ibrahim Bey adlı kullanıcının mesajları

    Ibrahim bey go pro mukemmel lenslere sahip bende tecrübe ettim ancak go pro takınca arabanin caminin kirilmasini garanti etmis olurum garajli park yerleri icin bu sikinti olmayabilir ama mahalle kültüründe ne yazikki ahlaksz insanlar olabiliyor, camı kırar go proyu alır gider :(

    Haklısınız maalesef aynı korkuyu bende yaşıyorum,hatta çoğu zaman aracı park ettikten sonra sökmek zorunda kalıyorum.

    Bütçe sorununuz yoksa kesinlikle Gopro aksiyon camerasi tavsiye ediyorum,şaşırtıcı derecede mükemmel çekim kalitesi var en önemlisi kadar çok bağlantı aparati varki istediginiz her yerde kullanabilirsiniz. Saygilar

    Fotoğrafları yeni gördüm, telefondan girmiştim sanırım o yüzden göremedim. Gerçekten mükemmel bir araç, tam benim istediğim gibi :) Hiç problem çıkarmadı mı ufak tefek de olsa masraf açtı mı acaba ?
    eski arabalar çok daha keyifli bence bende de 250 hp lik bi volvo s40 t4 vardı onu sattıktan sonra hiçbir arabadan keyif alamadım. şehiriçinde 15 lt benzin yakıyordu ama yine de aşırı bi şekilde insanı kendine bağlıyordu. Çevremin baskılarına dayanamayıp sattım sonra.

    İnşaallah daha iyisi sizin olur, beni çok üzecek problemler çıkarmadı araziden geldiğim zaman ufak şeyler oluyordu tabi ama oda benim için çok sorun değildi, bostancı sanayide americanlar konusunda uzman bir ahbabım var sağ olsun çözüyordu problemleri hemen.
    Eski arabalara 4x4 çeker ise benimde ilgim var,onlarda sanki ruh var gibi hissediyorum :)

    Aynen aslında 5.2 en güzeli tam bir efsane :) off road için de çok iyi. Bunlardan alıp ayda bir dağ tepe gezmek lazım.

    4.0 da iyidir çok tutulur problemsizdir fakat benim için 5.2 efsane,resimlerdeki aracımı geçen sene başka bir proje için sattım bir yıldır çocuğumu evlatlık vermiş gibi hissediyorum kendimi.

    Taktikal görünümlü tüfekleri pek sevmem ağaç kokusu alamıyorsam tüfek bana itici gelir fakat sizin tüfeğiniz gerçekten yakışıklı imiş. Güle güle kullanın kazasız belasız inşaallah.

    almanlar konusunda fikirlerinize tamamen katılıyorum fakat diğer avrupa ülkeleri'de onlardan çok farklı değil belirtmek isterim.
    Yerli üretim konusunda genel anlamda bizim sanayicilerimiz müşterilerine pek önem verdiklerini düşünmüyorum yaptıkları işi genelde ticari olarak düşünüyorlar, yani bizler ortaya iyi kaliteli insanların ihtiyaçlarına cevap veren bir ürün çıkaralım nasıl olsa ürünümüz talep görür yaklaşımı yok maalesef.
    Anladığım kadarı ile dominatör'ü mod 54 veya hw97 standartlarına yaklaştırmak epey zahmetli ve masraflı bir iş gibi görünüyor, böyle olunca bu sefer yerli sanayiye destek olalım isteği kaçıyor insanın.

    Diana kalitesi elinize aldığınız an fark ettirir. Hatsan işçilik olarak diana kadar değildir. Şu an bendeki dominatör bu hale gelene kadar oynanmadık yeri kalmadı. Brnim kullandığım dominatör ile fabrika çıkışı dominatör arasında çok fark var. Onun için fabrikasyon dominatörle Dianayı ve mod 54 dü karşılaştırmak biraz haksızlık olur.
    Ancak benim şuan kullandığım hatta baştan imal ettiğim dominatör. oldukça iyi durumda hız ve isabet açısından müsabakada her marka silahla aynı potansiyele geldi.
    Ama baştan söylüyorum bende ki dominatör üzerinde çok çalıştım üzerinde çok fazla modifikasyon var

    Emir bey, bizlerde sizdeki kadar deneyim ve yetenekte yok maalesef bu durumda hiç uğraşmadan mod 54'e mi yönelsek yoksa dominator alıp sizden yardım isteyip başınızamı ekşisek. Gez,arpacık olduğu için her iki tüfekte bana uyuyor açıkçası kısmetse 5.5 düşünüyorum.