[Resim Engellendi: http://i46.tinypic.com/2ef3v6c.jpg]
Evren'in sağındaki çocuk vurulsada çıkmıyordu oyundan
Caktirmadan, gladla bacaga bi siksaydiniz.
Ayrica cok guzel bi organizasyon olmus
, ellerinize, tetik parmaklariniza, midenize saglik. ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
[Resim Engellendi: http://i46.tinypic.com/2ef3v6c.jpg]
Evren'in sağındaki çocuk vurulsada çıkmıyordu oyundan
Caktirmadan, gladla bacaga bi siksaydiniz.
Ayrica cok guzel bi organizasyon olmus
, ellerinize, tetik parmaklariniza, midenize saglik. ![]()
Bu durbunu; bugun bi av bayiinde gordum. Muhtesem bisey, vitrinden yarim saat seyrettim. ![]()
Evet yaziyi simdi gordum. Schmidt bender. Bununda tupu 34mm. ![]()
Dürbünün vortex olmasi lazim. Tüp capi 34mm. ![]()
Tebrikler AnkaraTeam.
Yarışma; bütün sabotajlara rağmen baya çekişmeli geçmiş. Ahmet; hadi yine kıvırdın bu yarışmada da, bakalım haftaya ne yapacan?
Hepinize selamlar, saygılar. ![]()
Yine çok güzel bi buluşma olmuş, keşke bende aranızda olabilseydim.
Bu arada; Ahmet kaçıncı oldu? ![]()
Crow beni kastederek yazmış heralde, ben deneysel çalışmalar yapıyorum da bazen
Pellete ya da transfer deliğine yağ sürmek silahınıza kalıcı zararlar verebilir. Söz konusu silah hw 45 ise bu olasılık daha düşük çünkü ptfe piston contası kullanılmakta. Genelde pellete ya da transfer portuna yağ damlattığınızda transfer o ringini patlatıyor. Ne hıza ulaşıyor derseniz ben 750 fps gördüm kronoda
Murat Abi; transfer deliğinden yağ sıkınca, gerçek silah hissi veriyo. O ring konusunda da; bende yaklaşık 100 adet yedek o ring var. ![]()
Bence yapılmalıdır, tam dizel keyfinin çıkarılacağı bi silah. Hatta arada bir, transfer deliğinden yağ bile sıkılabilir. ![]()
Murat Abi, Schmidt-Bender değilde, Falcon'u arayacam. Avrupa kazan, ben kepçe. ![]()
hayırdır Mustafa? bir terslik yoktur umarım.
Abi; nasip olursa,AB projesi ile birbuçuk ay Almanya' ya gidiyorum.
Çok güzel bi buluşma olmuş.
Bende bu hafta gelmeyi istiyodum ama, sonradan çıkan işler yüzünden gelemedim.
Bundan sonrada muhtemelen 2 ay aranızda olamayacağım.
Atilla Komutanım; silahınız hayırlı olsun, canavar gibi maşallah. Ahmet seninde silahın hayırlı olsun.
Remington 870 express muhteşem bir silah. Ama bulunabilirse; ithaca, savage de çok güzel silahlar. Ayrıca kasaları çelik olduğu için; kolay kolay problem çıkarmayacak silahlar. Yivli silah: namlu içinde yiv-setleri olan, merminin namludan çıktığında dönerek, çok uzun mesafe dengeli gitmesini sağlayan, neredeyse bi araba parasında, yıllık 200 mermi atabileceğiniz bi silahtır.
Ben olsam; Falcon menace 7.5x50 yada 10x42 modelini takardım.
Vallahi helal olsun.
Erdem Abi, artık daha uzak mesafelere başlamak lazım. ![]()
Pardon Erdem "geleceğiz" demek istemiştim aslında...
Esas soru şu "Ortada kim oturacak"
Eğer kabul ederseniz, bende gelmek isterim. Yeri hiç problem etmem; orta, bagaj, çatı. ![]()
Evet, bende Kamuran Abiye katılıyorum. 20 numara fişek bulunmuyo, bulunsada çok pahalı.
Geçmiş olsun Erdem Abi, bende gelmeyi istiyodum ama yine uyuya kaldık. ![]()
Bende aynı pelleti bu şekilde hazırlamıştım. Kesinlikle patlıyo, ama çok kuvvetli bi patlama olmuyo. Bu pelletlerle grupmanda çok güzel oluyo. Tek atış, kağıdın yarısı yok.
Hafta sonuna bende biraz hazırlayım, bol bol test edelim. ![]()
Önemli bi problem olmadığı sürece, ben gelirim Erdem Abi.