Blackboy55 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Değişik ve güzel bir çalışma olmuş,ellerinize sağlık. ;tese;kkur

    Fakat aklıma takılan şu ki,sizin içeriye sıktığınız silikon nasıl olurda görüntüyü etkilemez ve zoom yapınca görüntüde sorun yaşanırmı. :him:s

    Arkadaşlar Eblemisin dediği gibi yapıp makinenin merceğinin önüne başka bir mercek koyarak bu çekimleri yaptım ,umarım bu sefer başarabilmişimdir. ;şrofls;.

    The content cannot be displayed because it is no longer available.

    The content cannot be displayed because it is no longer available.

    The content cannot be displayed because it is no longer available.

    Yalnız, geçen hafta pelet kutusuna giren toprak nedeniyle peletlerde kirlenme var,temizleyemedim.

    Gündüz vakti dışarıda çekmeyi denemek daha faydalı olabilir. Işık yetersiz geliyordur.

    Üstad maalesef sabah onuda denedim,ışık tamam yeterli geliyor ama yakın çekim alınca görüntü flu olduğundan yine istediğim gibi olmuyor.Hatta normal çekimleriminde sağ tarafında flu oluşuyor.Bende anlamadım nedendir.Ama şu bir gerçekki sizin çektiklerinize bayılıyorum.Süper oluyorlar.

    Arkadaşlar kusura bakmayın,çekebildiğim ve bu makineylede çekebileceğim en güzel ve en yakın makro çekimi yayınladım.

    Ne yaptımsa olmuyor,en yakın 25 cm den çekebiliyor. u½%; Ha yinede daha iyisini isteriz derseniz yeni makine alıncaya kadar beklemenizi öneririm. ;şrofls;. Az kalsın akşam akşam makinenin kanına girecektim zaten..Belkide benim makine bozuk deyip vazgeçtim. ½bay£bay`;

    Valla ışıkla sensörün ilişkisini bilemem ama benim dijital Arçelik marka,Minton meşeili ve gece çekimlerine gelince bayılıyor. ;şrofls;.

    Sizin için makroda alabildiğim en güzel foto bu. ;confused;

    The content cannot be displayed because it is no longer available.

    Evet dışı mat gri,içi daha parlak ve namluya çok güzel oturuyor.Ayrıca 60 mt ye kadar denedim ve çok isabetli.

    Maalesef satıcıdan çok pahalı almştım.Neyse madem orjinal hepsi için bir pazarlık yaparım. ;şrofls;.

    Bu arada fotoğraflarını çekmeye çalıştım ama benim makina cmos sensor olduğundan gece çekim yapamıyor.Nasipse gün ışığında tekrar denerim. ;tacli#

    Arkadaşlar Samsunda bulabildiğim tek yerde bu Gamo Promagnumu bulup almştım.Fakat gerek buradaki resimler,gerekse Yatagundaki resimlere baktığımda benim Promagnum kutusunun farklı olduğunu gördüm.

    Acaba bu fotoğraftaki çakmamı yoksa orjinalmi.

    The content cannot be displayed because it is no longer available.

    Üründe problem olmaz,ben İsmail abiyi iyi tanırım.Hatta Savage marka dürbünlü lüks tüfek kılıfını pazar günü bayağı ucuza aldım,nette 60 lira.Ama dampa ayağıda Yatguna sipariş etmeyi unutma,yoksa dürbüne yazık olur.

    Sadece fiyatını güncellemeyi pek sevmez,o kadar.

    Yabancılar pazarına Çarşamba tarafından girince hemen ilk arada ve az ileride karşına çıkacaktır.Yanlış hatırlamıyorsam E blok no 92 olması lazım.Zaten orada ondan çok çeşitli bayii yok.Cabelasın mallarını dahi satıyor.

    Üst tarafı olması gerekenden kalın olduğu için alt inceymiş gibi görünüyor alt kısım orijinalinden 10mm daha kalın
    [Resim Engellendi: https://www.yatagun.com.tr/XD1N1T7Y4F7L0U9B7A3J0U.jpg]

    Hocam senden de bir şey kaçmıyor ;şrofls;.


    Kadir bey,ben mobilya dekorasyon okuduğum ve okurkende okulun döner sermayesine bağlıda çalıştığım için ağaç üzerindeki en küçük hatayı görmeyi öğrendim.Çünkü bir yerdeki göremediğimiz 1 mm ilerde karşımıza sorun olarak çıkabiliyor.

    Ama beni yanlış anlamayın olmamış diye değil,acaba orjinalinde de öylemi diye sormuştum.Bu tarz çalışmaları desteklemek lazım. ;d;

    Birde frezede kullanabileceğiniz kubbe başlı metal uc var,bizim buradaki diş protezciler canavar diye tanımlıyor.Ağacı müthiş oyma yeteneğine sahip bir uç.Bulabilirseniz onu da kullanabilirsiniz.

    Yapacağınız yeni çalışmalarınızda kolay gelsin. :thumbup: