İstenmeyen nedenlerden dolayı PCP sevdasına kısa süre ara verdim.
_ŞaVŞaTLı_ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ellerine sağlık abi. Güzel iş çıkarmışsın.
-
Turan hocam, ben JSB 16 grain 5.52 mm. saçma kullanıyorum.Atışlarım gayet iyi.Buluşma ayarlarsak sen de bir denersin.Bununla beraber tek ve iyi bir marka saçma kullanmanda fayda var.Sürekli saçma değişimi, en başta sürekli sıfırlama noktası değişimi demek bence.FX 5.52 16 grain veya JSB 5.52 16 grain, bence hiç fark etmez.İki ürün de bizim tüfeğimiz için biçilmiş kaftan ve Türkiye piyasasında alınabilecek ürünler.
Ekrem hocam birkaç sorun oluştu. İnşallah sorunlar kısa zamanda çözülür ve bizde bir buluşma düzenleriz. -
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
-
hayırlı olsun kardesim,100 metre soda sisesi rakı sisesi fark etmiyo emin ol ,kazasız belasız atıslar dilegiyle...
Çok teşekkür ederim abi. En kısa zamanda denemek istiyorum

-
Nacizane görüşüm tek çeşit pelete odaklanmandır.1,5 senedir hem yaylı hemde pcp'de birçok marka ve ağırlık denedim.Şu sonuca vardımki ne kadar değişik pelet denersen kafa o kadar karışıyor.Tek cins peletle devvamlı atış yaparak tüfekle bütünleşmek en iyisi.Hemen hemen bütün ağırlıkları denedim.En iyi ağırlık 16 grn kesinlikle.Fx peletler gelmeden önce Air Arms ları çok beğeniyodum fakat 5,52 Fx ler 5,51 Air Arms lara göre daha başarılı gibi.Dediğim gibi ben Yatagun getirdiği sürece Fx kullanıp kafa karışıklığını sona erdirme kararı verdim.
İlginiz için teşekkürler. Bende önerilen pelletleri deniyeceğim ve silahımın sevdiği pelleti kullanacağım devamlı olarak.
-
Herşey gönlünce olur inşallah kazasız belasız kullanman dileklerimle,bu arada bugün poligonda 2 şarjör attım at44le,ne yalan söyliyeyim ilk defa kullanıyorum çok hoşuma gitti,böyle bir iki dakika içinde 20 pellet gidince insanın yaylı tüfeği eline alası gelmiyor.Görüntüsü hantal gibi geliyordu tam aksine gayet hafif bir tüfek.Artık bende biraz toparlanınca pcp ye geçiş yapacam inşallah.
Teşekkür ederim kardeşim. İnşallah sende istediğin tüfeği alırsın. Hayırlı geceler
-
Cevaplar için teşekkür ederim. Fx zaten aklımda. Bunun yanında öte beriye atmak için gamo pro magnum ve prohunter alacaktım ama stokta yok. Mustafa abi stoğa girme durumu varmı bu pelletlerin?
-
Daha Çok Göster
İstediğin görüntüyse şayet buna bir bak,tüfeğin üzerinde harika duruyor.
[Resim Engellendi: http://s6b.directupload.net/images/090505/temp/33rh3o7n.jpg]
http://www.silahdunyasi.com/emarket/Produc…20688&tabId=
Ben yaklaşık 1ay önce almıştım ,yalnız koydukları resimdeki gibi ışıklı değil,mildotta yok,yaklaştırması da 24 değil olsa olsa 16 yaklaştırma var üzerinde 6x24 yazdığına bakmayın.
Güzel tarafı paralaks var ve görüntüsü de gayet net fiyatına göre çok iyi dürbün,pcp de merceklere de zarar gelmeyeceği için uzun süre zevkle kullanılabilir. (3x9 powerline-tasko-winchester vs vs dürbünlerin 60-65TL olduğunu düşününce)
Evet gerçekten güzel görünüyor. Benim aldığımın ön mercek çapı bundan 4 mm daha küçük. Pek fark edeceğini sanmıyorum. Bi gelsin bakalım umarım istediğim gibi olur.
Turan,hayırlı olsun,Allah kazası belasız kullanmak nasip etsin.

Teşekkür ederim abim. Çok sağol. İnşallah sanada nasip olur

-
Arkadaşlar tüfek büyük ihtimalle yarın elimde olacak
. O yüzden bir kaç çeşit kaliteli pellet alayım diyorum. Bu tüfeği kullananlar en iyi performansı aldıkları pelletleri yazarlarsa çok memnun olurum. Hayırlı forumlar -
Paylaşım için teşekkürler

-
Teşekkür ederim Burhan hocam. İnşallah buluşma yapacağız. Gönderdiğin moderatörü aldım. Gerçekten çok hoşuma gitti. Teşekkürlerimi sunuyorum kardeşim

-
Hayırlı uğurlu olsun
-
Peki bunun haricinde fazla pahalı olmayacak hangi dürbünü önerirsiniz?
-
Kullanır kullanmaz düşüncelerimi yazarım

-
hayırlı osun aga...güle güle kullan...
Eyvallah kardeşim. Darısı başına
-
gerçekten 40 mm ile 50 mm ön mercek çapı arasında ışık geçirgenliği bakımından bariz fark olabileceğini düşünüyorum
Ben ışık açısından pek fark olacağını sanmıyorum. Zaten derdim o değil. Tek düşüncem tüfekte güzel görünmesi. Benim bir arkadaşta var 50 mm çaplı çok güzel olmuş tüfeğin üzerinde çok şık duruyor. Demek istediğim 40 mm olanla 50 mm olan arasında karşıdan bakılınca çok fark olurmu? Yani 40 mm olan 50 mm ye nazaran çokmu küçük durur tüfek üzerinde. Anlatma istediğim bu.
-
Hepinize çok teşekkür ederim.
-
Hayırlı olsun. yalnız dürbünü de tüfekle birlikte aldıysanız 6-24*50 sini tavsiye ederim. iyi atışlar.
Teşekkür ederim. Benimde kafam dürbüne takılıyor. Aslında 6.24.50 alacaktım ama stokta yoktu. Bende 6.24.40 aldım. İkisi arasında çokmu fark vardır acaba? Benim tek düşüncem bu dürbün tüfek üzerinde çokmu küçük gözükür? Yani şekil açışından kalın dürbünler daha çok hoşuma gidiyor ama bunu bilmiyorum nasıl durur tüfekte. 40 mm mercek çaplı kullananlar fikir verirlerse sevinirim -
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim
hayırlı olsun turan kardeş,iyi günlerde kazasıs-belasız kullanırsın inşallah.nihayet uzun araştırmalardan sonra karar verebildin
diana nın yanına birde pcp silahımız oldu.artık bizde bir team kurarız yakında

Abi doğru söylüyorsun. Bizimde artık Artvin Team veya Karadeniz Team i kurmamız lazım