darısı tüm pcp isteyenlerin başına allah kazasız belasız atışlar nasip etsin
muhendisbey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
peki arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.
aynı marka 2 tip pellet elimizde olsun 1. si 4.5 mm 2. si 5.5 mm
aynı marka silah ile ikisini atalım ağırlıkları aynı olan bu 2 tip pelletin aralarında tek fark balistik katsayıları bu nedenle şunu önerebilir miyiz. 5.5 mm geometrisinden dolayı atalet momenti yüksek olacağından pelletn hızını düşürmek için etkiyen kuvvetlere daha iyi mukavemet göstereceğini düşünebilir miyiz yani aynı ağırlıkta olsa bile kalibresi arttıkça hızını koruması da artar diyrbilir miyiz
sonsuz saygılarımla -
güncellemişler,
mühendisbey,
dünyanın her tarafını bilmiyorum ama, ülkemize yolluyorlar
çok teşekür ederim
-
http://www.gamo.com/Controller?_ob…2&_fb=sishm
Gamo Extreme CO2 : Havalı tüfek teknolojisinde yeni bir boyut olarak adlandırabileceğimiz bir üründür. Mekanizma olarak CO2 tabancalara , güç ve kullanım açısından havalı tüfeklere benzeyen bu ürün her iki gruba da üstünlük sağlamıştır. Havalı tüfek gruplarına seri atış imkanını sağlamıştır. CO2 tüp kapasitesindeki artış ile hem güç yönünden hem de daha uzun süre kesintisiz atış sağladığından CO2 tabancalara üstünlük sağlamıştır
Kalibre : 4.5 mm
Hız : 250 m/s
Ağırlık : 3.5 kg
Uzunluk : 110 cm
Şarjör : 10 luk yuvarlak palet
Kapasite : Her palet için 10 atış
Basınç : 88 gr Silindir CO2 Tüp (Takriben 350 civarı atış sağlar)
-
ben dün mil-dotlu 10-50x60ını sormuştum
opticswarehouse'dan yanıt:Hi Erdem
We have them in (10-50x60) stock now in illuminated Ft reticle but we will be up dating the website at the week end
Hope that is of help.
Best regards
LisaMerhaba erdem
ft artıkıl seçeneği ile 10-50x60 ürünümüz stoklarımızda mevcuttur fakat web sitemizi hafta sonunda güncelleyeceğiz
umarım yardımcı olabilmişizdir
en iyi dileklerimizle
LisaAbi opticwarehouse uluslar arası lojistik desteği veriyor mu yani dünyanın her yerine gönderiyor mu
not: abi çeviriyi yanlış anlama sadece merak edenler için yazdım ukalalık olarak algılama -
Hayırlı olsun arkadaşım çok güçlü bir pcp diye bahsediyorlar detaylı incelemelerini ( özellikle tetik ve namlu ile ilgili ) merakla bekliyoruz
-
evet arkadaşlar çekirdek ile kaybettik bu belli, bugün neyse son gün. inşallah pek bir şey değişmez
-
sideprensi nin rakipleri çoğalıyor
gerçekten harika bir grupman -
neyse büyük geçmiş olsun ama edindiğiniz tecrübeye paha biçilemez garanti konusunda ise fabrika ile görüşmeden bir karar vermeyin
-
O levhalar 2 ayaklı geyikler için...

bu 2 ayaklılar geyik mi oluyor yoksa manda dana sığır vs mi
-
Benim için hangi hayvan olduğu farketmez. Yeterki nesli tehlikede bir tür olmasın. Ve benim vuracağım hayvan o popülasyonda önemli bir yer tutmasın yeter.Bu da o popülasyonu bizim nasıl koruduğumuza ve gereken önemi verdiğimize bağlı.
Ayrıca 10000$ buna vereceğime 500$ dan 20 tane inek alır onları vururdum.
Kardeşim mert demek istediğim şu: Yaşamsal gereklilik için bizde manda kesmek serbest ve kesiliyorda.Ama oradaki geyik sayısı bizdeki mandaların en az 100 katı.Bilmem anlatabildim mi ?yeterli araştırma yapamadığım için fevri davrandım herhalde
-
Dostum orada oyle geyik vurmak burda bıldırcın vurmaya benzemez onu vurmak için devlete en az 10000 dolar vermiştir. O hayvanlar ozel korunur parayla vurulur.

yaşamsal gereklilik yoksa bence daha zor şartlar olmalı
-
Hey gidi günler benim gençliğimde bunun anlamı Brigitte Bardot idi...

wwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
-
Evet tüfeğim gerçeken güzel.Tetik konusunu haftasonu köye gidince bir bakacağım.3-9x32 dürbün niyetliydim ama Çarşambada 40 mercekli Tasco 85 liraydı onu alacağım..Pellet olarak doğru seçim yapmışım pro magnum ve hunter kullanıyordum zaten birde ts-10 almaya niyetliyim..yardım için tşk..
birde Eunjin Domed pellet nasıldır.çok fazla ağır birşey tahribat oldukça fazla olmalı.

evanixin ürünü olan pellet
Solid Pelet
linki oku yardımcı olur -
Yapma mert kardeşim. O zaman denize de girmeyelim .Hamsi saldırısı olur.
Hem onlar sayıca fazla.ama abi bu adam aç mı yoksa geyiğin kürküne mi ihtiyacı var ne gereği var ki okla geyik avlıyor vurduğu geyiğin neslinin ne özellikleri olduğunu biliyor mu
not : ben hamsinin amca oğluyum bana dokunmazlar size de bir kıyak geçtiririm

-
geyiğin biri okla adamı avlasaydı ben o zaman sinirlenirdim.
peki yıllardır siz benim akrabalarımı vurdunuz , bende sizi vuracağım deseydi
-
Geçmiş olsun.
Allahtan elden kaçan namlu sizlere zarar vermemiş.
Silahın yedek parçası bulunur ama insanın daha üretilmedi...
Dikkatli olmakta yarar var.
+!000000000000000
doğru söze ne hacet -
başka bi av bayiine gittik dunwolf cihan abiyle adam 3-9x44 dürbüne 150 tl dedi cihan abiyi zor tuttum. dedim şimdi dalsak çeker vurur mu ki
malum her yer tüfek 
dikkatli vursun hareketli hedef var karşısında bu vurma işi cesaret ister
-
sanırsam birçok modellerinde geri tepme emniyeti olduğundan dolayı bir sorun olacağını sanmıyorum
-
av bayilerinin çoğuna göre öyle zaten mermiler ikiye ayrılıyor havalı saçması ve ince memet bu durum hatsanlarda da aynı
adam hatsan diyor başka birşey demiyor. bizim burdaki adam da ayrı bi acayip, gamoyu dünyanın en güçlü silahlarını yapıyormuş gibi anlatıyor
fx gladiator diyoruz bırak onu ya gamo kadar güçlü değil iş yapmaz o diyor

abi senin av bayisinde cem yılmaz mı çalışıyor çok güldüm