Blackboy55 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Proje konumu değiştirdim, ilgi alanım olan biyolojiden aldım. gıda boyalarının bitkiler üzerindeki etkisinin araştırılması.
Okuldaki öğretmenim de teorik olarak güzel proje ama uygulaması çok zor demişti.
Hah şimdi oldu işte.
Çalışmalarında kolaylıklar dilerim.
-
özür dıleyerek konuyu dagıtıyorum,ama avcı abım, eyer degılde eğer olacak.sizlerin bizlere ornek olacagı acısından soyluyorum.kusuruma bakmayın
Ah be delikanlı bir küçük harf hatası için uyarı yaptın ama,kırmızıyla işaretlediğim yerlere bir baksan fena olmaz değilmi.
Birbirimizi idare etmek bizlerin görevi olsa gerek. 
-
Ah be delikanlı kardeşim.Senin silah projesiyle ne işin var.
Bence, insanların veya hayvanların yaşamını kolaylaştıracak projeler üretsen daha faydalı olmazmı.
Mesela engellilere yönelik çalışmalar düşün,eğer hayata geçerse insanlığa faydan dokunur.Mesele şöyle diyelim;sen şimdi silahı soğuttuğun ve projenide firmaya sattın.O projeni gidip savaş silahlarında namlu ısınmadan daha fazla masumu katletmekte kullandılar.Sen şimdi etrafında bu proje benim diyemi övünürsün.
Yoksa atıyorum görme engelliler için bir alet ürettin ve tv de faydalarını anlatan bir programda yayınladılar.Bu proje benim diyemi övünürsün.
Seçim senin güzel kardeşim Allah kolaylıklar versin. -
Norica comandodan bull pup olmaz.Çünkü o namludan kırmalı,tek özelliğide seyar dipçik olması.
-
Vazgeç Musa, kurması çok zorlaşır, boyu kısaldığı için tepmenin isabete aşırı negatif etkisi olur, birde tepme isabete negatif etkisi olsa ateşli silahlarda isabetsiz olurdu demişin biryerde
1) pistonlu (yaylı - gasram) silahlardatepme önce geri sonra ileriyedir ve Denizin dediği gibi, henüz silahın titreşimleri devam ederken pelet namluyu terkettiği için isabete kötü etki eder, Diana Mod54 istisnadır, kayar sisteminden dolayı.
Mustafa abi sen olmaz dediysen doğrudur.Bu sevda başlamadan bitti o zaman.
-
Diana mod 48 ve mod 54 sanki bu iş için üretilmiş.

-
burada bir tane var
https://www.airgunturk.com/qb57[Resim Engellendi: http://s4.directupload.net/images/090817/ux6oh7ds.jpg]
http://www.archerairguns.info/
Vay bee demekki daha önceden yapmışlar.
Peki biz neden yapamıyoruz acaba.Elin Rusu gidip Hatsanın tüfeğini bile bull pup yapabilirken bizlerin hiçbirşey yapamıyor olması gerçekten düşündürücü ve üzücü.
Ama eğer ilerde Diananın yandan kurmalı bir modelini almak nasip olursa siz görün ben nasıl yapacağım.Yeterki Allah sağlıktan ayırmasın. -
Tabiiki ahşap daha güzel ve alımlı durur.
Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde Yatagundan 2.el olarak satılan T12 ye ahşap kundak takılmıştı.
İsterseniz bu ahşap işini direkt bilginin kaynağına,Mustafa Serdar beye sorabilirsiniz ve eminim en net cevapta ondan gelecektir.
-
Arkadaşlar çoktandır yaylı tüfekten Bull-pup olurmu diye düşünüyorum.
Mesela Diananın yandan kurmalılarından.Peki ya sizce?
Evet düşüncelerinizi bekliyorum.
-
Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin ama bana göre peletin hedefte sapma yapmasının asıl nedeni tüfeğin tepmesinden çok,tetiğin ağır oluşu ve tetiği çekme esnasındada kaynağımızın bozulmasıdır.
Yoksa tepmeyle alakalı olsa ateşli silahlarda hiçbir hedef vurulmazdı.
Eğer mod 125 in tetik ağırlığını yapabilen biri çıkarsa bu dedikleriminde haklılığı ortaya çıkar. -
merhaba, 7+1 otomatik tüfeği tam doldurup elimi tetikten çekmeden peşpeşe ateş ediyorum yerimden kıpırdamıyorum, 17+1 tabancayı peşpeşe sıkıyorum sinek dokunmuş gibi oluyorum, mod 125le 1 el ateş ediyorum kamyon çarpmışa dönüyorum!!!!
nedir bu tepme neyin nesidir diye forumda gezerken "piston ağırlığını söktüğüm" ifadesine rastladım. bahsedilen işi nasıl yapabilceğimi anlatırsanız yada tepmeyi azaltacak bilinen başka yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim...Bu tepme işi ateşlilere oranla biraz fazla abartılı olmuş.
Sonuçta mod 125 bende kullanıyorum ve dediğiniz gibi değil,isterseniz şu tepmeyi birkez daha düşünün,belki azalır.
-
Arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin.Yeni tüfeğinde hayırlı olsun.
Şimdi gelim sorduğun soruya.
Yerin nasıl müsaitse tüfeğini o şekilde muhafaza et.Madem kılıfı var,toz pislik olmasın gerisi hikaye.
Haydi iyi atışlar.
-
[gallery][/gallery]
artık herkez eserden ümidi kesti galiba
Son durum nedir?
Bilgi var mı?

Karabüklü arkadaş,Eserin sitesine girip son durumla ilgili bir mail atarsan hem sen,hemde biz bilgilenmiş oluruz.
-
orjinal vida konusunda haklısınız ama orjinalini gördük ben aldığımda sağlamdı ve yaklaşık 400 atış sonra kırıldı.
eğer burda delikli bulabilirsem onu kullanacağım.
Dediğin tarzda delikli vidaya maalesef daha hiç rastlamadım.Ama dediğim gibi tornada yaptırırsan olabilir.
Veya 10*45 mm civa çeliği alıp onun 40mm sini önce 6 mm ye düşürüp birde içinede M4 kılavuz açtırırsan al sana ömürlük bir civata.Kolay kolay ne aşınır,nede kırılır.
Civa çeliğini 10 mm al dememde sebep ise,M6 cıvatanın başı 9.7 mm geliyor ve ona en yakın çeliğin çapıda 10 mm.
Biraz karışık görünüyor ama en sağlamı böyle olur.Kolay gelsin. -
Hemşerim bence önce servisini ara sana vida gönderirler.Önce parçanın orjinalini bulmaya çalış,ha eğer olmuyorsa crow'un dediği gibi M6*45 vidayı alıp tornada içini deldirip birde M3 diş açtırınca al sana orjinal vida.
Aslında gelecek vidaya ödeyeceğin kargo ücretiyle tornacıya vereceğin hemen hemen aynı rakamlar olur.
Karar senin,kolay gelsin. -
Tüfeğiniz hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın.
Sorunuza gelince,yaylı tüfeklerde marka gözetmeksizin tamamında Dampa ayak kullanmanız dürbününüzün sağlığı için gereklidir. -
Hemşerim eğer içine sinmediyse orada Yavuz beyi bul ve derdini ona anlat.Eminim sana yardımcı olacaktır.Diğerlerine anlatıpta çeneni yorma emi.
Haydi kolay gelsin. -
Yanlış değilsem Samsunda bir yerde vardı 110 tl diye hatırlıyorum.

-