125 Sniper adlı kullanıcının mesajları

    Letgo üzerinden 35 tl ye satıyor bunu satan kişi. Google de araştırdım ama kesin bir bilgi yok. Kimileri bıçağın kesici kısmının orta parmağınız ile yüzük parmağınızın arasına koyduğunuzda parmaklarınızın boyunun geçmemesi gerektiğini söylüyor. Geçmiyorsa serbestmiş. Kaynakları neresi bilmiyorum.

    Ayrica namlu temizligi bence oyle yapilmamali. Basketbol cemberlerindeki fileler gibi bir ip alinmali. Bir dugum atip istediginiz kadar ileri geri yapabilirsiniz ve sizin yonteme gore daha cok temizler. Ama ipin saglam oldugundan emin olun. Fx in keçe pelletleri var bende mevcut ama bu yontem kesinlikle daha iyi temizliyor.

    Merhabalar, LYS açıklandı sıralamalar belli oldu. Tercih dönemi yaklaştığı için bölüm araştırıyorum. Birkaç sorum var yardımcı olabilecek abilerimi bekliyorum.


    Sıralamam MF3 49 bin MF4 54 binlerde. Önerebileceğiniz bölümleri üniversiteleri yazabilirsiniz. Yaşayandan öğrenmek avantajlıdır forumun yaş ortalaması da ciddi yüksek cevaplarınızı bekliyorum.


    Konuyu nereye açacağımı bilemedim hatam varsa mod abilerim düzeltebilirler.

    Güzel yazınız için teşekkürler. Yanlışım varsa düzeltin lütfen hocam. Ben de bir şeyler karalayayım;


    Atalarımız inanılmaz insanlarmış, başarılarına zekalarına hayran kalmamak elde değil. O kadar zekilermiş ki diğerleri puta taparken Türk göğe bakıyormuş. Türk devlet kurmuş, dağılmış. Yine kurmuş yine dağılmış. 1299'da da bir devlet kurmuş, her zaman olduğu gibi gittiği yere barış adalet getirmiş. Islama mensup olanları kardeş bilmiş. Yardımlarına koşmuş. EFSANE KOMUTANLAR EFSANE HÜKÜMDARLAR önderliğinde gittiği yere huzur yaymış. Türk çeşitli nedenlerle sıkıntılı bir döneme girmiş, yıllarca adalet sunduğu milletler isyan etmiş, din kardeşleri gayrimüslimlerle anlaşmış, Türk'ü arkasından vurmuş. Islamın son ordusu Türkün ordusu olmuş. Türk bata çıka çıkmış, o bataklıktan. Yine EFSANE KOMUTANLARI, IMANI sayesinde; ULU ÖNDERİ önderliğinde. Türk cumhuriyetini ilan etmiş, büyük bir savaştan çıkan Türk 10 küsür senede uçak bile üretmeye başlamış. Sene 2017 olmuş, kadınıyla genciyle yaşlısıyla savaşıp bağımsızlığını kazanmış olan Türk, savaşmaktan korkup kaçan rahatlığı toprağına tercih eden eli silah tutabilecek olsa dahi, din kardeşlerini ülkesine almış, o topraklarda kendisine tehdit oluşmasın diye kendi evlatlarını göndermek zorunda dahi kalmıştır. Türk isterse yapmıştır. TÜRK MILLETI ZEKIDIR, TÜRK MILLETI ÇALIŞKANDIR MUHTAÇ OLDUĞU KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR. KENDISINI TÜRK HISSEDEN HERKES TÜRKTÜR.

    Harika bir iş olmuş. Elinize sağlık amca. Okuldan öğrendiğim kadarı ile;


    ses dalgaları da su dalgaları ile yayılma biçimi bakımından aynı özelliği gösteriyor. Su dalgalarında kırınım diye bir olay var. Açtığımız delik ne kadar küçük ve delik açma sıklığımız ne kadar çok olursa su dalgası o kadar çok kırınıma uğruyor. Ses dalgası da su dalgası gibi boyuna dalga olduğu için aynı durumlar onun için de geçerli. 1. moderatörün çok başarılı olmasının sebebi bu. Bahsettiğiniz boru tipi çelik su filtresini hangi dükkanlarda bulabilirim?

    Fotograftakiler bitmis hali mi? projeyi tam anlamadim fakat eger boyleyse atis sonrasi durbunu sallayip silaha on veya arka lens carpmasi olabilir sonucta ince yaylar

    Hocam ilk 4 fotoğraf çift parça ayağın tek parça ayağa dönüşmesindeki adımlar. Sonrakiler ise sistemin bitmiş hali, farklı açılardan çekmeye çalıştım. Yaylar çok sert düşündüğünüz gibi bir şahlanma olmuyor ufak bir aşağı yukarı yapıyor tepmeden ötürü, bu da amaçladığım olay. O hareket olmazsa tek parça ayaktan bir farkı olmuyor.

    Merhaba abilerim, kardeşlerim. Sınavı atlatınca yapacak iş kalmadı, hobiye döndüm. Eski optimanın yanında gelen çift parça ayaklar boş boş duruyordu gözüme iliştiler :) Önce tek parça ayağa dönüştüler, sonra yaylı dampa ayağa. Sistemin çalışma mantığı malum.


    Çift parça ayak 15 TL
    Hızlı yapıştırıcı 10 TL (Bitmiyor elbette yarısı duruyor)
    Yaylar 1 TL
    Geri kalan malzemeler evde vardı zaten ederi 4 TL etmez bile :)


    Görüntü iyileştirilebilir, böyle bırakmayacağım.


    Çift parça ayağın yayla temas edeceği yere şambrel koydum hem sarsıntıyı az da olsa emer hem de istediğim eğimde ayarlayabildim aynı şekilde dürbün ile tahtanın arasında da şambrel var.


    Yayların ve dürbünün yerini iyi ayarlamak gerekiyor, hafif bir sapma bile her mesafede sıfırlamayı değiştirecektir. Ben uzun mesafeleri de denemek istediğim için arka bölümü biraz kaldırdım. Dürbün 20 TL lik 4x20 basit bir optima dürbün. Yaylar sert olduğu için daha ağır dürbünlerde de iş göreceğini düşünüyorum. Ufak yay var resimde bir tane, elimde bir tane olduğu için 1 tane koyabildim 1 tane olsaydı onu da sağ tarafa yapıştıracaktım. O yaylar çamaşır mandallarında var.

    Arpacık görünmesi normal görünmezse sorun var demektir :) protector hakkında güzel geri bildirimler var yazın ben de almayı düşünüyorum zira sistem mantıklı.

    Abi hatsan protector ile kullanacagim sport hd 3-9x50 veya vantage 3-12 durbunler arasindayim vantagenin fiyati digerinin iki kati. Hangisi daha dayaniklidir sıkıntı çıkarmaz?

    Konuya rezervasyon yapayım Arda abi ben de yazın bir hawke alacağım senin 3-9 protector ile yaylıda sıkıntı çıkarır mı sence dayanıklı mıdır? Aklımda bir de 3 12 hawke vantage var aklımda yazın Yusuf abiye de danışacağım mesajları merakla bekliyorum.