Street_Triple_Rx adlı kullanıcının mesajları

    kusura bakmayın mesajı yeni gördüm. dolum yapan Fatih Bey, öncelikle tüp yenimi diye bakıyor eğer eski ise yada darbeli ise 300bar doldurmuyor. tüplerin üzerinde üretim tarihi var sanırım ona bakıyorlar. belge istemediler. umarım faydalı olur.


    Kusura bakmayin bende mesaji yeni gordum, ayrintili bilgi icin tesekkurler.

    merhaba arkadaşlar, eskişehirde oksangaz isimli firmada Fatih bey var saolsun çok yardımcı oluyor. Dolum yeri arayan arkadaşlar olursa oksangaz.com iletişim bilgileri var.


    Merhabalar,


    Ben Eskisehir'de yenikent iftaiyede doldurmustum cok fazla soru sordular tup'un fisi faturasi en son kontrol muayene tarihi sertifikasi falan hespini ayarlayana kadar 2 gun git gel yapmistim. Sizin soylediginiz yerde 300 bar basiliyor mu ??

    Bugun kardesimle bir iki saat vakit gecirelim hemde biraz atis yapalim diye ciktik bir süre önce aldigim GAMO TS-22 22gr. pelletleride denemek istedim fakat ne yaziktirki aylardir takir takir attigim bir defa dahi teklemeyen şarjörlerden biri yay atti :S bende anlamadim. Gamo Pro Hunter ve Magnum ile takir takir atarken TS-22 de yay atan bir sarjör digerini doldurmadim bile oda taklaya gelirse diye tam hatirlayamacayim ama bir yerlerde okumustum forum içinde KRAL şarjörlerin yüksek grain'li pelletlerde sorun cikarttigindan bahsedilmişti.


    1. Kral Puncher Breaker Pullpup icin en iyi pellet hangisi 50-150 mt atislar icin.
    2. Kral şarjörlerine yüksek grain pellet taktigimizda sorun cikmamasi icin yapilmasi gereken birsey var mi ?
    3. Bu tüfegi gelistirmek icin bir tavsiye var mi ?



    Teşekkürler.

    Evet öyle yapacağım, Fethiye sanayisinde pnömatik iş yapan bulabilirsem tabi.Kauçuk bulabilirsek tadından yenmez.



    Kral Arms dolum ucundaki O-ringlerin asiri yipranmasindan dolayi O-ring yuvalarinda modifikasyona gitmis ve caplarini degistirmis. Fabrikadaki Teknik Destek ile görüstügümde orjinal olarak verilen o-ringlerin caplari


    Eski Modeller = 6-1.5
    Yeni Modeller = 6-1.78


    Yeni dolum ucu yaklasik olarak 30-35 liradan satiliyor.

    Merhabalar Fatih bey ;


    Öncelikle belirtmek isterim ki bende yeni bir PCP kullanicisiyim. Dayimin yaninda av malzemesi satan magazata gittigimizde kendisi Kral Puncher PCP almaya karar vermisti fakat ben okadar büyük ve hertürlü atisa hitap etmeyecegini cok uzun ve agir oldugunu söyledigimde oradaki arkadas bana Kral Puncher Breaker S Pullpup modelini cikartti ve emin olun ben o magazadan dayimdan önce tüfek alarak ciktim.


    Atislara beraber gidiyoruz sifirlamayi beraber yaptik ayni model dürbün kullaniyoruz uzak atislarda ise 100-150 metreyi gecmedik daha ama arada hicbir fark yok hatta 50-100 metre arasinda sirtimi biryere dayarayak ayakta desteksiz atislar yaparak daha fazla keyif aldigimi söyleyebilirim kendisinin catal ayakligi vs. herseyi var ama önünde masa, tas, arac, vb. birsey yoksa bazen atis yapmak bile istemiyor o acidan demek istedigim kullanim amaciniza hitap edebilecek olani tercih edin.


    Ben kendi PCP tüfegimden cok memunun bazen güc ayarini düsürüp ucuza aldigim pelletlerle arka balkondan bahceye yerlestirdigim hedeflere atis yaparken etraftaki kimseyi rahatsiz etmiyorum ve görüntü olarakta okadar uzun bir namlu olmadigindan bazen farkedilmiyorum bile.


    Umarim sizin icin en dogru tercihi yapar ve zevkle atislarinizi gerceklestirirsiniz.



    Tekrar hatirlatmak isterim yukardaki hersey yeni baslayan bir aceminin görüsleri. Profesyonel acidan yardimci olabileceklerde fikir belirtir umarim



    iyi günler.

    Herkese Merhabalar;



    Malum havalar isinmaya basladi ve günler uzamaya devam ediyor. Forumda takip ettigim kadari ile Es-Es team eskisi kadar aktif degil ve yeni birkac üye daha var hem sezon acilisi hem yeni arkadaslarla tanisma ( ki bende yeniyim) adina tecrübeli ustalarla bir organizasyon düzenlesek nasil olur ? ? ?


    Konuyu yanlis yere actiysam affola.



    Herkese iyi günler.