Linkini verdiğiniz temizlik pelleti yatagunda da mevcut ve ilker tozluklu bey de bunların deneme üretimine başladı iyi bir seçim olabilir ama detaylı temizlik için misina harbi vs ile temizlik öneriiyor
muhendisbey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
valla bu kanas dediğimiz şey teröristlerin şipşak rötuşlu fotoğraflarını en hızlı çeken tüfek tipidir
-
öncelikle değerli paylaşımlarınız için bende teşekkür etmek istiyorum
tüm mesafelerde atışlar için forumdan chairgun2 balistik programı kullanımı konusunda arama yapın programı indirin orada kaç metreye sıfırladığınız dürbün ile hangi mesafede ne kadar düşer kaç dot alta vurur kaç click alta almak gerekir vs tüm değerli bilgileri bulabilirsiniz buna göre kendinize bir ayar tutturabilirsiniz
bir de şöyle bir detay var forumda yanılmıyorsam bazı dianaların olması gerekenden daha kuru geldiği ve ilk alındığında baştan detaylı bir temizlik yapılması avantajınıza olacağını okuduğumu sanıyorum bu konuda da tüfeğinizi incelemeniz avantajınıza olacaktır
not: Forumda küçük harfle yazışıyoruz çünkü büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geliyormuş
sonsuz saygılarımla -
120 m de kanyak şişesini orta güçte mi kıramadı merak ettim
-
arkadaşlar aileden galerici bir kökenli biri olarak bizim ustaların lastik görüşü olarak michelin tam bir avrupa lastiği türkiyenin mevcut yollarında sizi tamamen hüsrana uğratabilir. ben kendi arabamda brigdestone evo 330 kullanıyorum ve intermediate performans lastiği olması açısıyla incelenmesi ve tercih edilebilir bir lastik
sonsuz saygılarımla
-
-
-
Bu hafta aslında burada olmayacaktım. Ancak bu sefer elim bir olay beni Ankara'ya getirdi. Maalesef anneannemi kaybettim ve cenaze için geldim. Hava müsait olursa atış yapmasam bile uğrarım.
Başınız sağolsun rıfat bey allah sabır versin
-
valla gidemediğime yanıyorum iyi mi.Cahit bey teşekkürlerimi sunmak istiyorum fotoğraflar için
-
Sormayı unuttum atış kaç metreden yapıldı
-
Hayırlı olsun allah olmayana da nasip etsin
-
herkeze selamlar.
hawke sport 9-3*50 bir dürbün almıştım.bunu panter 31 e taktım fakat ayarı sonuna kadar yukarı kaldırmama
rağmen hala 10 cm aşağıda kalıyor.yine hawke tek parça ayak kullanıyorum.bu sorunu giderebilirmiyim
yoksa bu dürbün bu tüfeğe olmazmı ???
sıfırlama işlemi kaç metreden yapıldı
-
Sizlere ömür

kartalcin arkadaşımız diğer yazılarını okuduğum kadarıyla hep türkçemizi düzgün kullanırdı bir mesaj ije hemen öldürmeyelim canım türkçemizi
-
Bu durumda hangi kalibreyi tavsiye eder değerli üstadlar?
amaca göre seçim yapmak gerekir bence
-
yaylı tüfekler de kullanılmaz,belki mod21 tarzı gücü düşük tüfekler de kullanılabilinir ama güçlü yaylılar da düzen aldıramazsın çak çabuk dağılır,hatsan ın yeni piyasaya sürdüğü tepmesiz mod95 sas ( bana göre tepmeli ) üstünden atıyor reddot u,
pcp tüfeler de kullanabilirsin,benim gibi anlık atışları seviyorsan red dot senin ilacı kardeş
ben en son 150 metreye atış yaptım optima reddot ile fıçı efes şişelerine,oturarak desteksiz, açık arazi koyu hedef dikersen daha rahat görürsün hedefi,pcp tüfek ile çok zevklidir,dürbün den daha kolay ayar yapması,ama 150 ve üzeri atışlarda kırmızı nokta nerdeyse susturucunun üstüne biniyor bu mesafelerde
şişe kıracak isen dürbün ile uğraşma hiç red dot işini grür,ama grupman düşünüyorsan her zaman için yedekde bir dürbün ün olması lazımsaygılar
Kaidr abi ama "mühendis" bey 350 magnumunda red ot kullanıyor ve yeterince de kullanışlı olduğunu söyledi. sadee mesafe konusunda belki bir sorun olabilir ama yeterli bir red dot bilgim yok yorum yapamıyorum -
hayırlı olsun en kısa zamanda reddotunuzu evlendrmeniz dileğiyle
-
peki abi bu nedenle mi birçok tüfekte maksimum hız 1100-1150fps ler gibi ayarlanıyor. Bu ekstra etkilere maruz kalmamak için
-
sorumu yanlış sorduğumun farkına vardım
sormak istediğim şey bu 1025 fps sınırının 25 fps üstü 50 fps üstü ne kadar üstü ses hızının üstüne hiç çıkmamış gibi davranır -
mustafa abi ses hızına geçi 1025 fps demiştin. ülkü abinin yada senin bir yazında ses hızının üstünde harekete başlayan bir pellet ses hızının altına inince hareket eğrisinde
pellet bu geçiş hızında takla atması isabeti çok kötü derecede etkileyeceğini okumuştum. Bu ses hızının ne kadar üstünde harekete başlayan bir pellet bu tip bir harekete maruz kalır. Yani ses hızının ne kadar üstüne çıkarsak uniform bir hareket elde ederiz. -
fotoğraflar ve marka modeller ile biraz daha detay alabilirmiyim tam olarak anlayamadım