Özür dilerim mustafa abi sadece konuyu biraz gevşetmek rahatlatmak için demiştim ![]()
muhendisbey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ne yaptın madmax kardeşim askeriyeye silah desteği vermiyoruz hobi yapıyoruz hobi
-
Hayri abi harikasın benim merak ettiğim mustafa abi filan bunu denedi mi denemedi ise bunun detaylarını araştıralım bari yardımcı olmuş oluruz
-
benim de biletim var
arkadaşlar büyükçekmeceden gelmek isterim beni de yazın
not: arabam var ilgililere duyurulurbu alıntı yeter herhalde sevgilerimle
-
sevgili runner arkadaşım bir gün müsait olabilirsen buluşmalarımıza katıl seninle de tanışmak isteriz biz burda sadece ustalarımıxdan edindiğimiz bilgileri paylaşıyoruz yalan söylemek bu forumda kimsenin istemediği bir özelliktir ve bu tip kişileri aramızda barındıramayız
sonsuz saygılarımla -
Hayri ; mustafa abi olsun ülkü abi olsun uğraşacak mükemmel tasarım yapacaklar bize düşen görev bu makinayı yüceltmek
-
Abi ben hesapladım aç açına 102 ay çalışsam anca 2. el alabiliyorum
ama kendimi en ufak detayına kadar sıkacağım ve almak için elimden geleni yapacağım o çıkana kadar ben iş bulurum ve parayı biriktirim -
Zor şartlar ve acı insanın en iyi eğitmeni olabilir bazen

-
benim de biletim var
arkadaşlar büyükçekmeceden gelmek isterim beni de yazın
not: arabam var ilgililere duyurulur -
en ufak somuna kadar kundağı vs 1. sınıf malzememi yoksa belli önemsiz noktalarda malzeme kalitesi düşemezmi
-
Allah kolaylık versin peki üretim 100 , 1.000 , 10.000 adet olarak mı satılacak yoksa ön siparişle mi olacak
-
Bence diana 460 magnum yada mod54 ama 460 magnum yatkın geldi bana çünkü underlever sidelever'a göre daha kullanışlı (bana göre ) ve modifiye işin içine girdimi çoğu tüfek için ekonomik ömründen feragat etmeniz gerekiyor. doğal haliyle yeterince isabet ve güç üretebiliyor
-
bushnell sportsman 4-12*40 da iyi seçim olabilir
-
alınmaz demiyorum nihayetinde çin malı üretimde baya yol katetti kalitesi arttı 85 ytl beni fazla üzmez diyorsan alınabilir
-
ithal bir alet silah dünyasında bana tavsiye edilmişdi yanlış olmasın ama ingilizler ne demiş ucuz mal alacak kadar zengin değilim
-
mustafa abi teşekkür ederiz.
not: Ucuz hatsan alacak kadar zengin değilim türk ingiliz ortak yapımı

-
değerli üstadım beniim şahsi kanaatimrevolutiondan yana olur. Çünkü revo :950 f/s glad : 980 f/s bu ikisinden hangisini seçeerim desem aşırı güçlü olanı değil daha dengeli olanını seçerim forumda okuduğum kadarıyla revolution daha dengeli
ülkü abinin bir sözü var aşırı güçe takılmayın der bu silahlarda ve ikincisi yarı otomatik olması da cabası
-
torpedo 155 kullanmadım ama eski kullandığım hatsan ve forumda edindiğim bilgilere dayanarak başlangıç için iyi bir seçim olabilir ama kendini geliştir ve daha iyi bir tüfeğe geç uzun süre hatsan kullanmak seni çıldırtacak
not: biraz daha kendini kasıp gamo filan alsaydın daha iyi olabilirdi
-
Valla arkadaşlar benim kişisel kanaatim limitlerimizi zorlayıp bu tüfeğe olan talebi arttıralım bu şekilde biz belki pahalı alırız ama bizden sonrakiler emin olun daha ucuza alacaklardır
-
hayri sen ona 3000 3500 desene