tuka adlı kullanıcının mesajları

    gayet açıklayıcı bilgiler sağolun . hw 77 nin namlu çıkış hızı biraz daha fazla galiba .


    estetik benim için hiç önemli değil. işlevselliği yüksek olmalı. yani atış gücü ve isabet açısından değerlenirirsek sizce nasıl? 5.5 ta hız biraz düşük . 4.5 solid kullansak daha avantajlı olabilirmi dersiniz ?

    bu kırılma olmasının sebebi , kurunca tetiği kaydırma yada elden kaçması gibi bir neden olsa gerek. bu kırılma olmazsa , namluya zarar verir. yani bir nevi sigorta gibi birşey . çünkü benim başımada gelmişti.

    merak ettiğim hw 77 , hw 97 ile aynı mekanizmaya sahipse hw 77 gez arpacık yönüyle bir adım önde değilmi sizce ?


    ayrıca 460 magnum kullandım uzun süre. alt kurması bükülmez. döküm filanda değil. sert atışa sahip ve isabetli. hw 90 dan sonra almıştım. kendimi hapishaneden kurtulmuş gibi hissettim 460 elime geçince.
    bende yaylıya tekrar dönmek istiyorum hw modellerinden deneyime ( cep kaşıntısı ) devam edeyim diyorum. hw 77 mi hw 97 mi ?

    resimdeki bot gibi abd malı ikinci el çok az kullanılmış ve et kalınlığı 1.1 mm . oldukça sağlam birşeye benziyor. aldım .hatta motor takma aparatıda var. yine aynı kişide johnson marka 2 bg 2 zamanlı dayanıklı bir motor daha var. onada 700 tl istiyor. elektirkli motormu alsam yoksa bunumu diyorum ama, elektirklide tereddüt geçiriyorum. olmadık yerde aküsü biter kalırım diye. birde akü ağır. motor sizce uygunmu fiyatı?

    araya bir de ford fiesta 1.4 tdı yakışır diye düşünüyorum. 20 bin km iken aldım. 95 bine geldi tık yok. oldukça seri ve hızlı. yol tutuşuna diyecek yok. bu arada 2008 benzinli clio ve seat 1.4 dizelde kullandım. ford fiesta ve opel corsanın dizellerini fiyat -kalite -performans üçlüsü gibi aynı düşünebilirsiniz

    ve namlu yanındaki hava giriş deliğini sıfır hata ile yerine oturtman lazım. yoksa hem performans kaybı hemde dış orıngleri parçalanması oluşabilir

    sansarla gelincik çok benziyor. ben evvelki gün keklik kafesinin etrafında dolaşan beyazlı kahverengili gelinciği gladla tepeledim. :) keşke resimleseydim.
    buna çözüm olarak , 3-5 adet laminantı birleştirip yapıştırın. bunların girebileceği yere koyun. üzerine bolca tiptirap diye yapışkan ( fare serçe böcü ) yakalayan yapıştırıcıyı bocalayın. sabah orda debelenen birşeyler görebilirsiniz :)

    bende arıyorum ama tabanı tahta vb. şişme bot olmalı .yani zodyak türü bir şey. ardınada 5 bg bir benzinli motor.

    kurma kolunu çekili bırakın ve namlu ucundan bakın. büyük ihtimal pellet sıkışması olmuştur. bazen ard arda bir kaç pellet sürülebiliyor. onun dışında aklıma gelen bir ihtimal ise namluyu elinizle çevirmeye çalışın şayet üstteki iki küçük alyan vida gevşediyse namlu giriş kısmının altına gelen deliğe denk gelmiyor olabilir. bir kez başıma gelmişti.

    Dayımda diananın bir modeli vardı şimdi tam modelini hatırlamıyorum ama Renault 19 arabanın sol ön kapı kaportasını delmişti. :rolleyes: Yüz kere söyledik bu tüfeğin tetiğini yaptır diye dinlemedi. Birgün şoför mahalinden atış yapmak için tüfeği namludan kırdı, pellet koydu ve kapatmasıyla tüfeğin patlaması bir oldu. Sol ön cam açıktı. Pellet sol ön kapının içinden geçmiş, çamı kırmı ve kaportadan çıkmıştı rofl.gif . Yanı eski bir diana Renault 19 kaportasını delebiliyor. Tecrübeyle sabittir lolflag.gif lolflag.gif


    renaultların ön çamurlukları bildiğim kadarı plastik olması lazım. en baba pcp tüfekle mercedesin kaportasını delecek tüfek yoktur . dün hurdalıkta atış yaptık eski ford pikap vardı haşat ettik. keşke videoya koysaydık. cam ,ayna ,lamba kaporta delik deşik ettik. kaporta biraz çürüktü sanırım. hacı murat vardı birde onun kapısını delemedi mesela :) ama araba yan camlarını patlatması gerçekten çok zevkli oluyor. tabiki hurdalığın sahibiyle birlikte :) ;tacli#

    glock 26 , glock 19, walther gibi polimer gövdeliler ve Girsan Yavuz 16 Regard M.C arasında kaldım. nişangahı ayarlı olması aksesuar takılması, poligon namlu olması . bursa silah fuarında bunları bizatihi inceleme fırsatı olursa satın alma belgemle ordanda alabilirim . mke nın doğru dürüst bir sitesi bile yok. yıllardır aynı . sadece millete kazık atıyorlar . yurt dışındaki fiyatlarla burdakiler arasında çok fark var. bence mke tekeli kaldırılmalı

    MKE listesine baktım karar veremedim. profosyonel ama fiyatı 5000 tl geçmeyen , isabeti yüksek ve güçlü bir tabanca almak istiyorum . namlu sabit ve uzun olmalı. ama kaba olmamalı. neyi tavsiye edersiniz ?