tuka adlı kullanıcının mesajları

    40 metre civarı. Fx lerde çok dikkat etmeniz gereken bir husus var. namluyu şayet söktüyseniz eski yerine taktım diye takıldı sanmayın. hava giriş deliği yerine nerdeyse nanometirk giriyor. tam denk gelmesi için tüfeği sökmeniz ve bakarak takmanız gerekiyor. tam öpüşmeyen delikler güç kaybına yol açar. ve namludaki oringleri mutlaka değiştirin söktüyseniz.
    bu silahlardaki incelik ve mühendisliğin başka silahlarda olduğunu hiç sanmıyorum. mükemmel isabetli ve yeteri kadar güçlü. hani aşırı güç merakı fizik kurallarını zorlayarak bir çok şeyi alt üst ediyor. fx ler bence bir numara . namlu tutucu bile bir hesapla konulmuş. hafif yukarı doğru ortaya koyduğu stres , orta ve uzun mesafelerde yerçekimi yeniyor. tıpkı airsoftlardaki hophup lar gibi bir şey.

    köydeki tüp ocağı hava kaçırınca söküp attım ve cezalandırayım dedim. 18 grain jsb lerle delmez diye tahmin ettiğim ocağı başlığını haşat etti. arada bizde yaramazlık yapalım demi ;tacli#

    video ve fotoları yükleyemedim ama, osman abimizin yakınlığı ve bol miktardaki oyuncakları inceleme ve deneme fırsatı bulduk. reclusenin tahribatları 9mm tabanca ile eşit nerdeyse . ateşli silah tadını almak isteyenlere böyle bir fırsat bir daha geçermi bilmem . osman abimizi bir gün misafir etme onurunuda ulaştık. deneyimlerinden ve bilgilerinden faydalanma imkanımız oldu. resimlerini yükleyebilirsem yükleyeceğim bir kaçta tuğla tahribat videomuz var ama önce youtubeye atmam gerekiyor galiba .

    kışın reddotlu olarak 20 ga armsan otomatiğini kullandım. sonuç süper. iki göz açık ve daha hızlı nişan alabiliyorsunuz . ama çokta gerekli değil.

    Mustafa abi sizden yatagun firması olarak özel bir ricamdır.
    Recluse görünen itibarıyla son derece yıkıcı bir özelliği var. Bu tüfeğin kötü niyetli insanların eline geçmesi camiamız açısından büyük sıkıntı olur diye düşünüyorum. Hatta henüz reşit olmayan kişilerede dikkat edilse . İşinize karışmak gibi olmasın . sadece şahsi bir önerim . Forum dışından satışta forum üyelerinden kefil istense gibi vs.

    mustafa abimiz gerçekten sektöre büyük bir katkısı oluyor ve olmayada devam ediyor. havalı silahın son noktalarını sürekli araştıran bir firma olarak teşekkür ediyorum.


    357 recluse için gözüm kaldı lakin , sıkıntım şu; burada itfaiye dahil dolum tesisi yok. scuba tüp alsam doluma 100 km yol tepmek zorundayım. pompa ile bu tüfeği doldurmaya yabancı değilim . ama 10-15 atıştan sonra pompaya talim etmek birde yanında glad varken oldukça sıkıntı gibi görünüyor. sadece bu yüzden gidip sahil kenarına bile yerleşesim var :) şu pratik dolum makinalarından lazım .

    siz ayarlayın . ben varım şeref ve onur duyarım . tabiki arkadaşlar uygun görürseler.Aslında spendir kadiride yerinde bir basmak lazım. ben basamadım oralara yolum düştü ama yönüm ters yöndeydi galiba ;şrofls;.

    mekanik dahisi ve işçilik kalitesi son nokta olan tüfeğimi sökerken bile korkuyorum. mekanikten çok iyi anlamama rağmen alyan anahtarların bile iz yapmasından endişe edecek kadar titizimdir. bir ara istanbula yolum düşerse diyecem ama zor gibi.
    en güzeli ankara ve istanbul ortası olan denizli ilçesinde buluşma ayarlayalım . size korkunç bir mangal kebabı yapayım. ;şrofls;. mustafa abi böyle birşey ayarlarsan tüm camiaya mütevazi menderes ırmağı kenarındaki çiftliğimde ev sahipliği yaparım. camianın merkezi noktasında olmasından katılımda fazla olabilir . 15 kişi yatılı olarak olabilir.

    tüfeğe bakım yaparken dikkatimi çekti. namlu tutucu hassas olarak takılırken namluyu uç taraftan 1mm gibi kaldırıyor. çok azda olsa bir stres oluyor. bunun isabete eksi olmazmı ?


    güç ayar düğmesini sanırım hepimiz max da kullanıyoruz. bunu söküp daha geniş düz bir çelik boruyla iletilse pellet hızı artmazmı ?


    namluyu monte ederken her ne kadar dikkatlice yerine taksaktta hava giriş deliğinin mutlak manada tam yerine gelmesi mümkün gözükmüyor. aslında önemli bir durum bence. bunu sıfır hatalı tam tamına yerine nasıl denk getirebiliriz.?

    solid pelletleri varmı bunun? bende almak istiyorum lakin burada tüp dolduracak tesis yok. bu nedenle scuba tüp dolduran makina alıncaya zor gibi görünüyor . 12 atışta tekrar doldurmak oldukça zor gelecek çünkü. hayalimdeki silah bu işte . hayırlı olsun bu arada