spring gun rated olması ve 44 mm den fazla mercek çapı seçilmemesi iyi olur kanaatindeyim
muhendisbey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
300 liraya 1.nesil patriot aldınız ve neredeyse 350 magnumun 3 te biri fiyatı olması bu seviyede kalitesiz olmasını göstermez, yurtdışı sitelerde 350 magnum ile patriotun arasındaki fiyat farkı neredeyse yok denecek kadar az, kuzey kıbrısta 1.nesil patriotun fiyatı 1.200 TL civarı, uzun lafın kısası silahınızı sevin,
Geçenlerde bir üyenin sorusunu yanıtlarken patriot 350 magnumdan daha güçlü dedim, ama adam densizin biri olduğu için "amma yaptın ha" şeklinde yanıt yazdı, teknik olarakta, bilimsel olarakta patriot 350 magnumdan güçlüdür ister beğenin ister beğenmeyin.
Kalıcı bir silah yoktur, sıkıldığımızda eşlerimizi kolayca değiştiremediğimize göre silahımızı yada binek araçlarımızı değiştirebilme özgürlüğümüzü kısıtlamamız ancak kendimize zulüm yapmak olur.

+1 hayatta en mutlak güç tecrübedir
-
ben de kullandım iyi bir marka
-
Mustafa bey selamlar,
Cevabınız için çok teşekür ederim, kaç günden beri formu yoğun olarak ziyaret etim biribirinden faydalı bilgilere ulaştım, bilgilerini esirgemiyen butun dostlara teşekür ederim, sadece bir şeye değinmek istiyorum 4,5mm mi yoksa 5,5mm mi konulu başlık bulmadı bir iki yerde hafif bir şeki,lde deyinilmiş,
acaba gözümdenmi kaçtı bulamadımda.
Ş,mdiden teşekürlerSevgili dostum amaca göre pellet seçimi olarak bir bak belkim işine yarar
-
benim aradığım,
temiz 30 atış en az (16 grain pellet)300 m sn hız ve 150 metreden yarım a4 kağıdını her atışta vurabilmesi.
100 metreden de her atışta yağ tenekesinin çift tarafını yine 30 atışta delebilmesi .
pompası yedek tüpü yedek şarjörü 1700 tl geçmemesi
Sevgili arkadaşım çok iyi şeyler istemişsin aynılarını ben de istiyorum ama bunun için 1,5 2 sene gibi bir süre beklememiz gerekiyor bu nedenle 6 ay ila 1 sene arasında 1700 tl yi 2500 tl yapmak daha kolay olmaz mıydı
sadece şaka yapıyorum ah bir dediğin olsa
-
sevgili joey jordison yanlış anlama alınganlık yapma o arkadaşım sadece kendi fikrini söyledi ona da sana da yavsiyem biz birbirimizin başını bilgi için ağrıtıyoruz ve ustalarda bundan bıkmadan usanmadan bize yardımcı olmuştur olacaktır kanaatindeyim
https://www.airgunturk.com/index.php?page…amp;userID=3005 -
-
valla bayağı bir kısmı ile ilgilenmiş olmaları gerekir çünkü sadece dış görünüm açısından uğraşmamışlar içerisinde de bir takım çalışmalara gidilmiş verileri standart 460 magnum kataloğu ile aynı değil mekanikde de bir iyileştirme yapılmış olmasını diliyorum.
-
pardon hayri sen doğru demişsin literatürü de unuttuk all shot one ring
-
estağfirullah
aramıza hoşgeldin -
o yüzden diyorum ya
aynı kişi
aynı tüfek
aynı ortam
aynı atış diye aynı şeyi anlatıyoruz sanırım yanlışsam özür dilerim -
aynı silahla aynı ortmada sürekli aynı atışı yapabilmeli bence iyi atıcı
yani one shot one ring (tek atış tek delik ) -
Yani sevgili adaşım seninle alay etmek bir kenara kimsenin seninle alay etmesine izin vermem samimi olarak ortamı yumuşatmak için söyledim o sözü ama tekrar özür dilerim
sonsuz saygılarımla -
Arkadaşlar istanbul çatalca yolu üzerinde güzel yerler de var yanien optimum yeri bulmak için biraz daha çalışalım bu konuyu
sonsuz saygılarımla -
ingilizler ne demiş ucuz mal alacak kadar zengin değilim ama artık pek kalite farkı kalmadı piyasada neredeyse hepsi kaliteli sen seçimini yapacaksın
-
kimseyle alay etmek haddim değil böyle anlaşıldıysa ÖZÜR DİLERİM sadece çok ağır bir tüfek olması münasebetiyleydi
-
Burda ne demek istediğinizi biraz açarsanız sevinirim??
atış yaparken 6 kiloluk bir yük nokta atışı yapmak için kolunu bayağı ağrıtacak ınu kastetmiştim bu havalı tüfek seçiminde bir faktörü de asla unutmayacağız onu kastetmiştim
-
askeriye bu tip silahlarla eğitim veriyor doğrudur ama askeriyedekiler sanırsam biraz daha farklı bir varyasyona sahip
-
Arkadaşlar benim arabam da +3 kişilik yer kaldıne zaman olursa olsun
-
4 inch yada 6 inchnamlu uzunluğudur ve bu tip havalı tabancalardan tüfek gibi hızlar bekleme ama tatminkardır