arkadaşlar kutunun üzerine faturanın fotokopisini yapıştırın.o zaman kargo kabul eder.içerisinede açıklayıcı bilgiler yazın silahtaki sorunları açıkça belirtin.saygılarımla emrah
nesetkar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ellerine sağlık.kurtar bizi dişa bağımlılıktan.sonuçları bekliyoruz bir iki kutu pellet attıktan sonra.saygılarımla emrah
-
ben demiştim size... hatsan eski hatsan değil artık.tekrar tebrik ediyorum hatsanı benim patriotunda namluyu değişmişlerdi sizinki kadar kısa sürede olmasada çabuk geldi diyebilirim.saygılarımla emrah
-
hatsan beni şaşırttı (iyi yönde)namlu eğilmişti gönderdim sağ olsunlar sadece namluyu değil tüfeğe güzel bir bakım yapıp kısa sürede geri gönderdiler.benimde bazı şüphelerim vardı.yeni takılan namlu hakkında yiv set bozuk çıkar diye korkuyordum ama hiç öyle olmadı.45-50 m den silikon şişelerini vurabiliyorum.içtiğim sigaraların izmaritlerini atmıyorum hedef yapıyırum g;$i.saygılarımla emrah
-
teşekkürler ecyad.anlattığın sistemi uyguladım bir sorun yok.yaşlı kirpi ustamında dediği gibi;kayma dürbünde olmuyor tüfeğe bağlanan kısımda yani ayakta kayma oluyor.serdarhavsut'un da dediği gibi kanallar çok ince.bence çözüm kanalları biraz daha derinleştirmekten geçiyor(naçizane fikrim)iş onu yapacak ustayı bulmakta saygılarımla emrah.
-
güngör av hatsanın yedek parça dağıtımını yapıyor bildiğim kadarıyla.ancakkk... silahın garantili ise yani fatura var ise parçaya vereceğin parayı kargoya ver derim.benim patriot yeni geldi garantiden namlu değişti hiç bir ücret talep etmediler.arkadaşlarında dediği gibi fabrikayı ara derim.(anlaşmalı bi kargo bul daha karlı olur)saygılarımla emrah.
-
teşekkürler arkadaşlar.yooo tetik aynı tetik,hatta az bi oynama vardı onuda halletmişler
zaten gelince söktüm tüfeği bazı işaretler vardı metal aksamlarda onları kontrol ettim mekanizma tetik vs. değimemiş.tek korkum yiv set sorunu idi onada kesin kanaaat getirtim sağlam hatta sağlam ötesi
.25m kola kapakları havada uçuşuyor
30-35m pellet kutuları süzgeç gibi oldu.birazdan 50 m deneyeceğim.yalnız tek sorun ayak kayıyor
delik açmayı düşünüyorum yada ayaga rayba ile delik açıp tüfeğin üzerindeki oyuklara denk gelecek şekilde birşeyler uygulamayı düşünüyorum.(dürbün sağlam kalırsa o zamana kadar).mutluyum
kavuştum tüfeğime.tekrar teşekkürler saygılarımla emrah. -
namlu eğilmesi sonucu garantiye gönderdiğim tüfeğim geldi
sağ olsunlar namlu değişmiş bakım yapılmış ama yine kırmızı gres basmışlar
tek sorun truglo gez arpacık takılmış...biraz kızdım önceleri ama atış yaptıkça alıştım ortalama 20m mesafede pellet kutularını dikiyorum ve iş yerinini penceresinden atıyorum çoık zevkli oluyor
(dürbünsüz) tek parça ayağıda sipariş ettim şu an yolda akşama ilk atışları yaparım.hatsana teşekkürler.saygılarımla emrah -
pazartesi siparişi veriyorum inşallah
bahsi geçen bant hakkında ayrıntılı bilgide verirseniz sevinirim.saygılarımla emrah -
sevgili numberZOne kardeşim paylaşım için teşekkürler uzun süredir arıyordum tek parça ayağı ama fiyatlar malum... aldığın ürün fiyat olarak çok güzel bide kullanımı idare eder derecede ise tamamdır bu iş
senden gelecek cevaba göre siparişi hemen vereceğim.aldığın ayağın fotolarını paylaşırsan sevinirim ve hayırlı olsun.bazı arkadaşlarımız tek parça ayak'ta kayabiliyor demişlerdi birde kaç vidalı onu merak ediyorum.saygılarımla emrah -
ustalarım uyardığınız için teşekkürler.forumumuzun faydasını bir kez daha görmüş olduk.3 ayak fiyatına az kaldı 1 tane alıyordum.

-
teşekkürler paylaşım için.hemen aradım firmayı
fiyat vermek doğrumu bilmem ama yanlış yapıyorsam silebilirsiniz.diana=60 gamo=73 ytl fiyatlar biraz pahalı gibi.arkadaşlar bu fiyatlar normalmi (tek parça) dampa değil ayrı belirteyim.ben 20-30 arası birşeyler bekliyordum 
-
üstadım kaç aydır bekliyorum nereden aldın ayakları adres telefon verirsen çok sevinirim.lütfeeeeeeeeen

-
merhaba hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullanın.susturucu planlarını paylaşırsanız sevinirim.saygılarımla emrah.
-
az önce aradım hatsanı kargom ulaşmış.önümüzdeki hafta içerisinde elime ulaşacağını söylediler.sabırsızlıkla bekliyorum.
-
merhaba aynı sorunu bende yaşadım.vidayı sıkmama rağmen gevşeme devem etti.loktite ürünleri biraz pahalı bende daha ekonomik çifli yapıştırı aldım ve uyguladım şimdilik bir sorun yok.
arkadaşlar tek parça ayak arıyorum.bilgisi o lan arkdaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.saygılarımla emrah. -
bende bugün gönderdim patriotu namlu eğilmişti gerçekten tenere74 abibim dediği gibi çok güzel ilgi ve alaka gösterdiler.hertürlü yardıma hazır olduklarını hatta silahı bir üst modeli ile değişebileceğimi söylediler. içimi rahatlattı diyebilirim inşallah sağ salim yapılır ve gelir benimde içim rahata kavuşur
tebrik ediyorum tüm hatsan çalışanlarını
+1 -
merhaba enes kardeşim.forumdan ve ustalarımdan alıntıdır sana vereceğim bilgile.1.nesil patriotlarda böyle bir durum söz konusu değil yani tamamen metal aksamlı.yalnız 2. nesil dediğimiz patriotlarda truglo gez ve arpacık vardır yani fosforludur vede plastiktir.bildiğim kadrıyla bu 2.sınıf olanlar fabrikaya iade edildi ve pek tavsiye edilmiyor.unutmadan tetik^te altın sarısı oluyor 2. nesillerde.bu şekilde ayırt edebilirsin.bugün bir av bayisinde gördüm 2. nesil olanları aynen denildiği gibi.saygılarımla emrah
-
değerli ustalarım.bir süre ayrı kaldım forumdan kusura kalmayın cevap veremedim.avcı hocam namluya yandan baktığımda blok parelel onda bir sorun yok.yalnız namlu yukarı bakıyor.fabrikayla görüştüm silahı güzelce paketledim kargoya vereceğim yarın.güzelcede bir not yazdım içine.yedek parça sıkıntısı çektiğimizi falan ekledim.tüfekte kendimce eksik gördüğüm şeyleride güzelce yazdım.namlunun değişmesini istedim.inşallah sağ salim tekrar elime ulaşır

-
onu sordum duruma bir bakalım gerkirse namluyu değiştiririz dediler zaten.hepimizin bildiği gibi havalı tüfekte namlu yiv set kalitesi herşey demektir.silah ne kadar güçlü olursa olsun isabeti namlu kalitesi sağlar.takılacak yeni namlu nasıl olacak diye bir şüpheye kapıldım
ama telefonla görüştüğüm hatsan yetkilisi içimi biraz ferahlattı diyebilirim.sonucu beklemek lazım (3 hafta)