Bu konuda detaylı bilgileri https://www.airgunturk.com/www.kemalelitemiz.com da ve forum arşivinde bulabilirsiniz.
Bu aradagöreviniz tam olarak nedir ? aselsan yada mke ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bu konuda detaylı bilgileri https://www.airgunturk.com/www.kemalelitemiz.com da ve forum arşivinde bulabilirsiniz.
Bu aradagöreviniz tam olarak nedir ? aselsan yada mke ?
domuz gribi çalışmalarında belediyeye yardımmı etceksiniz şimdi ![]()
her ne kadar tipi hamile kalmış bir kurbağaya benzesede hiç öyle değil. 1.77 mevcut olup 22 lik piyasaya sürülecekmiş
çok etkileyici bir silah. arabamın anahtarını veririm bu silaha ![]()
Glad bu yalan söylemez asla ![]()
gladın side lever sistemi şu ana kadar mevcut olanların içinde teknoloji ve kullanım olarak en güzeli. nerdeyse yarı otomatik .çek sadece .bırakını kendi yapıyor
hangisi en iyisinden ziyade hangisi bana yarar diye düşünmek lazım.
-sıkça araziye çıkıyorsanız yüksek hacimli olarak fx glad
-gerçek tüfeğe benzesin ama arada bir atış düşünüyorsanız hw100 , t 12 ve aa modelleri.
-aşırı derece hız ve tahrip duyguları ağır basıyorsa eva ve modelleri
-ülkemde bu spora girecem ve birinci olacaksanız daystate ve styer
- tamiri ve söküp takmayı çok seviyorsanız ,bu tüfekte bendende bir kaç ilave parça olsun diyorsanız ,herhangi bir hatsan modeli ![]()
hedeflere bakılırsa fx palet 5.52 görülüyor iş yapacak olan
evet m2 düşen manyaq lar da ciddi artışlar gözleniyor bu aralarda ![]()
bu en güzel rüzgarsız bir havada ,namlu üzerine su terazisi koyarak kaliteli bir video kamera ile çekilerek test edilebilir. sürtünmesiz ortamda aynı anda düşmesi gerekir.zaten fizik kurallarında hep sürtünmesiz ortam olarak teorik olarak ele alınır. ama hava sürtünmesi burada göz ardı edilemez.
böylelikle yerdeki suya diyelim namlu 20 cm paralel . bir çok pellet denenip hangisinin en uzağa gittiği testide sağlıklı olarak yapılabilir.
attığınız pellet ne zaman görünür?
şayet güneş ışığı arkanızda ise yada gece tactical fenerle atış yaparsanız görürsünüz. çünkü pellet aynı bakış istikametinizde ve açının dışına çıkmamaktadır. av tüfeğiyle atılan sluglarıda denedim onlarda güneşi arkanıza alır ve çok dikkatli bakarsanız görünüyor.ama güneşe doğru yada güneşe yatay atın göremezsiniz.
sanırım namlu tutucu yok ondan galiba
bende de var ama böyle bir sorunum olmadı. diğer havalı silahlara nal toplattım.
sorun olabilitesi muhtemel şıklar
1- pelletleri yağladıysanız
2- namlunun bloğa giren kısmında ,namlu altındaki delik blok deliğine tam denk gelmiyorsa
3-bazı dürbün optikleri farklı açılardan bakınca artı noktasının yeri değişiyor.
4-tetik hassasiyet ayarı bozuksa
vb..
isabetine olumsuz etkiler yapabilir.
mustafa abim bu tüfeğin tahribat videosunu çekip yayınlamanız mümkünmü çok merak ettim ![]()
siz değerli arkadaşlarla tanışmayı cani gönülden çok istedim ama nasip olmadı . demekki bir yere giderken geçerken uğrayım düşüncesinin yanlış olduğunu öğrendim. özel gitmek gerekiyormuş o yüzden vakit bulamadım. saat 18 gibi üniveristeden medikal şirketi olan 8 yıldır görmediğim arakadşımın yanına uğradım. beni salmadı. kızılayda adakale sokak ta bir işyerinde arkadaşımın yeri. dedimki arabada tüfek var düzen var beraber atışa senide götüreyim deyince resmen koptu
ya dedi 20 yıl önceki alışkanlığın hala devam ediyormu diye.
yani güzelim tüfek hiç kutusundan çıkmadan geldi ve gitti ![]()
rahat bulabileceğim yerde buluşma yaparsanız bulabilirim. diğer türlü zor olur. ama bugün buluşursanız ararsanız gitmeden uğrarım
ankaralılar beni toprağınıza ayak bastık ses yok valla. tüfekte arabada garip garip duruyor daha çıkaramadım anormal karşılanır diye.
yarın ayrılıyorum artık saat 12 gibi .biraz ankarayı gezeceğim dışkapıya uğrayacağım. yarın açık olurmu oralar bilginiz varmı bu konuda hemen iletirseniz sevinirim.atakulede çay içeceğim , kızılayda birkaç yere uğrayacağım.