Serdnmz adlı kullanıcının mesajları

    Faturalı olan bir tüfeğin fabrikasına gönderilmesi neden yasak olsun ki. Başka bir şahsa gönderilse belki bir problem olabilir. Ben tüfeğimi kral servisine gönderdiğimde ,tüfek bana geri gönderilirken polis kargo şubesinde ne kadar tüfek varsa toplayıp emniyete götürdü. 10 gün kadar sonra kral fabrikası tüfeğin faturalı olduğunu ve bana ait olduğunu belgeleyip tufegi teslim aldı ve bana kargo ile gönderdi. Aynı kargo firması ile.

    hocam yardımınız için teşekkür ederim. Ben de yabancı forumlarda araştırdım. Genel olarak kullanıcılar memnun. Biz de nedense hawke çok popüler. Konus 8-32 zoomlu. Bu kadar yakınlaştırması olan hawke ile arasında 1300 lira var.

    aksu avda var. Fiyatları yaklaşık olarak aynı. Konus 1575 hawke 1375 lira. Kisa mesafede netlik ,kisa mesafeye sifırlama yapmak için. Örneğin 55 metreye sifirlama yapmak için sanırım 10 metre ye hedef koyup sıfırlama yapmak lazım. Bunun için yakın message netliği önemli diye düşünüyorum. Yoksa amacım uzun mesafe atışları. 100 metre gibi mesafelerde grupman.

    tüm formu aramama rağmen konus dürbünler ile ilgili herhangi bir bilgi yada inceleme bulamadım. İlgilendiğim model konus m30 8,5-32x52. Bu modeli satın almak istiyorum. Kullanan yada bilgi sahibi olan var mı? İkinci bir alternatif olarak hawke vantage sf 6-24×44. Bu ikisi arasında kaldım. Hawke minimum 14 metreye sifirlaniyor. Daha yakın mesafelerde bulanık olduğunu öğrendim. Konusun ise youtube da 10 metreden görüntüsü paylaşılmış. Gayet net.

    Jumbo tüfeğimin valf iğnesi kırılmıştı. Valf iğnesini artık daha sağlam bir maddeden üretiliyormuş. Kral avdan Murat bey ile görüştüğümde öyle söyledi. Çarşamba günü kargo ile yolladım, bugün sabah kargodan teslim aldım.Tüfekler bizler ile birlikte gelişiyor.

    hocam gayet başarılı bir sonuç aldım. Ben 80 metre uzaklığa koydum. Vurduğunuz zaman baya bir tur atıyor. Benim kullandıklarım Çelik kaşıktı. Hiç bir deformasyon olmuyor.

    ben jumbo tüfeğimi 5 kez gönderdim . Her seferinde karşı ödemeli olarak göndermemi istediler ve onlarda bana karşı ödemeli olarak gönderdiler. Tüfek adam akıllı olana kadar toplamda 75 lira civarı kargo parası ödemişimdir. Revizyodan sonra tüfeği bana gönderirlerken içine bir de moderetör koymuşlar. ödeşmiş olduk.

    kralın yeni modellerinde dolum uçları eskiler gibi değil. Yani oringler gözükmüyor. Ancak sökmeniz lazım. Tüfek üstündeki parça erkek, tüpten gelen dişi.ben iskenderunda ikamet ediyorum. Sanayide var. 20 liraya aldım. Hidrolik işi yapan bir yerden.