Bari yaklaşık satış fiyatını öğrensek de ona göre finans analizi yapsak kendimizce
muhendisbey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bence bismarc arkadaşımın tavsiyesine uy ama biraz daha nakit çıkartıp daha iyi bir şey baksan iyi olur diye düşünüyorum. Bence iyi müzik iyi enstrüman ister.
-
Haklısın hayri promemet için 3 defa oley oley oley
-
Ama onunda boğaz çapı ile dürbün tüp çapını uyması gerekiyor bazen insanlık hali karıştırabiliyoruz
-
merak etme kardeşim dürbüne zarar verecek kadar bir torsiyon oluşacağını zannetmiyorum bu tüfekte, ama yine de ben eşşeğimi sağlam kazığa bağlayayım dersen dampa ayak kullnabilirsin.
http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Yata…mpa=&ID=141 
-
BENCE EN IYISI HATSAN AT 44 WX 10 LW NAMLULU NEDENINI SORACAK OLURSAN DOSTUM TOGAY CUNKU BENIM SILAHIM KARGAYA YAVRUSU ŞAHAN GELIR

not : biraz daha küçük harf kullanırsan iyi olur çünkü büyük harf bağırmak anlamına gelecektir
mustafa abi airarms s410 xtra ne zaman girişi olacak yada olacak mı bu konuda bilgi verir misiniz. -
Erdem Abi,
Karışla valla canın sağolsun da benim en sonda "hediye" ederim yazımıda atlama ama
Şu son jenerasyon tüfekler ile ilgili yazını da okudum. Hani şu hava basıncına sıcaklığına göre bile merminin çıkış hızını ayarlama davası...Abi peki atıcılık nerde kalacak ?? Yakında uzaktan kumandalı da yaparlar herhalde 
Hergün bu PCP tüfek seçiminin seçenekleri çoğalıyor. Ama sadece seçiyoruz. Bir gelsin bakalım kim ne alacak. Havalı tüfeğin fotoğrafını beğenen biri "Mustafa Abi bunuda getirsin" diyor. Çok değil daha geçen sene kaç çeşit PCP tüfek alabiliyorduk? Şimdi KatreSu bünyesi ile seçeneklerimiz çoğalırken ve işin başında iken biraz abartılmaya başlandı sanırım. Pyramidair ın fiyatları ile bile mukayesesi yapılıyor. Tabiki de gelsin hepsi gelsin. İmkan olsa da hepsinden birer-onar tane alsak. Ama çok erken daha...Bir söz vardır ve bence biz bunu yapmalıyız ve gerisini bu işe maddi manevi çok şey koyan zamanında Kemal Abi ve gelcekte Mustafa Abi başta olmak üzere geçmişte ve gelcekteki kişlerin tecrübe,bilgi ve seçimlerine bırakmalıyız.
"Bir işe Türk gibi başla, İngiliz gibi bitir."
eklemek isterim "Bir işe türk gibi başla alman gibi çalış ingiliz gibi bitir"
-
ben sana 2 numarayı bushnell 4-12*40 sportsman tavsiye ederim fazla büyük çap yaylı pistonluda sağlıklı olmayacaktır
sonsuz saygılarımlanot:forumda bu konuda baya bir doküman var incele yeterince bilgi sahibi olacaksın
-
Ülkü abiye ek olarak hayri abinin chairgun 2 programı kullanımı konusunu da oku işine yarayacaktır
-
Abi sizin bu ağır sanayi hamleniz için sonsuz teşekkür etmemiz gerekiyor. Sonsuz saygılarımızı sunuyoruz

Hızlandırmak için ne yapılmasdı gerekiyor mustafa abi
-
peki abi farklı kundak tipleri kullanacakmısınız
-
Kargo olayında bir iki sorum olacak. Kargo dağıtımdaki adamlar gelip "evinize geldik bulamadık" diye birşey yapıştırırlar bunlardan yok muydu yoksa ben de sürekli yurt içi kargo ile çalışıyorum bende böyle bir laubalilik değil çay ikram etmedikleri zaman müdürlerinden fırçayı yerlerdi
-
Türkçesi ile uğraşmayın biraz da İngilizce pratiği olur
-
bu simulasyonun bize ulaşana kadar eöeği geçen herkese sonsuz saygılar bayağı öğretici oluyor tecrübe ile sabit. Tek farkı canlı canlı biraz kasar bu işler
Sonsuz sevgilerimle -
sevgili arkadaşlar bu yaylardan ezbere takmak tüfeğin başka aksamlarına zarar verebilir ve sizde kalıcı hasarlar meydana getirebilir.Bilmeden araştırmadan bir profesyonel olmadan bu işlere girmek kesinlikle geri döndürülemeyecek hasarlar yaratır.
ve Motor ön amortisör yayı kullanmak sistemi başlıca yeniden tasarlamak demektir orijinal hali ile yeterince iyidir bu tüfekler % 5-8 civarı güç artışını aşmak ya pahalı yada sağlıksız olacaktır
sonsuz saygılarımla -
Genelde tüfek analizi yaygın olan pek analizleri yapılmayan bir konuda yaptığınız çalışmanıza teşekkür ediyorum
analizlerinizin devamını bekliyoruz
sonsuz saygılarımla
-
Bu bildiğim kadarıyla 2 aşamalı bir işlem
1- ahşabın içindeki sıvının emilimi
2- ahşaba kreozot emdirilmesi
ben 1. işlemi kastetmiştim 2. aşama sağlığa zararlıdır bunu bende tavsiye etmem
1. işlem daha pratik olabilir diye düşünöüştüm herhalde yanıldımsonsuz saygılarımla
-
her tüfek farklı pelleti sevebilir bunu forumda yeterince sordular amaca göre pellet seçimi kısmını bir araştır tüfeğinin özelliklerini araştır seçimini yap
-
hayri bunun daha basit bir yolu şu olabilir mi bir emprenye işlemi yapabilen birini bulup tek aşamaya tabi tutmak yani içindeki sonradan yediği yağı geri emilimini sağlamak daha hızlı olur kanaatindeyim ama dozunu kaçırdık mı içinde zerre kalmaz bu da kreozot emdirmesi gerektirecek bilemiyorum
-
Valla ankara team tek delik yapıyor alkışlıyoruz ve hep beraber mangalın başına