Açıklamasam daha iyi olur.
dodge charger olabilir 67 mustang olabilir chavrolet camaro olabilir
ama klasik bir drag arabası olduğu %90
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Açıklamasam daha iyi olur.
dodge charger olabilir 67 mustang olabilir chavrolet camaro olabilir
ama klasik bir drag arabası olduğu %90
bu ön ödeme fikri gerçekten üzerinde çalışılması gereken bir konu gerçekten bu kriz ortamında işe yarar bir fikir gibi geliyor
Kalıplarda silikon sprey kullanılırsa hem çıkarma zorluğu ortadan kalkar hemde peletlerin kalitesi artar. Kurşun erime noktası 237,5 ve silikon spreyin dayanma noktası 250 olduğuna göre bir aksilikte çıkmayacaktır. 1 taşla 2 kuş misali
peki hayri abi bu pelletlerde kapalı bir formda çekirdek benzeri gibi yapsak pellet ağırlığı otomatik olarak artacak bu ağırlığı azaltmak için hangi metalleri kullanabiliriz ve bu kapalı formun aerodinamik etkisi pozitif yönde mi negatif yönde mi olur
bu değerli paylaşım için teşekkürler ama benzer bir kalıpta pelleti çıkarmak zor olmaz mı ebatları itibarı ile
sevgili hemşerim
1- amaca uygun pellet seçimi konusunu
2-ilginç bir soru 2 konusunu forumda arat bunları sabırla okumanı şiddetle tavsiye ederim çünkü aklında en ufak bir soru kalmayacak
peki standart prosedür nasıldır örnek olarak şu şartlarda alındı şeklinde örnek verebilirmisiniz
ya arkadaşlar kafama bir şey takıldı kalibre büyüdükçe yaklaşık olarak balistik katsayı büyür
sorum şu ilginç bir soru 2 alt başlığında bu cevaba vardım ama bu cevapta şu eksik 5.5 mm in 4.5 mm den daha ağır olduğu için mi yoksa 5.5 mm de 1 mm lik genişliğin ataletinin daha fazla olduğu için mi hızını korur
peki arkadaşlar bu airarms ın Türkiye distribütörlüğü şartları şurtları nelerdir neler istiyor belirli bir kotası vs var mı nasıldır
hangi pellet önermem yanlış olur ama biraz ağır pellet kullanman iyi olacağı kansındayım örneğin diana rastatt olabilir vb gibi
tabi yanlış yönlendirme olmaması için forumdan bu bilgileri araştırırsan iyi olur
Bir arkadaşımızın "Kabzesini ben yapacağım" diye bir sözü vardı. Bekliyoruz...![]()
Şaka bir yana, silahın son hali bu değil. Başka bir yaklaşım için deneme çalışmaları bunlar.
Aşağıdaki parçaları yeni tasarım için getirttim. Koruk, zamanla helva olurmuş, bekleyelim bakalım.[Resim Engellendi: http://img23.imageshack.us/img23/6871/yedeks.jpg]
peki üstad bu tip denemeler yaparken incelemelerimizi nasıl yapmalıyız neleri irdelemeliyiz yada bunlar belli bir süre sonra doğaçlama olarak yapılır mı diyorsunuz
sonsuz saygılarımla
peki regülatör bile kullansak basınç değişimi logaritmik olmayacak mı eğer evet ise bunu nasıl telafi ederiz
peki üstad bu silahın ekonomik ömründe bir azalma meydana getirir mi 2. si LW namlıudan parça kesip işlendi demiştiniz bu kesim işleminde namlunun zarar görmemesi için nasıl bir önlem alınır nihayetinde hepimiz usta değiliz
400 fps hızdan bahsedince kulakta biraz yanılma oluyor fazla birşey gibi ama bunlardan tüfek gibi beklentiler içine girmek yanlış gibime geliyor
Peki bu silikon sprey le yay ve pistonu yağlasam olrmu ? yeşil gress gibi dizel yaptırmasın istiyorum uygunmudur ? saygılar
tabi az bir miktar dizel iyidir kullanılırsa
pei ülkü abi namlu değişimi ve valf modifiyesi olarak neler yapıldı gerekli malzemeler nereden temin edildi detaylarını sorabilirmiyiz
sanırsam pellet eteklerini tıraşlamasıyla başlayacak deformasyon oluşacak isabetlilik bozulacaktır
teşekkür ederim abi o konuda ülkü abiyi iyice çıldırtmıştım soruyu hatırlıyorum orada atalet momentinin pellete etkisi nasıl olur diye sormamıştım da neyse kirlilik yaratmayayım
Daha Çok Gösterarkadaşlar,
gördüğüm kadarıyla katılan herkez FT yarışmalarından keyif alıyor. Benim aklıma Ankara'da bir şampiyona düzenlemek geldi. sizler tarafındanda uygun bulunursa yaz boyunca 9 yarışma düzenlemeyi düşünüyorum.Mart 1 yarışma
Nisan 2 yarışma
Mayıs 1 yarışma
Haziran 1 yarışma
Temmuz 1 yarışma
Ağustos 1 yarışma
Eylül 2 yarışma
toplam 9 yarışmaher yarışma 30 atışlık olacak,
sonuçta işimiz olabileceğinden (veya sağlık-tatil gibi nedenlerle) her yarışmaya katılamayacağız, bu nedenle her yarışmacı 6 yarışmadan puanlarını taşıyacak. Bütün yarışmalara katılabilenler en iyi 6 yarışma puanları toplamı ile puanlarını oluşturacaklar.yarışmalar için bir şablon oluşturursak bunu her seferinde uygulayarak sıkıntısızca şampiyonayı tamamlayabiliriz. ancak tabiiki her yarışmada hedeflerin mesafeleri değiştirilerek daha da çekişmeli maçlar yapabiliriz.
güvenlik kuralları-antrenman-yarışma başlangıç saatleri, hatta yarışmacı sıraları önceden belirlenerek, bir sonraki yarışmanın genel hatları belirlenmiş olur.
yine kendi aramızda biraz para toparlayarak Şampiyona sonunda dereceye girenlere ufak tefek hediyelerde verebiliriz. örneğin:
1. 4 kutu pellet
2. 2 kutu pellet
3. 1 kutu pellet gibisizlerde aklınıza gelenleri yazarsanız, aralarda konuşur bu şablonları oluştururuz. ayrıca görevliler belirlenir, sincapların hazırlanması, güvenlik bölgesinin oluşturulması, skor ve hedef kağıtlarını hazırlanması gibi işlerin her yarışmada kimler tarafından yapılacağı belli olur. yarışmaları da duruma göre Paintsign, Çamlık 1, Çamlık 2 gibi yerlerde dönüşümlü olarak yapabiliriz.
fikirlerinizi bekliyorum.
katkılarınız için şimdiden teşekkürler.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()