omercelik05 adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar herkese merhaba. Tatil için memlekete geldim. Gelmişken birkaç atış yapayım diye tufegimide yanımda getirdim. Taşıma çantası bagajda çok yer kaplıyor diye parçalarına ayırıp valizin içinde getirdim. Bugün tekrar montajını yaparken şarjörü almayı unuttuğumu farkettim. Amasya, Erbaa, ladik civarlarında elinde yedek fazla kral puncher tüfeğe uyumlu şarjörü olan varsa acaba bana satabilirmi? 4-5 gün sonra geri dönücem atış yapmadan gitmiyeyim diyorum. Şimdiden teşekkürler 😊

    Öncelikle aynı makinadan kullanmadım şarjör dolumunda yaptığım hatadan bahsettim sadece bende EFFECTO ve REXİMEX var teknik anlamda yardımcı olmaya çalıştım fakat anlamadığım bir yer var şarjör takılıyken geriye geldiğini ama şarjörün dönmediğini kurduğunda döndüğünü söylüyorsunuz tam geriye gelmeyip siz biraz dahamı çekiyorsunuz eğer öyleyse basınç yetersiz geliyor çekiç yayı yorulmuş olabilir ben olsam bütün şikayetlerimi not alır KIRAL a gönderirdim gayet ciddi bir şekilde yardımcı olurlar yerli firmalarımız çok ilgililer en son HATSAN a pompa gönderdim ilk optima pompasını hemde faturasız bütün bakımlarını yapıp gönderdiler

    Hocam çekiç yayını biraz sıktım düzeldi şuan güzel seri atışlar yapıyor. Fakat sıkma işleminden dolayı güçte bı değişiklik olurmu kısa mesafe kullandığım için pek anlamadım.

    Aynı hatayı bende yaptım ama anlaşılır yalnız, şarjörü kurmadan dolduruyor olabilirsiniz ayriyeten birkaç tahmin daha söyleyim ilk olarak şarjörü takıp ilk atiştan sonra mekanizma geri kuruyorsa sıkıntı şarjörde veya şarjör dolumunda ikincisi ilk atıştan sonra kurmuyor yani mekanizma namlu ve şarjörden geri gelmiyorsa pellet veya otamatik kurulum sistemiyle alakalı pellet ağırlığının da otomatik sistemlerde etkisi olduğu kullanıcılar tarafından söylenir

    İlk başta şarjörün yayı gevşek diye biraz daha gergin yaptım. Mekanizma hem boşta hemde şarjör takılı iken geriye gelme yapıyor. Fakat şarjör takılı iken tetik çalışmıyor sanki boşa düşüyor. Birde şarjör dönmüyor. Kurdugumda dönüyor. Birde spot on 5.5 18 grainlik pelletini kullanıyorum. Yine de çözümü bulamadım. Siz sorunu nasıl cozdunuz peki?

    Hocam bugün birkaç dolu ve boş atış yaptım. Şarjör takılı değilken seri atış yapıyor. Şarjör takılı iken kurma kolu geri geliyor fakat mekanizmayı kurmuyor. Aynı zamanda şarjör de dönmüyor. Sorun şarjör de olabilir mi?

    Sevgili hobidaslar, bı hevesle 2. El kral puncher auto aldım. Otomatik atış yapamıyorum tek atışlarda sorun yok. Otomatik atmak için bı ayar mı var yoksa tufekte sorun mu var? Sorun varsa çözümü nedir? Servise göndermeden ben yapabilirmiyim?

    Sadece servis hizmeti açısından kendi deneyimlerimi paylaşacak olursam hizmet hız ve kalitesi açısından Kral her zaman daha iyi olmuştur. Hatsanda yaşadığım At44 hikâyesi beni bu markadan soğutmuştu.

    Hatsan ile sorun yaşamanız kötü olmuş. Bende bir kaç inceleme videosunda bir konuya denk geldim. Hatsan barrage ile kral puncher auto nun namlu çıkış hızları, yazılanlar ile gerçekler pek örtüşmüyor. Gerçek rakamlarda kral neredeyse daha hızlı atıyor. Hatsan ise baya düşük atış yapıyor. İnceleme videolarına bakarak Hatsan biraz kandırma işi yapıyormuş gibi geldi bana. Kullanılan pellet aynı olduğu halde.

    Alparslan Abi ve Kardeşi detaylı incelemeyi burda yapmışlar fikir olur size

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Videoyu emin olun en az 10 kere izledim tüfek hakkında az çok fikrim var ben sadece piyasada neden az olduğuna değinmek istedim yoksa otomatikler içinde en çok beğendiğim bir tufektir kendisi.

    Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 3 aydır kral puncher auto ilanı arıyorum. Fakat ben bulamadım. Bu tüfek acaba çok kalitesiz kimse almıyor da o yüzden mi piyasa da görünmüyor? yoksa çok kaliteli ve güzel de alan satmak mı istemiyor ? Anlamış değilim. ?? Bütçem sıfırına pek yetmediği için 2. El bakıyorum bu arada.

    Gönül ister ki deneyip alalım. Fakat olmuyor. Herkesin kullanım amacı farklı olduğu için ihtiyaclarda farklı oluyor. 3 pcp tanıtıldı yorumlarda benimde kafam karıştı doğrusu. Görüntü olarak kral daha güzel görünüyor ama bı hatsan kalitesi yada hizmeti sunabilirmi diye düşünüyorum.

    Açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim. Önceden Hatsan striker 1000 x vardı yaylı Çin'den aldığım 6-24x50 dürbünle kullandım dürbün ucuzdu tüfeğin tepmesi de vardı dampa ayaklık la sorunu cozmusdum. Şimdi kompresorle doldurma imkanından dolayı pcp istiyorum. Atışlarım genelde ayakta olacak yada çömelip dizden destek alarak. Durbunsuz atış yapamam gibime geliyor. Çünkü küçük hedefler vurmayı daha çok seviyorum. Grupman, atış hızlarının stabilligi ve kronik arızalar konusunda ikisi arasında kararsızım. Bu konularda yardımcı olur musunuz?

    Arkadaşlar merhabalar. Otomatik pcp tüfek almayı düşünüyorum. 6,35 olursa daha iyi olur. Aklımda kral puncher auto ile Hatsan barrage var. İki tüfeği kıyaslarsak hangisi diğerine göre hangi konularda avantajlı olur? Bu konuda bilgilerinizden yararlanmayı çok isterim.

    Ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Arkadaşlar bende denedim amatörce birşey çıktı ortaya hatta bizzat sobacida yaptırdım. Yuvarlak bi silindir birde sokulebilir kilifa yapistirabilecegim bi kapak hepsi alüminyum sac dan yapıldı. Ama tufegim yaylı olduğu için sabit kalması mümkün olmadı. Birde telefonlarda focus özelliği olduğu için görüntüyü netleştirmek pek mümkün olmuyor en iyisi dijital kameralar. Bur hevesle başladım ama güzel sonuç alamadığım için hevesim kaçmaya basladi.

    Buna bakabilirsin..Çok da zor değil yapmak ama yaylıda problemli olur bence..

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    gerçekten güzel ve basit hoşuma gitti en kisa zamanda bende yapicam:)

    ürün bu evet ama aliexpresten hiç alışveriş yapmadım gümrükten geçme işlemleri nasıl oluyo bilmiyorum. Birde bekleme süresi çok uzun olduğu için ödeme otomatik onaylanirmi bilmediğim için turkiyede arıyorum ama yok sanırım. Birde ürünü elinize aldığınızda kalitesi olarak ne hissettiriyor yorumlarinizi alabilirmiyim.