tuka adlı kullanıcının mesajları

    Kaç gr kuru buz ,hangi hacimde maxımum kaç bar basınç üretir? bu sorunun cevabını buldukmu sanırım pompa işi tarih olur.

    abi şimdi bana hw90 da diana460 magnumda kargoyla işyerime geldi. daha kutusundan çıkar çıkmaz aynı pelletle aynı mesafeden penetrasyon testini en sevdiğim kitap olan ama ondan başkada kalın olmayan kitabımda denedim ;#^+. ..


    sonuç olarak hw90 bildiğimiz a4 kalitesindeki sayfalardan oluşan kitaba hw90 biraz daha fazla tahribat yaptı.ama hw90 a harcadığımız gücün meyvelerini tam alamadığım kanaatine vardım.çünkü kurmak için gerçekten ciddi güç harcanıyor.


    ama sonuçta sizinde dediğiniz gibi ve havalı tüfeklerdede genel kanaat olan sabit namlu kavramı gasramla desteklenirse süper bir havalı tüfek olur diye düşündüm. ama hw 90 daki sistem olmalı. pistonu kalın olmalı diye düşünüyorum.


    diana 460 a uygun gas ram ne takılabilir ?

    şimdi gas ram konusu tekrar açılmışken tartışılması gereken konu bence


    gas ram a yüklenen potansiyel enerji ile yaya yüklenen potansiyel enerjinin ,sonuç olarak ürettikleri enerji yani pellete yükledikleri enerji doğru orantılımıdır? ve pelletin kinetik enerjisi ile potansiyel enerjileri en az farkı olan hangisidir? sonuç olarak aynı sertlikte ve uzunlukta yay-gasram kıyaslandığında hangisi daha verimlidir ? gibi ..


    ben yay daha verimlidir diyorum.


    ilkokulda öğretmenimin söylediği şu söz hala aklımdan çıkmaz.'' çocuklar , bir inek yavru yaptığı zaman bunu her gün iki sefer kaldırıp indirseniz buna devam etseniz ,inek olarak büyüdüğündede kaldırabilirsiniz .çünkü antremanlısınız .ama normalde ineği kimse kaldıramaz.''


    şimdi sizde ağırlık sırasıyla hatsanları yazmışsınız .demekki hafifinden kullanmaya başlıcaksınız. ağıra doğru gittiğinizde ,rambo gibi kas olunca tüfek size kuş gibi gelecek. yani siz hemen mod 33 ten başlayın bence ;lol; ;lol;

    normal 65 cm süper poze


    ucuna huğlu otomatiğin full ve yarım şoku takılabilir gezi ayarlı


    16 lık özel sipariş üzerine yapıldı.enjektörlü tek tetik


    geçen sene bir arkadaşımız vasıtası 1000 yt avcı arkdaşım yaptırdı. tavsiye ederim.özel yaptır zevkine göre olsun.


    hatta reddot yatağıda olursa süper olur

    yaylı diyorsanız diana 460 magnum, ağırlık 3.6 kg.estetik ve güçlü. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum çocuk şurubu şişesini tam 90 metreden ( fidanların arası 5 metre .18 fidan saydım). 3 adet diktim destekli atış ta 5 te 3 . birde yay tutucusunu tornada çelikten yaptırmayı düşünüyorum.aırarms pelletler tam bu silaha uygun bence. pcp dersen o apayrı bir silah.evanix lere birde gladyatörlere hastayım.

    Sanırım bunlardan bahsediyorsunuz, sıktığınız yüzeye oluşturduğu film tabakası mükemmel. Çalıştığım işyerinde 7 tonluk bir rotoru çıkarmak için altına uyguladık hiç topaklanmadan ve etrafa bulaşmadan kullandık.
    http://www.castrol.com/castrol…025&contentId=6008943
    http://www.hemalhemsat.com/Sho…ls.aspx?AuctionId=1683139

    yağlama noktası olarak namlu içi kalıntı bırakmadan temizleyerek (ince film tabakası). piston gömleği etrafına, piston etrafına ve içine( kalıntı bırakmadan ) ,yayı temizleyerek bolca püskürtüyoruz.tetik tırnak sistemine vs.. çok verimli olduğunu ve yağın kaybolmadığını göreceksiniz

    yeni bir yağ türü çıkmış sprey gres adı altında. özelliği ise yapıştığı yüzeyi bırakmıyor. zincir yağlamalarında kullanılıyor.içinde lityumlu yağ diyor. tüple ucunda iğnesi ile püskürtülen yüzeyde önce ince sıvı sonra köpürerek gres kıvamına gelerek yüzeye yapışıyor.


    ben 460 ta denedim tüfekte ses seda kalmadı özellikle namlu içine harbi çektim bu yağla çok güzel verim aldım.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    [Resim Engellendi: http://img13.imageshack.us/img13/3789/automagii.th.jpg]


    bu silah ne biçim silah böyle? 2 km menzil var diyor. ;kihhik, ama namlu çok uzunda olsa bu etkiyi yapması mümkün değil.



    Markası
    AMT


    Modeli
    AUTOMAG II


    Diğer Özellikler


    SİLAH NAMLU UZUNLUĞU : 152 mm


    SİLAH UZUNLUĞU : 210 mm


    SİLAH GENİŞLİĞİ : 14mm


    KALİBRE : .22 WMR


    ŞARJÖR KAPASİTESİ : 9+1


    SİLAH AĞIRLIĞI :910 GR


    MENŞEİ : in1999, USA


    Çok özel bi parça, 2 km menzille dünyanın en uzun mesafeli tabancası...


    10000 EURO


    H.KAAN ******


    0 532 431*****

    bu silahtan sıfır olarak mke da satılan yokmu yada nasıl satın alabiliriz? bu tür silahlar kötü olsa idi hitler subaylarına vermezdi. bu tür silahlara ne deniyor bir sınıfı varmı?


    sabit namlu ve yarı otomatik olması büyük avantaj bence. şimdikiler bir kaç bin aatıştan sonra sağı solu oynamaya başlıyor.


    tam aradığım silah .ne yapıp ne edip bulmalıyım . ruhsat işlemlerim hazır.

    güç ve kontrol olarak en iyi olmalı. 150 metreden herhangi bir şişeye isabet edip te tın sesi geldiğinde moral sıfıra iniyor olay bu.