden böyle işin kolayina kaçarak basit kopyaciliklar yapar anlamış değilim.

    Keşke anlayabilsek :/
    Bende bundan bahsettim, imkanımız var, neden başkalarının izinden gidiyoruz.
    bunlardan bahsedince "alma kardeş bu paraya bu kadar köfte" diyip sıyrılıyorlar.

    Görüntü kopyalamak kaliteyi kopyalamaktan daha ucuz ve zahmetsiz. Yerli firmalar tüfeklerin alınabilirliğini arttırmak için ucuz ve riski daha az olan görüntü kopyalama yoluna gidiyorlar. Bu şekilde satış miktarlarını arttırmayı hedefliyorlar ve arttırıyorlar da. Böylesine ucuz metodlar varken kimse kaliteyi kopyalama yoluna gitmiyor. Çünkü kaliteyi kopyalarsa fiyat artacak belki tüfek çok isabetli olacak belki de haddinden fazla güçlü ancak insanlar bu kadar parayı yerli bir firmanın logosunun yazılı olduğu tüfeğe vermeyebilir. Ben yerli firmalarımızın ithal tüfeklerle yarışır kalitede olmasını istiyor olmama rağmen bu kalitenin bedeli olan parayı yerli bir tüfeğe verebilir miyim bilmiyorum. Ancak yerli firmalarımızın hakkını da yememek lazım. Özellikle hatsan son dönemde atakta. Kalitesi ve görünüşü tartışılır ancak bu fiyata hangi marka yarı otomatik tüfek alabilirsiniz üstelik bulpup modeli de var. Yanlış bilmiyorsam yarı otomatik bulpup sadece hatsanda var.

    Aynen öyle. teşekkürler.