Allah razı olsun Burhan hocam.
_ŞaVŞaTLı_ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok teşekkür ederim
-
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Darısı olmayanların başına

-
Uzun araştırmalardan sonra bende AT44WX10 da karar kıldım. Bugün sipariş verdim. 3-4 gün içinde elimde olur. Paketin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Herkese hayırlı forumlar
-
Paylaşım için teşekkürler
-
Hayırlı uğurlu olsun güle güle iyi günlerde kullanın
-
Bende Gamo derim.
-
Cevaplar için teşekkürler
-
Peki arkadaşlar Bu PCP tüplerini belli bir süre kullandıktan sonra değiştirmemiz gerekiyormu yani birkaç sene kullanım sonrası bu tüpler özelliğini kaybedermi?
-
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
-
4.5 mm arıyorsanız satılık ilanlarda yataylimit tarafından satışa sunulan Diana 350 Magnum .177 cal var. İşte link:
Diana Diana 350 Magnum 4.5 + SportsMatch Dampa + Tasko 9x Dürbün -
Merhaba. Aramıza hoşgelginiz. Dürbün için ayırdığınız bütçeyi belirtirseniz öneride bulunmak daha kolay olur. Birde dürbünde olmasını istediğiniz özellikler nelerdir (mildot vs...) Saygılar
-
Hayırlı uğurlu olsun. Evlat gibi silah. Allah analı babalı büyütsün

-
Bir kuruş dahi almadılar. Hatsan'ın teknik servisine 10 üzerinden 10 bin puan veriyorum.
+1000...
-
yani varya bu ve benzeri güzelim tüfeklere şöyle şarjör yapmıyorlarmı ! azıcık kibar birşey yapsalar daha hoş olmazmı? at44 ün şarjörü bana göre bu şarjörden daha alımlı gösterişi var

-
Prohunter'da iyidir..

-
Çapaklarına bakılırsa orjinal gibi gözükmüyor.
-
Paylaşım için teşekkürler

-
Orjinal olanı varmı diye sorsaydınız daha doğru olurdu
Şuan satılan gamo pelletlerin hepsi türkiyede üretiliyor. -
Hayırlı uğurlu olsun.