fx glad haric başka tüfekler için scuba iyi bir alternatif
ayrıca 2 adet pcp pompa kullanıyorum
Paranın gözüne pelet girsin Kadir.
Peki scubayı kaça dolduruyorlar.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
fx glad haric başka tüfekler için scuba iyi bir alternatif
ayrıca 2 adet pcp pompa kullanıyorum
Paranın gözüne pelet girsin Kadir.
Peki scubayı kaça dolduruyorlar.
Peki o zaman size şöyle bir soru sorayım.
Benim sağ kolumda dirsek bölgesinde sinir sıkışması var ve haliyle sağ kolumla ağırlık vs. kaldırmam doktor tarafından yasaklandı.
Kilom 100 ün üzerinde.Şimdi ben pcp almış olsam pompayla dolum işi bana sıkıntı verirmi,yoksa sorun olmazmı.
Birde bu scuba tüpleri kaç liraya dolduruluyor ve kaç pcp doldurabiliyor.
Biraz fazlamı sordum.
Peki bu pompayla dolum işinde kilo çok olunca daha rahatmı doluyor.
Mesela atıyorum, 85 kiloluk birisi 10 dk.da dolduruyorsa benim gibi 100 üzeri birisi 6 dk. mı doldurur. ![]()
Para verip karışım almaya ne gerek var.Bu aylarda yeşillik olan yerlerde,köylerde bahçelerde dediğim Ebegümeci otu çıkmaya başlar.
Kes kaynat iç,başka bir şey aramaya gerek yok.
EvelAllah yaptığım kundağın arkasındayım hiiç merak etme.Sen modifiyeye balşa yeterki.
Yok şu ana kadar yanlışlıkla bir kuş öldürmekten başka hayvanlara ateş etmedim. evet modifiye keçelerini siz istanbuldaki bulabilecek arkadaşlar bizlere temin ediceksiniz kargo ve ücretini ödemek şartıyla nereden bulabileceğiz maccari 3.80 i
en kötüsüde çıkan yayı kurulu haline dışarıda getirip ölçmek sen ne söyledinçok kuvvetli yay bunlar:) ben bunlardan 4 tane alıp arabama takmayı düşünüyorum.:) spor yay olarak:) neyse uzun lafın kısası keçe bulursanız bende maccari yay ı bulmak için yabancı siteleri gezeceğim. hadi bakalım baş başa verelim 5.5 te çıkış hızını 400 m/s yapalım:)
Aman hemşerim,bu hıza kundak dayanmaz ona göre.
Ayrıca eğer lazımsa bende mod 125 piston keçesi ve namlu oringi var.
Osman abi,gerçekten çok güzel olmuş,ustaların ellerine sağlık.
Özellikle stabil atış sayısının çokluğu nedeniyle AT 44 gözüme daha güzel gözükmeye başladı.
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. ![]()
Panasonic makineler gerçekten kalitelidir.Ancak fiyatları biraz pahalı.
6 yıl Panasonic yetkili servisinde çalıştım bi makinem olmadı,bize bile indirim yapmıyorlardı.
Ammaaa Allah nasip ederse ilerde İnşaAllah güzel bir makine alıp, bende sizin gibi kaliteli fotoğraflar çekip paylaşacağım.
Kalitesiz ve flu fotoğraf çekmekten bıktım artık. ![]()
Sizlerde sağolun,yazımı dikkatli okursanız,bu bitkiyi eşimin 5 aylık hamileyken kullandiğını ve çocuğumda herhangi bir sıkıntı oluşturmadığından bahsetim.
Çevrenizde böyle hastalar varsa lütfen onlarla da paylaşın ki şifa bulsunlar.
Arkadaşlar,böbrek taşı olanlar artık kışın gelmesiyle sızlanmaya başlayacaklardır.
Bunun içindirki şimdi size tavsiye edeceğim formülü kullanırsanız taşlarınızın yok olduğunu veya çok küçülüp düştüklerini göreceksiniz.
Gelelim formüle;
Yaklaşık 500 gr.Ebegümeci otunu toprağa yakın yerden kesip 2,5 lt suya koyup kaynatıp sabahlarıda aç karnınıza bir bardak içiyorsunuz.
Hepsi bu kadar.
Bu doğal yöntem olup ben ve eşim çok kez kullanmamıza rağmen hiç bir sakıncasını görmedik.Benim 1 adet eşimin 9 adet taşı bu yöntemle yok oldu.
Hatta eşim kullanmaya başladığında 5 aylık hamileydi ve düşük tehlikesi taşıyordu,çok şükür çocuklarımız sağlıklı doğdu.
Bu su acı olduğundan eğer içmekte zorlanırsanız,bir zeytinin çekirdeğini çıkarıp dilinizin üstüne yerleştirin ve suyu öylece için.
Bu sayede diliniz zeytinin tuzlu tadını alacağından içtiğiniz suyun tadının farkına bile varmayacaksınız.
Ha taşlarınız yok olduktan sonrada bana Allah razı olsun demeyi unutmayın.
Zira ben bu formülü veren, hastane odasında tanıştığım Tokat'lı teyzeye sürekli dua ediyorum.
Hiç unutamıyorum,taşını aldırmak için verilen randevu gününde, ameliyattan önce tekrar ultrasona girdiğinde doktorlar taşı bulamayınca acayip şok geçirmişlerdi. ![]()
![]()
Allah (cc) herkese acil şifalar versin.
Bana göre buradaki Air Arms ların gelmesini bekleyenlerin hepsi eğer tüfeği alırlarsa valla Yataguna sipariş yetişmez gibi geliyor.
Yok sadece ne zaman geleceği meraktan soruluyorsa, işte o zaman bu krizde tam bir felaket.
bunu gördükten sonra mod 125 alma kararım kesinleşti
Tamam işte benimkide zaten satılık ve herşey ortada. ![]()
Turan ellerine sağlık,anladığım kadarıyla bunlar gece avının mahsulleri doğrumu.
Hamsi parlak olduğundan güzel yem oluyor.Ama sadece kancaya takması sıkıntı oluyor,çabuk dağılıyor.
Bu arada bu sene hamsi bol ve ucuz.
İnşaAllah Karadenizin dışındaki bölgelerde de ucuz olurda bu pahalılıkta hem ucuz,hemde doğal balık tüketmiş oluruz.
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun.
Zamanında rahmetli dayımın 16 numara çiftesiyle av yapardım.
Özellikle yüksek uçanları kaçırmadığım bir tüfekti.Yanımda 12 numarayla avlanan arkadaşları illet ederdim.
Rasgele,iyi avlar dilerim.
Valla ne yalan söyleyim,ben bu sistemi beğendim.
Dikkat ederseniz nişangahı hiç bozmadan,elini silahtan kaldırmadan,gözünü hedften ayırmadan atış yapılabiliyor.
Ha yorumlarınıza da saygı duyarımki,kullandığınız pcp leri görmedim,atış yapmadım,sadece burada gördüğüm fotolara göre konuşuyorum.
Sistemin bana göre tek dezavantajı ahşap kundak yapılamayacak olması. ![]()
3. yıl forumumuza hayırlı olsun.
Allah(cc) daha nice senelerde buralarda birlikte yazmayı nasip etsin.
Elinize sağlık,grupmanlar güzel olmuş. ![]()
Alın bu Gamo Promagnumlarda benden olsun.
Çekimi cep telefonumla,kameranın önüne mercek ilavesiyle yaptım.
[Resim Engellendi: http://i34.tinypic.com/apkbc5.jpg]
[Resim Engellendi: http://i33.tinypic.com/v7d478.jpg]
Turan ellerine sağlık,güzel av yapmışsın.
Bizim buralarda balıklar çekilmeye başlayıp Hamside 2 liraya düşünce en zahmetsiz olan Hamsiyi tercih ediyoruz. ![]()
Hatırlarsanız geçenlerde bununla ilgili olurmu diye konu açmıştım,demekki oluyormuş.
Bende Diananın mod 48 gibi yandan kurmalıdan yapılabilirmi diye düşünmüştüm.
Ama Mustafa abi yandan kurmanın o haliyle zor olacağından bahsedince düşüncemi rafa kaldırdım.Zaten yandan kurmalı tifengimde yok
.