KocaTepe adlı kullanıcının mesajları

    Hocam yurt dışına ihraç edilen tüfeklerde bariz kalite farkı olabilir mi? Yurt dışında vergisini de hesaba katarak fiyatları hesaplamak gerek. Ben hatsanın Türkiye pazarına sundugu tüfeklerden gayet memnunum. Ülke ekonomisine göre düşünmek gerek. Yurt dışında da hatsanlarda f/p ürün olarak bahsediyorlar. Ben yabancı forumlarda böyle görüyorum

    Hocam bilgili üstatlarımız cevaplayacaktır ancak ben şu temel bilgiyi vereyim mercek çapı 32mm den büyük her dürbün o tüfekle kırılmaya mahkum olacaktır.

    hocam elektrikli olup dandikleri cok onlar sıkınti zaten ama esas airsoft oyunculari neredeyse hep aeg kullaniyor

    Hocam bence daha cok oyun sırasında tüp doldurma derdiyle uğrasılmasın diye tercih edilen bir sistem

    Valla malum siteye üye olmqk için bekledim 1 haftadır ama ne mümkün hala onaylama bekliyor face kullanmjyorum özellikle üye oldum ama ne arkadaşim var ne de eski üyeligim o yüzden de halq bekletiyolar sanirim daha da bekl3m3den arastirdim acemice de aldim yorumlar genelde iyiydi ama görelim nasilmis en büyük düşüncemse cayir cayir atmasi ve tüpü havasi iviri ziviri olmaksizin şarj edip kullanmakti bakalım nasi olcak

    Hocam nedense elektrikli modeller aşırı oyuncaksı geliyor. Gaz bblerin sesleri cok hoş :)

    Airsoft konusunda yerli yerinde bilgi verecek bir forum yok. Olan forumlarda da takımlara üye olmayanlar bilgi paylasımı yapılan sayfalara üye olamıyorlar. Cok garip ve bencil bir sistem işliyor. Forumda bilgi sahibi kişilerin ön ayak olması gerçekten güzel olur :)

    İlla Glock diyorsanız WE marka Glock 17-19'u öneririm. WE oldukça başarılı bir markadır. Çin değil Tayvan malıdır. Fiyat-Performans açısından gerçekten çok iyi.

    illa ki glock olmak zorunda değil araştırma aşamasındayım ateşlilerde glock sevmesem de airsoftta bir çekiciliği var.

    Glock18c Airsoft için biraz sorunlu bir makine. Tam otomatik atış modu genelde bozulmakta. Ev içinde BB atan tabanca ve tüfeklerde en dikkat edilmesi gereken husus BB'lerin sekmesi. Mutlaka atış yaparken koruyucu gözlük takılmalı.

    Hocam işin aslı ben de bir tane almak istiyordum o fiyat bandında tavsiye edeceğiniz muadili silah var mıdır?

    airsoft almak isterseniz glock 18c modelini inceleyin derim. Havalı tabancalar ev içi atışlarda çok ses yapıyor plastik bb atması ve sesi ile evde de kullanılabilir. Ancak hangi modeli alırsanız alın sarjörünün full metal olmasına dikkat edin. Hangi marka olursa olsun plastik sarjörlere güven olmuyor

    lanet olasıca DX yada Aliexpress ürün gamına şunu eklese bizde rahat rahat 15-20.USD fiyata alsak, 350.USD'lik atlas bipodun bile taş gibi çakmasını 40.USD'ye alabiliyoruz, sanırım benim sandığım kadar rağbet gören bir ürün değil öyle olsaydı çinli kardeşler çoktan el atmıştı bu işe.

    Hocam amazondan almamanızdaki sebep nedir?

    Bence olmaz. Faydalı bir bilgi olacak, insanlar ulaşmak isteyeceklerdir. Ben de isterim açıkçası.. :)

    forumun kurucuları kim bilmiyorum ancak facebook gruplarinin kuruculari av bayii sahipleri oldugundan ithal etmedikleri urunlerin fazlaca dillendirilmesine musahade etmiyorlar. Bundan ziyade ozel numara oldugundan cekinmistim. Ziyadesiyle av bayii numarasi yazmakta sakinca yoktur sanirim.


    0536 479 6913 buyrun bayii sahibi Orhan Bey

    Simdi telefonla gorustum bayiinin adi bursa nobetci av bayii. Sahibi Orhan Bey. Kutu icerisinde 50 tane pelletle geliyormus. Kutu fiyatı 50 tl. Markasini sordugumda bir markasi olmadigini soyledi. Fb ta kullanan arkadas mod125te cok verim aldigini soyluyor ancak verimden kastini tam olarak anlayamadim.

    Gecenlerde bir facebook sayfasinda denk geldim. Cok agir kem kum derken 5.5mm bt65ler geldi aklima. Paylasimi yapan beyefendiyle konusma firsatim oldu bir av bayii yurt disindan 5.5mm olarak ithal ediyormus. Hem yuksek guclu pcp kullanip hem de cap sorunu olan arkadaslarin ilgisini cekebilecegini dusundum.
    Not: inceleme firsatim olmadi bu hafta sonu siparis vermeyi planliyorum mermi plastik kapli imis.airgunturk.com/attachment/31687/airgunturk.com/attachment/31688/

    Öncelikle tebrik ederim. Gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Şahsen beni korkutan torna işlemleri. Zira tornacı tanıdığım olmadığı gibi bu işlemlerin tornacıda yapılması tüfeğin fiyatını haydi haydiye katlayacağını da biliyorum. Ancak uzaktan izlemesi bile hoş olmuş. Ellerinize sağlık :)