nesetkar tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

"sen makina ile mi yoksa kargı ile mi avlıyorsun kardeş?bu balıklar kıyıdan ne kadar uzaklıkda ve su derinmi?"
    sideprensi barajda,durgun ve derin bir suda avlanıyorum.av yaptığım alan baraj gövdesine çok yakın tam derinliğini bilemiyorum.Balıklar 10-15 cm uzunluğunda kıyı şeridinde geziniyorlar en fazla 5 metre uzaklıkta ve 2 m derinlikte felan.Hatta arada bir ekmek atıyorum yanıma kadar sürü ile geliyorlar ekmeği yeyip tekrar kaçıyorlar.Kullandığım ekipman lanset (makina) yaklaşık 4 metreli 30mm misina var makarada sanırım.Saygılarımla emrah

Ustalarım hatsanı aramak yada parçayı bulmak çözüm değil ki...Ellerinde bizim aradığımız polüüretan(yanlış yazmış olabilirim)keçe varmı bakalım.Yoksa bile onlar var bu olur gibisinden şeyler söyleyeceklerdir eminim.Güngör av bir hafta içinde gelir sipariş verirsek fabrikaya demişti bana.Daha önce hiç patriot keçesi alan yokmu arkadaşlar aramızda!!!! lütfen bir el atın bu işe!!! tabi yayda lazım onu unutmayalım ve pellet yuvasının etrafındaki conta.Saygılarımla.

Arkadaşlar az önce güngör avı aradım ve patriot'um için yedek yay ve keçe olup olmadığını sordum...Fabrikaya sipariş çekeriz 1 hafta içinde elimize ulaşır dediler.Bende orjinal olup olmadığını yani patriot yerine hatsan'nın yay ve keçesi olmasın ama dedim...Tamam dediler ?( Bu hafta içerisinde tekrar arayacağımı söyledim ve kapattım.
    Şimdi sorularımı sorayım;
    2-)Arkadaşlar orjinal parçaları göndermeleri hususunda güngör ava güvenebilirmiyim?
    2-)Güngör avdan veya başka firmalardan yay ve keçe aldınızmı?
    2-)Eğer aldı iseniz keçe orjinal (poliüretan) malzemedenmi idi?(yanlış yazmış olabilirim:))
    3-)Orjinal yay'ın ölçüleri nedir?

Saygılarımla Emrah

merhaba artı kıl hakkında bilgim yok,yalnız namlunun kırma yada sabit olması dürbünü etkilemez.Dürbünü bozan şey yayın tepme aynı zamndada itme gücünün fazla olmasıdır.Demek istediğim yaylı vede magnum sınıfı bir tüfek üzerine dampasız dürbün taktığımız sürece bu gibi olaylar hep başımıza gelecektir.saygılarımla emrah

Merhaba geçmiş olsun.Bence hiiiiç uğraşma.Faturanın fotokopisi ile güzelce paketle korgoyla hatsana yolla.Teknik servis gerçekten çok güzel ilgileniyor.Birde not yaz içerisine sorunu ayrıntılı olarak belirt.saygılarımla emrah

Merhaba.Konu ilgimi çekti :thumbup: .Amcam sertme(biz öyle diyoruz ^^ )ustası asıl işi bakır işlemeciliği.Babam'da onun yaptığı sertmeleri kullanıyor ve işinin ehli bir avcı.Bizde çoğunlukla yuvarlar kurşunlu olanlarını kullanıyoruz.Birde düz olanları var amcam onu çapı daha geniş olanlarda kullanıyor.Bildiğim kadarıyla çoooook zahmetli bir iş.Akşamdan akşama 1 ayda falan tamamlıyor diye biliyorum.Merak etiklerinizi amcama sorar sizlere bilgi veririm.Saygılarımla emrah

Bende doğalgaz işi ile uğraşıyorum.Kışın iş yerinde boş bir vakit bende patriota moderatör denemsi yaptım,sizin dediğiniz gibi plastik borudan.Folyosuz 20mm boru kullandım ama hiç bir işe yaramadı desem yeridir.Et kalınlığı biraz fazla olduğu için içine sünger felan döşeme imkanım olmadı.bende kompresör hortumu kullandım iç döşeme için ve delikler açtım 10-15 adet sonrada sprey boya ile boyadım.pek hoş bir görüntü olmadı.Yakışmadı patriota.Ustalar teflon kullanın diyor.Tornada çektirin,içerisinede bulaşık süngerinin yeşil olan kısmından takın.saygılarımla emrah

az önce mail'e cevap geldi güney avdan tek atımlığı 500ytl.10 atımlığı 750 ytl ?( .500 ytl pompa.250 ytl tüpten dolum aparatı.teknik bilgileride istemiştim onları yollamdılar.saygılarımla emrah(bizim pcp hayalleri yine suya düştü) ;(

öncelikle hayırlı uğurlu olsun tüfeğin.sakın yağ damlatma!!! X]#+, .basınca dayanımı az olan yağlarda yüksek basıncın etkisi ile yanma ve patlama meydana geliyor bu oluşan ısı piston keçeni kısa bir sürede gevretecek(sertleştirecek) ve keçede kırılmalar olacaktır.buda performansın dahada düşmesi demek oluyor.eğer tüfeği sökeniyorsan benim gibi kundaktan ayır yayın göründüğü kanala yeşil gres bas.sakın sıvı yağlardan kullanma sakın.(ustalarımdan alıntıdır)saygılarımla emrah