tuka tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kızılcahamamda gladda var yanımda baya güzel bir yermiş

-
şu an polatlıdayım daha
sanırım afyona fazla takıldık. aırguncular arabada bile takılır . nerde burası? neyse telefonla arayayım. -
duruma göre yanımda sigortacı meslektaşım var. bakalım müsait olursam gerek forma gerekse telden ararım . işkembe çorbasının yerini öğreniriz

-
tuka yoldada online oluyor . ne varsa bu nette

-
yollarda şişe vb. efendime söyleyim uçanı kaçanı şişenin Ankaralı filan dinlemem imha ederim

-
10 metreden isterse bir sinek olsun. ardı ardına vuracak bir çok arkadaş burda . hatta o takımdakilerden daha üstün olacak arkadaşlarda çıkacağınada adım gibi eminim. nayani bence o kadar abartılacak bir şey yok diye düşünüyorum.

-
hala anlamadığım bir olay var. şimdi bazı arkadaşlarımız 15 metreden tek delik yapıyorlarken neden bu tip bir silaha ihtiyac duyuluyor.? gladı düşük güce getirip pekala bu tüfeğin yaptığı iş yapılabilir.ne bileyim başka markaylada olur bence. 10 m yıllardır yapılan bir müsabaka şekli olduğundan havalı silah teknolojisi tarafından yenik düşmüş bir müsabaka şeklidir diye düşünüyorum. ne bilem kibrit vuran arkadaşlar var.
-
hayırlı olsun.
fiyatı nedir? birde terazi üzerindemi geldi ilavemi taktınız?
-
bu gerçekten ilginç ve güzel olmuş emeğine saygı atıkomu.
-
en iyisi herkes denizliye gelin yemekler benden . hemde 100 metre kapalı alanda tedarik edebilirim. ciddi söylüyorum. aranızda anlaşın bana şu gün geliyorum deyin.
-
perşembe günü akşama doğru oradan geçeceğim. 3 g ile bağlanırım pc den şoför diğer arkadaş. kızılcahamam istikamet. şirketimiz bu sene oraya çağırdı.
oraya gelirken açarım konuyu ,
'' tuka buraya geldi ankaralılar nerdesiniz '' buluşması

-
bu işin merkezi istanbul savaş halinde görmüyormusunuz? her yeri çamurlu pellet yapmışlar. önüne gelen sallıyo bilip bilmeden . giderseniz o taraflara kask giymeyi unutmayın

-
bakıyorumda ankara lılar hiç boş durmuyor
. bizde istanbulla - ankara arası 500 er km .denizli-kütahya-aydın-uşak team kurayımda mercimekleride ,acılı işkembeleride kendimiz yaparız görün .

-
aynı şeyi bir arkadaşta söyledi biraz önce .
mustafa abi diopter hariç nasıl bir nişangah sistemi kurabiliriz gladayatöre .
-
http://www.lepsuka.com/category.php?id_category=51
burdaki nişangahlar uyarmı.sağlam bir alışveriş yerimi burası referans verebilcek arkadaşımız varmı?
-
evet konunun uzmanları olan bir incelesin bakalım. getirtme durumu var iki çeşit bu. hangisi havalı silahlara uyar?
-
bu malzemeyi inceledim . işe yarayacak bir şey görünüyor. ithalatını yapmanız mümkünmü acaba ? yada t.c. de varmı?
-
arkadaşlar , bir ton malzeme ile dolaşıyorsunuz yaw. benim elime gladı alıp atış yapmam için , ya uçan şişe,ya yürüyen şişe yada işin ucunda kebab olmalı yoksam çantasından çıkarmam

-
bunların eminim tüfekleride kılıçları gibi sağlamdır.