zaten aklı başında airguntürk üyesi ,silah aldığında eşine sadece kdv sini söyler ![]()
tuka tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
almanya da dianaya attığım mailin sonucu cevap olarak bunu yazmışlar ne dediklerini tam anlamadım.
Dear Sir,
thank you for your interest in our products.
The new DIANA Targethunter line will we available in July only.
-
benim aradığım,
temiz 30 atış en az (16 grain pellet)300 m sn hız ve 150 metreden yarım a4 kağıdını her atışta vurabilmesi.
100 metreden de her atışta yağ tenekesinin çift tarafını yine 30 atışta delebilmesi .
pompası yedek tüpü yedek şarjörü 1700 tl geçmemesi
-
yaw 10 ur kardeşim nerden buldun bunları sabahı ettirdin bana

-
ben piyade tüfeğinde her zaman 5.56 dan yana olmuşumdur. m4 lerin isabetliliği ile g 3 ler kıyaslanamaz bile. 25 metre atışı yapardık g 3le yıllarca havalıyla olan atış tecrübeleriyle bununla attık ama gruplar 1 tl nin etrafını saran bir üçgen yaptı. aynısını m4 le yapsanız tek delik yapar eminim. askerdede komandoydum 17 ağır çatışma yaşadık.yanıma bol miktar g 3 mermisi almak ilk sıralarda adetimdi sonradan ağrılığından dolayı vazgeçtim. son 4 ay kala 5 adet m4 geldi. komutanım sağolsun birini bana verdi. neydi o Allah ım g3 ten sonra sanki pasta bıçağı gibi
. yanıma rahat 100 mermi daha alabiliyordum. menzilde gayet g3 le kıyaslanamıcak derece iyiydi. bir çatışmada en az 600 metre den terör bize ateş ederken arada derin vadi vardı .buna keleşler yetişmedi. ben gittim terörü susturdum. ne tepme vardı nede doğru dürüst ses ama icraat yapıyordu. ve onunla göreve çıkmaktan büyük zevk almaya başladım. g3 ler de ne isabetlilik vardır ,nede menzil .sadece yumuşak doku tahribatı fazladır.hantal ve ağır bir tüfektir. 4.5 kg:) -
Harika gözüküyorlar..
Acaba Türkiyeye ne zaman gelir.. bide fiyat ne olur ?AlıntıDaha Çok GösterSayin Mustafa Bey,
Sordugunuz Diana 470 model yeni bir urun olup
henuz Almanya da dahi satisa sunulmadi.13 Mart da Almanya da fuar var, sanirim orada tanitimi
yapilacak. Fiati da degisik kundaginden dolayi sanirim 550-600 Euro
civarinda olabilir.
Turkiye de satisi en erken Eylul-Ekim 2009 olur.Keyifli atislar diler
saygilar sunariz.Av Doğa
-
yaylıda benim istediğim tarz henüz yapılmadı.olursa eminim bir pcpden daha güçlü olur.
dezavantaj yaylıda ağır olması. dampa kullanma zorunluluğu.
pcpde ise uzun mesafede atış istikrarı sorunu ve bir ton aksesuar.
yaylıda nasıl olması gerekir derseniz sanırım 1 kaç sh alır:)
-
mustafa abi senle ikimiz tüfeksiz kaldık ne edecez şimdi.
hayatta bazen değişiklik gerekir. bazı insanlar ise tersine mevcudu muhafaza ederler.şayet bu iş hobi işi ise satarken zararı,alırkende zararı düşünmücen:)
-
uf yaw diana hastalını içimden atayım diye sattım. şimdi tekrar başlatmayın

-
mehmet kardeşimize hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız isabetli hatta içi sıvı dolu şişelerde özellikle isabet dilerim

-
yasaklardan dolayı yakın birzamanda korkarım hepimizin elinde sadece gücü azaltılmış gazete kağıdı delen airsoftlar kalacak

-
En son noktayı yakında alıcam çok az kaldı.

bizede söylede bilelim yusuf

-
evet nerde bu promethuslar? şimdiye kredi alıp fabirkasını bile kurardık

mustafa abim valla dilimizden düşmessin harbiden. konu belli peryotlarla hortlatılacaktır.hortlak topic olacaktır

-
yiw set gibi sorunu olsa sanırım 100-150 metre grubları yapamaz. bence sorun yok.hatta en iyi namlu diyebilirim.ne derler haticeye değil neticeye bak.
-
bu yeni model değilmi? hani benim videosunu yayınladığım namludan değil galiba ?
-
Geçenlerde araçların yakıtına katılmak üzere Bor madeninden oluşan bir katkı maddesi yapıldığını okumuştum.Bu yağ çok ince taneciklerden oluşup,motorun tüm yüzeyine mıknatıs gibi sarılıyormuş ve aşınmaları önleyip pistonlardaki kaymayı artırıyormuş.Peki acaba bu yağ ile yağlamak tüfeğe etki edermi.
şimdi bahsettiğiniz şey boroksit madeni. sürtünmeyi 0 noktasına indiriyor.ama bunu havalı silaha yedirmek biraz zahmetli ve ustalık isteyen birşey.yani sürdüğünüzde yayı hemen yemiyor. ısıtmanız lazım ve bu esnada ise yedirmeniz lazım .
-
bence side lever daha kullanışlı.tek hareket. boltta 3 hareket.
-
bu mesafelerin sağlığı açısından ,atışların airgunturk tarafından oluşturulan bir komisyon nezaretinde yapılmasını teklif ediyorum

-
haşhaş plaketine asla dayanamaz:)
-
merminin tam hız kazandıktan sonra yiw ve sete girmesi teknik olarak mantıklı gelmiyor bana.