125 Sniper adlı kullanıcının mesajları

    Uzun zamandır Gamo kullanmadım ama kutusu ve biçimleri kesinlikle böyle değildi. Bunların sahte olduğu belli. Güvenilir sitelerden temin edin. Kafanız rahat etsin.

    Haklısınız. jsb ye döneceğim inşallah onun da çakması yoktur.

    bunu ve diğerini izledim ama asıl merak ettiğim vortez ne katmış ne azaltmış.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Abi şuan izliyorum.

    JSB jumbo heavy 18 grain namluya güzel oturuyo demişsin kardeşim isabet olarak nasıl sence uzak mesafede deneme imkanın oldu mu?ona göre ben de şipariş vereceğim. ayrıca daha önce 700 atış yaptığını söylemişsin tüfeğin alışma faslı için o kadar atış yapmak mı gerekiyor ?

    Abi ben bu işlere yeniyken atış yaptım jsb ile o zamanlar dürbün ayağının kaydığından dizellemenin olduğundan bihaberdim :) O yüzden adam akıllı hedef tutturamadım sorun pelletten değil. Ama eline aldığında kaliteyi hissediyorsun yani gerek namluya oturması gerek tepme. Ve içinden dandik hiç saçma çıkmadı 250'sini de attım. JSB hakkında genel yorum şöyledir "Mod 125in en sevdiği pellet torpedo ve jsbdir". Tüfeğin alışma faslı için 500 kesin ama ben 700 attım ancak hala namludan duman çıkıyor yanık yanık pelet kokusu geliyor Emir abiye danışacağım bu konuyu. Ama bildiğim bişey varsa 500 kesin atacaksın.

    Abi kaç grain bu pellet? Bir de yaygın olarak bulunur mu acaba 3 tane av market var ama ahım şahım yerler değil.

    kapak resmindeki topuz baş gibi resimdekilerle sanki uymuşmuyor ; ayrıca benim fikrim ; pelletlerin tipleri hiç hoşuma gitmedi jsb'lerin pürüzsüz yüzeyine alıştıktan sonra bunlar bi tuhaf geldi :)

    Yasin abi ben de hatsan torpedo ile jsb arasindayim ikisi de on numara ama bulabilirsem torpedo alacagim bi fikrin var mi bunlar hakkinda

    Merhaba sevgili forumdaşlar hobidaşlar, ben çok merak ediyorum ama elimde chrono yok. vortex ve yaylı mod 125 tetlerini çok merak ediyorum bir arkadaşımız yapabilir mi?. şimdiden vereceği emeğe teşekkür ederim.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Üstad burda yaylı ile test yapılmış sanırım, burdan fikir edinmek mantıklı olabilir.

    Merhaba abilerim, kardeşlerim. 3 Kutu gamo saçma edindim 1 kutu JSB exact jumbo heavy 18 grain kullandım. 2'si gamo hunter (şuan 1i bitti 2.sindeyim) 1'i magnumdu.

    Değerlendirmem şu ki, Gamo magnum olan 5.5 kalibre olmasına rağmen namluya kutunun yarısı sığmıyordu eze eze itiyordum tüfek de değişik şekilde tepiyordu tok bir ses çıkıyordu. Ancak yarısı gayet normal pelletler gibi giriyordu. İlk kullandığım hunter'da pek sorun yaşamadım tek tük namluya yağ gibi girenler oluyodu onları da çöpe salladım. Ancak ikinci aldığım hunter ilkinden farklıydı. Şöyle farklıydı; ilki mat bir renge sahipti ikinci parlak. Her aldığım gamo pellette bir olağan dışı şey yaşıyorum. Bunlar olağan şeyler olabilir mi bilmiyorum. JSB' hepsi aynı şekilde giriyordu aynı sürtünmeyle aynı tepmeyi yaşıyordum. Galiba artık jsb kullanacağım başka fikirleri olan varsa bekliyorum.

    Bu arada benim tüfekten misler gibi pellet kokusu ve duman çıkıyor 700 küsür pellet olmuştur dizelleme bitmemiş midir artık?


    airgunturk.com/attachment/30303/

    Her yaylıda piston silindir duvarına vurur. normal mod135 de eskileri 45 cm ve etkilenebilir. Mod125 sniper aslında sıkı tutulduğunda oldukca isabetli bir silahtır. 36 cm namlusu vardır. İsabetsiz denmesinin en büyük nedeni yayın ilk hareketi ve tüfeğin sağlam tutulmamasından dolayı bu ilk harekette silahın savrulmasıdır. Sağlam tutulduğunda iyi grupman çıkartabilirsiniz sniperla ben 35 m de 1 tl den ufak grupman çıkartmıştım 25gr ince memo ile.
    Ancak mod 135qe mod 125 sniper dan daha dengeli ve isabetlidir

    Abi kesinlikle haklisin. Bende 125 vortex var 10 metrede 5 kurusun icine topladim grupmani. Ayrica 2. Defa goz gez ile atis yaptim biraz tecrube edeyim bakalim daha iyi sonuc alabilecek miyim.