_ŞaVŞaTLı_ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Darısı olmayanların başına.
Hüseyin, foto ekliyecem ama birkaçgün sonra -
Hepinize sonsuz teşekkürler

-
Güle güle kullanın.Çok iyi bir seçim.Silahın hakkını vereceğinizden eminim.
Çok teşekkür ederim. Nasıl mutluyum anlatamam
-
hayırlı olsun turan kardeş,senin adına çok sevindim
hafta sonu birelikteyiz inşallah 
Teşekkür ederim abi. Haftasonu mutlaka bekliyorum

-
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Fotoğraflar yolda
Bu arada evin içinde (6 m mesafe) deneme yaptım. İsabetlilik muhteşem. Allah nazarlardan saklasın. -
AA S410 Ceviz kundak tüfeğim bugün geldi. Tek kelimeyle harika. Henüz deneme fırsatım olmadı. Sadece yiv set izlerine bakmak için içi su dolu 5 litrelik yağ bidonuna en düşük güçte ateş ettim. Fakat bidonun altını parçaladı.
Burdan Mustafa abiye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum tam istediğim tür ceviz kundağı göndermiş
Ve tabiki tüm yatagun çalışanlarına. En kısa zamanda foto eklerim. Darısı olmayanların başına. -
Tekrar hayırlı olsun abi. Haftasonu inşallah büyük gün olacak

-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
-
Bence Benjamin Discovery tam aradığınız tüfek. Fakat tek atış kapasiteli ve hızı yanılmıyorsam 800 fps civarlarında. Bunlar sizin için sorun değilse bence alınabilir tüfek. http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Benj…isi=&ID=908
-
Hayırlı olsun Erdem abi. Çok güzel silah.
-
Hayırlı olsun. Darısı başımıza

-
Hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
Hayırlı uğurlu olsun
-
Gerçekten çok güzel olmuş. Güle güle kullanın
-
Turan ellerine sağlık,anladığım kadarıyla bunlar gece avının mahsulleri doğrumu.
Hamsi parlak olduğundan güzel yem oluyor.Ama sadece kancaya takması sıkıntı oluyor,çabuk dağılıyor.
Bu arada bu sene hamsi bol ve ucuz.
İnşaAllah Karadenizin dışındaki bölgelerde de ucuz olurda bu pahalılıkta hem ucuz,hemde doğal balık tüketmiş oluruz.Eyvallah abi. Dediğin gibi gece mahsülü. Hamsinin kuyruğunu 2-3 cm kadar kesiyorum ve o şekilde takıyorum kancaya. Güzel yem oluyor.

-
Evet kayalık abi. Vallaha şuan çıkan hamsi pek iyi değil. Kar yağması gerekiyor dediğin gibi.
-
hey maşallah ne güzel balıklar bunlar böyle
ne ile yakaladın bu balıkları anlat hele bir
hani avlak yerin den resimli olarak dan paylaşım yapacaktın 
Kadir abi inanmayacaksın ama bu balıkları hamsiyle yakaladım. Biraz karides topladım birazda hamsi aldım yanıma. Karidese hiç dokunmadı balık. Hayret ettim doğrusu. Ama hamsiler çok iyi iş gördü. Abi karanlıkta gittiğim için av yerini çekemedim. Ama aklımda unutmadım

-
Bunlarda 2 gün önce avladığım balıklar. Kabile reisi 1,5 kilo geldi.
Hepsi 5 kilo
Tüm balık avcılarına rastgele
[Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/091027/jsq9t72x.jpg]