http://www.samanyoluhaber.com/h_479286_gelec…hi-railgun.html
barutsuz ve havasız yeni silah. sanırım yeni bir döneme giriyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
http://www.samanyoluhaber.com/h_479286_gelec…hi-railgun.html
barutsuz ve havasız yeni silah. sanırım yeni bir döneme giriyor
evet güzel birçalışma olmuş. sonucu merakla bekliyorum. güç konusunda tabiki. isabette daha iyi olacağından eminim.
bence bunun ne yaylısı nede gazlısı randumanlı kullanılamaz. çok az bir barut ve kapsülle daha işlevsel duruma sokulabilir. ama velakin gereksiz bir alet olur diye düşünürüm.
bundan daha güzel bir modifiye görmedim. adam yeniden yapmış silahı . mekanizma desen fabrikasyon demek bile az kalır. sanırım bir cnc ustası el atmış bu işe.
tek kurşunda çok başarılı olduğunu kanıtladı. 40 metreden 2 atış 2 adet soda şişesi. çıkardığı gruplar gerçekten güzel ama aynı marka fişeği kullanmak gerekiyor.
mod 54 ün tepmesiz olmasının bence mantığı yok. sadece omuza verilen tepmeyi önlüyor. omza tepse ne olur tepmese ne olur?
tepme önlemek için silah kasası ile kundak arasındaki boşluk bilakis dürbünü dahada sarsar.
ayrıca ağır . bence 460 yada 470 ten üstünlüğü yok
bu adamın tüm videolarına sıradan bakıyorum. sitemize davet etsek diyorum . ne kadar şanslı biri ![]()
TUKA denizlideyim. buluşmaları burada yapılırsa ev sahşpliği yaparım
ahşabı özellikle istemedim. yağmur çamur olayında sıkıntı olabiliyor. ağır oluyor. ahşap zevk meselesi olayı daha çok. askeri silahların nerdeyse tamamında ahşap hiç yoktur. keleşler hariç
zaten kamera düzeni profosyonelce düzenlenmiş. domuz sanırım yaban domuzuda değil.
üzerindeki slug namlu zaten . slug namlu 55 cm. armsan firmasını her yönden takdir ediyorum. nişangah düzenindeki işçilik bile mükemmel. gezin ayarı bozulması mümküm değil. böyle bir nişangah olduktan sonra başka bir optiğe gerek yok diyorum. tek kurşun testleri yaptım . çıkardığı gruplar harika .nerdeyse havalı silahlar gibi .saçma daha hiç denemedim. onuda 25 gr. fişeklerle testini yapacağım.
Original Video - More videos at TinyPic
buda yeni oyuncaklardan
oğlumla oynuyoruz şimdilik .
namlu meneviş istemedim. mat siyah yaptırdım parlamasın diye. kızak 11 mm olunca havalıyla aynı aksesuarları kuulancak artık. glad biraz kızacak ama
yeni özel sipariş ,armsan 20 gauge . 11 mm kızaklı ,ayarlı sağlam ve orjinal bir gez. 50 metrede 7-8 cm grup yaptı . slug için ideal diye düşünüyorum. kundağı ahşap istemedim. ağırlığını ölçmedim ama çok hafif.
bu kadar çaplı buluşma yapacağaınızı bilseydim bende gelirdim yw ![]()
izmir uzak bize tabi 250 km. haa şayet aklınıza eser denizli derseniz farklı maceralar yaşatabilirim ege teama ![]()
peki ya mesela sadece sprey boya ile namluyu ve üst kısmını boyasam neler olur
silah boyalarının bildiğimiz boya kaporta işlemleriyle ilgisi yoktur.
meneviş denilen işlem. ancak onu sanırım yapamazsın. hazır olarakta satıyorlar ama hazır satılanların kalitesi nasıl olur o ayrı bir konu
Ben denizlide oturuyorum buluşmalar izmirde sanırım yanlışmıyım ? eğer denizlidende forum üyeleri varsa burdada bir buluşma ayarlamak iyi olur
izmir 3saat sürer şimdi
oooo desene horozlar uyanmaya başladı
bende denizli . mini buluşma yapalım. ameliyata girecek olan uğurcan var sitemizde hem.