Ellerinize sağlık gerçektende güzel bir çalışma olmuş.
Anladığım kadarıyla yeterince bol vaktiniz,çalışmaya müsait yeriniz ve gerekli alet edavatınız da var.
Bir dahaki çalışmanızıda merakla bekliyoruz.
Blackboy55 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ellerinize sağlık boya çok güzel olmuş.

-
Ellerinize emeğinize sağlık,çok güzel bir çalışma olmuş.
Bu tarz çalışmalar insana yaşam kaynağı oluyor,içinizdeki sevinç hiç bitmesin. -
Selçuk abi,büyük geçmiş olsun.
Yalnız,sana akıl veren klüpteki avcının unuttuğu birşey var.Canlı kıpır kıpır bir tavşanı kesmekle avda vurulmuşu kesmenin arasında büyük fark var.
Şahsen ben 17 yaşımdan beri kurbanımı kendim keserken tavşanlarımı rahmetli babama kestirmiştim. -
Yeni oyuncağın hayırlı olsun,kazasız belasız kullan.

-
sağol kardeşim teşekkür ederim
mevcut dürbünlerm ile çok net göremiyorum ince ayrıntıları,hedefe kilitlenirken göz sulanması oluyor,onun da yan etkileri grupmana yansımış,havalar sıcak burda dürbün den baktığım da hedefin 100 metre böyle buğulu görüyorum sıcak dan,yerden ateş çıkıyor yukarı doğru dalga dalga,kışın bu durum olmuyor havalar serin geçtiğin den 
hedefin yanına vardığım da elimi cebime attım,baktım para yok,şimdi bu sıcakda kesekli tarla yürünürmü dedim yaa

baktım orda koyun dışkısı bar 
zeytin çekirdeği gibi
geçici olarak dan onunla ölçüm yaptım 
Çocukken köye gittiğimde onunla misket oynardık.O sebeple görür görmez tanıdım.
Yoksa milletin işi yokta sürülü tarlada kahvaltımı yapacaklar.
Bu arada dediğin tarzda göz sulanması bendede oluyordu,doktora giitim ve astigmat çıktı.İstersen sende bir görün.Birde polarize gözlük kullanırsan güneşin yansıması en asgariye düşüyor,bilgin olsun. -
Keşke bana yakın biryerde olsaydı da bende gidebilseydim.Ne kadar güzel olduğunu tahmin edebiliyorum.
Ama taa oralara kadar gidipte Mustafa abi ve Yatagun ekibiyle bir fotoğraf çekinmedinizmi,yoksa benmi göremedim.
-
Kadir, 100 mt den tek delik yapmak herkesin harcı değil,tebrik ederim seni.

Bu arada bozuk para yerine kullandığın nesne nerden aklına geldi. Harikasın.

-
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.

-
Bundan 15 sene evvel modelini bile hatırlamadığım Hatsanımda kullanıyordum.Başka pelet bilmediğimden isabetli geliyordu.

-
Ben bunun kubbe ucusunu Blow tabancamda kullanıyorum ve gayetde isabetli.Hele birde azcık yağlarsan tam roket oluyor.

-
Arkadaşım Hayırlı olsun,bende Blow kullanıyorum ve gayette memnunum,ama bu memnuniyet herkes için geçerli olmadığından yanlış yönlendirme yapmamak adına konuna yazmadım.Zaten forumu araştırsaydın tüm sorularına da cevap bulabilirdin.
Aldığın tabanca sadece pelet atıyor,bb yani yuvarlak saçma atmıyor.Tabancanın gezine dikkat et,plastik olduğundan çok çabuk deforme olup kırılabiliyor,ben o kısmı alüminyumdan yaptım ve sorunum bitti.
-
Üretimdeki kalite eskikliğini maalesef sadece silahlarda değil kullandığımız tüm ürünlerde görebilmek mümkün.
Artık tüketici tarafından kullanılan malzemelerin ucuzluğu arandıkça,üretilen malzemelerinde bu denli kalitesiz ve özensiz işçilikle üretilmesi normaldir. -
Turan,hayırlı olsun,Allah kazası belasız kullanmak nasip etsin.

-
Bu hafta aslında burada olmayacaktım. Ancak bu sefer elim bir olay beni Ankara'ya getirdi. Maalesef anneannemi kaybettim ve cenaze için geldim. Hava müsait olursa atış yapmasam bile uğrarım.
Başınız sağolsun,Allah sabır versin. -
-
-
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

-
Sanıyorum Mustafa beyin avatarından dolayı oluyor bu karışıklık.Ben Mustafa bey ile çabuk tanıştım oyuzden yanılma az oldu.Avatar Ülkü beyi andırıyor...

Kesinlikle doğru,bende ilk önce avatara bakarak yanıldım,sonra galerilerdeki resmi görünce yanıldığımı anladım.
-
Merhaba arkadaşlar..
Ordu, Giresun, Samsun illerinden bir team oluşturalım.
Kimler katılmak ister?Saygılar.
Çok güzel bir fikir olmakla birlikte iş yoğunluğumdan dolayı ben katılamayacağımı belirteyim.
Ama işim sebebiyle Ordu ya geldiğimdede sizinle tanışmakta isterdim.