doganmustafa adlı kullanıcının mesajları

    Faydalı bilgiler :) . Peki harbiyi nasıl yapacağız üstad pcp sonucta bu namluyu sökmek ayrı bi dert :) Birde tüpteki havayı yine tüpe takılan aparatlamı boşaltacağız.

    Merhaba üstadlarım.
    Forumda daha önce verildimi bilmiyorum ama araştırdım pek birşeye rastlayamadım. Pcp'lerde bakım nasıl yapılyor. Mesela silah kullandık, tüpte belli miktar hava kaldı (yada tüp tam dolu) bu şekilde silahı sonraki atışlara kadar kaldırsak zararı olurmu. Ve pcp'lerle ilgili önemli noktalar neler.
    Şimdiden teşekkür ederim...

    atarken sıkıntı çıkmaz ama yüzüklere takılma mutlaka olacaktır,ama size tavsiyem madem büyük balık yok alın 10-20 lirayaorta halli bir misina 100 metre yarısını sarın yarısını yedek bırakın geçen gün elimde süper bir misina vardı malum sezon kapandı biri istedi verdim yoksa size hediye gönderirdim.saygılar..

    Sizin gibi gönlü geniş insanlarla aynı forumu paylaşmak beni çok mutlu ediyor :)


    Sorularıma zahmet edip cevap yazdınız tekrar teşekkür ediyorum. Misinayı komple değiştirmeye karar verdim. Sonradan pişman olmayalım ne olur ne olmaz :)

    Mrb üstadlarım. Makinada bi sorunla karşılastım :) Makinedeki misinalar nerdeyse yarıya inmiş, kopmalardan dolayı. Bunun üstüne yeni misina takviye edebilirmiyim. İki misinayı birleştirmek için attığım düğüm kamıştaki yüzüklere takılır mı atarken sıkıntı çıkarırmı acaba ?
    Şimdiden teşekkür ediyorum
    Saygılarımla...

    Yukarıdada denildiği gibi Pro Magnum bu silaha çok iyi gidiyor. Ayrıca Norica Apachenin orta ve kısa mesafede deliciliği inanılmaz. Site olarakta Yatagundan alabilirsin Yada ismi İsminin yazılması burada yasak olduğu! bir site daha var oradan da alabilirsin. Özelden atarım istiyorsan siteyi...

    Cevaplar için çok teşekkür ederim ;d; . Bu konu çok kafamı karıştırmaya başlamıştı.Neyseki çözüldü. ;keyf; Cevaplar iftarda soğuk su içmek gibi geldi bana:)
    Son olarak bu sarma telini açınca misinalar boşalıyor bu normalmidir?...

    Merhaba uzun zamandan sonra tekrar aranıza döndüm g;$i (Tabi 3 ay sonra yine uzun zaman yokum ;()
    Neyse gelelim asıl konumuza. Şu sıralar biraz balıkçılığa sardım:).Ve aklıma takılan birkaç soru var;


    Şimdi kalama ayrını yaptıktan sonra ayarı bozmadan oltayı nasıl savuracağız.Oltayı aldığım yerdeki adam kalama ayarının yapıldığı, dönen yeri en sola çevirip oltayı savurmamı söyledi ama kalama ayarıda ordan yapılıyor ve yaptığımız ayarı en sola çevirip atınca eski haline nasıl geri getireceğiz.
    Cahilliğime verin daha olta atmayı bile az buçuk biliyorum varsa bir tekniği anlatırsanız çok sevinirim...

    Sideprensesi07: ''benzin döküp yakma na gerek yok,ver bana ben onu bir adam
    edeyim,bütçesi düşük bir kardeşimize hediye edelim,ayrıyetden 100 metre
    videosunu da çeker yayınlarım,yanlış anlama beni burda kimsenin
    beğenmediği hatsan namluları ile çok işler yaptım'
    '


    Aslında olabilir.Sevaba girerim.Hatta aklımdan şimdi geçti: Silahı foruma bağışlayayım,hatsan almak için çabalayan kardeşlerime denemeleri için yollayayım.Zaten denemelerden sonra aman aman diyeceklerini duyar gibiyim..Kafam karıştı napsam...

    abi sevaba mı yoksa günaha mı girersin bilmem ama hediyeyi alacak kişi İnşaallah cinet filan geçirmez.

    eğer öyle namluyu kağıda dayayıp sıksalardı hedef kartonunu yırtardı ama sendeki kağıtta gayet temiz delikler açılmış bence beş metrenin üzerinde
    promagnum kullanabilirler çünkü bana pro magnum tavsiye etmişlerdi

    onu aslında şaka olsun diye yazmıştım