dert etme turan kardeş,halep ordaysa arşın burda
![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
dert etme turan kardeş,halep ordaysa arşın burda
![]()
turan kardeş,bakıyorum bensiz grup yapıyorsun
reddot la o mesafeden gayet güzel atmışsın tebrikler
Evet abi bu sefer öyle oldu. Bidahaki sefere beraber yaparız. Abi senin S10 grupmanını yayınlayacaktım kaybetmişim galiba ![]()
hedef nokta kırmızı
red dot un ışık noktası kırmızı
hal böyle iken, nişan alırken reddot un kırmızı noktasını sabitlemek zor olur gibime geliyor
teşekkürler paylaşım için,ısınma atışlarına devam
Haklısın Kadir abi. Değil noktayı hedefe sabitlemek hedefi bile zar zor görüyordum. Reddotun noktası hedefi komple kapatıyor
Bu şartlarda bukadarını ancak başarabildim. Ama iyi grupman yapmak için kesinlikle dürbün şart ![]()
elinize sağlık, red-dotla çok güzel olmuş bence.
Teşekkür ederim Erdem abi ![]()
turan red dot ile harıka yapmıssın tebrik ederim. ama mustafa abınınde dedigi gibi dürbünle dene harıka gurupmanlar yaparsın.
Hakan bir dürbün alabilsem deneyeceğim
Bakalım inşallah uzun sürmez ![]()
Bana kalsa dürbünsüz yapamazdım bu atışı. Tebrik ederim
Teşekkür ederim. Daha çok çalışmamız gerek ![]()
İyi bir dürbünle ve bol antrenmanla bu mesafeden bu tüfek ile rahatlıkla tek delik yaparsın Turan, çalışmaya devam.
Yorumunuz için teşekkür ederim Mustafa abi. İnşallah yakın zamanda iyi bir dürbün alırımda çalışmaya başlarım ![]()
Atışlar reddotla yapılmıştır. İlerde daha iyi olacak inşallah
[Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/091227/vjmu4p2f.jpg]
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın ![]()
Tebrikler Erdem abi. ![]()
hayırlı olsun kundak çok güzelmiş allah herkese böyle bir tüfek nasip etsin
Teşekkür ederim. Daha iyisi sizin olsun ![]()
hayırlı olsun
kazasız ve isabetli atışlar
Teşekkür ederim Burhan hocam
Hayırlı ve uğurlu olsun.
![]()
Ama her ne olursa olsun ev içinde atış yapmayın.
Gerçekten ateşli silahtan daha tehlikeli.
Teşekkür ederim Selçuk Bey. Tehlikeli olduğunun çok farkındayım. Ama hava şartlarından dolayı bazan evde atış yapmak mecburiyetinde kalıyorum ![]()
Ben bir defasında evde atış yaparken seken pelet parçası kulağımın yanında öyle bir vınlayarak geçti ki, o olaydan sonra artık evde atış yaparken mutlaka koruyucu gözlük kullanıyorum. o parça gözüme gelseydi kesin gözümü çıkarırdı hiç şakası yok.
Geçmiş olsun. En düşük güçte (1/5) attığımda sekiyor. Tahta sert bayağı. Fakat 2/5 güçte atınca problem yok ![]()
red dot ilemi yaptın bunu
ev içi atış yaparken çok dikkatli ol,böylesine sert tahda dan sekerse bir kaza meydana gelebilir
Kadir abi arkadaşın 3-9-32 tasko dürbünüyle yaptım
Reddotla denemedim henüz. Reddotla yapılmazmıki grup ![]()
Bilgi için teşekkürler Mustafa abi. Sonucu paylaşırım ![]()
6m den Airarms 16 grn pelletle 5 atış yaptım. Ev içi atış olduğundan dolayı
en düşük güçte yaptım atışlarımı. Pellet tahtayı delip geçemediği için orada bir yığılma oldu
O yüzden delik biraz büyüdü
En yakın zamanda uzak mesafe deneyeceğim inşallah
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/091222/e2zs7qt7.jpg]
Mustafa abi sizden sipariş ettiğim Jansen cilayı kundağa uygulamak istiyorum. Erdem abiye dediğiniz gibi benimde kundağı fön makinasıyla ısıtmam gerekirmi?
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın ![]()
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Amin. Sizede inşallah ![]()
Eğer yiv setleri görmek için suya atış yapacaksanız en az 1 metre derinliğinde 125mm çapında içi su dolu pimaş kullanın. Ağzını kapatmak içinde cd kutusu kapağı kullanabilirsiniz.
Dediğiniz gibi deneyeceğim. Saygılar